Connect with us

رویداد های اخیر

افغان بیسیم از بیست و پنجمین سالگرد تاسیس اش تجلیل کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

شرکت مخابراتی افغان بیسیم بیست‌وپنجمین سالگرد تاسیس اش را با حضور مقام‌های امارت اسلامی در کابل جشن گرفت. این شرکت مخابراتی ۲۵ سال پیش زیر نام «یک شرکت افغانی برای افغان‌ها» تاسیس شد.

رییس و بنیان‌گذار شبکه مخابراتی افغان بیسیم در این مراسم گفت این شبکه از زمان ایجاد اش تاکنون پیشتاز ترین شبکه در افغانستان است و همچون اولین شبکه مخابراتی از رهگذر ارایه خدمات مخابراتی است.

داکتر احسان الله بیات همچنان افزود روحیه پیشگامی بیش از پیش قوی‌تر شده است زیرا مشتریان با وفاداری شان به افغان بیسیم این شبکه را محبوب ترین و پیشتاز ترین شبکه در افغانستان تبدیل کرده اند.

داکتر احسان الله بیات، رئیس و بنیان‌گذار شبکه مخابراتی افغان بیسیم گفت: «روحیه پیشگامی ما نه تنها دوام آورده بلکه قوی‌تر هم شده است زیرا مشتریان ما این روحیه را تشخیص داده اند و با وفاداری شان به افغان بیسیم این شبکه را به محبوب ترین و پیشتاز ترین شبکه مخابراتی در افغانستان تبدیل کرده اند.»

او تاکید کرد که شرکت مخابراتی افغان بیسیم با همکاری حکومت توانسته است فعالیت خود را در افغانستان گسترش بدهد و همین گونه در کنار دوباره سازی سایت‌هایش خدمات اینترنتی سریع را نیز در دوردست ترین مناطق فعال بسازد.

آقای بیات گفت: «اجازه دهید از رهبری حکومت سپاسگزاری نمایم که با همکاری آنان توانستیم شبکه خودرا گسترش و شرکت را توسعه دهیم. از وزیر محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی یک جهان سپاس که در نتیجه همکاری نزدیک با ایشان توانستیم سایت‌های خودرا دوباره بسازیم و در کنار آن در ساحاتی که سایت‌ جدید نداریم، سایت داشته باشیم.»

مقام‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در این مراسم از تلاش‌ها و دست آوردهای شرکت مخابراتی افغان بیسیم طی بیست‌وپنج سال گذشته قدردانی کردند. سرپرست این وزارت گفت امارت اسلامی بر گسترش و پیشرفت تکنالوژی در افغانستان متعهد است.

نجیب الله حقانی، سرپرست وزارت مخابرات تکنالوژی و معلوماتی گفت: «شرکت مخابراتی افغان بیسیم راه دراز را پیموده و دست آورد هایی هم دارد که ما از تلاش‌های رهبری این شرکت قدردانی می‌کنیم. تکنالوژی یک حقیقت است و یک ضرورت مبرم است، اما امارت اسلامی برای پوره کردن این ضرورت متعهد است و در انکشاف، گسترش و پیشرفت آن نیز متعهد بوده است و خواهد بود.»

مسئولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم همچنان خود را به عرضه خدمات مخابراتی و اینترنتی در دور دست ترین مناطق افغانستان متعهد می‌دانند.

علی الله سروری، رییس اجرایی شرکت مخابراتی افغان بیسیم گفت: «ما بر انکشاف متوازن متعهد هستیم، بر کیفیت خوب هم متعهد هستیم و می‌خواهیم در مناطق دوردست خدمات عرضه کنیم.»

آقای سروری همچنان گفت وعده شرکت مخابراتی افغان بیسیم در راستای عرضه خدمات از طریق فایبر نوری به زودی تحقق خواهد یافت.

مسئولان این شرکت همچنان خود را متعهد می‌دانند که در آینده به کمک تکنالوژی جدید، خواست‌های کنونی جامعه را مرفوع سازند تا افغانستان از منطقه و فرامنطقه عقب نماند.

رویداد های اخیر

شهباز شریف: پیام قوی و واضح به امارت اسلامی ارسال کرده ایم

Published

on

(Last Updated On: )

شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان بار دیگر ابراز نگرانی کرده است که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان برای انجام حملات در پاکستان استفاده می‌کنند.

شریف امروز (شنبه) در یک اکادمی نظامی گفت: «این آرزوی جدی ماست که برای همیشه با آنها (افغانستان) در صلح زندگی کنیم. متأسفانه، باوجود تلاش‌های صادقانه و بی‌دریغ ما، فعالیت‌های تروریستی همچنان از خاک افغانستان سرچشمه می‌گیرد.»

صدر اعظم پاکستان ضمن یادآوری سفر اخیر اسحاق دار، معاونش و وزیر امور خارجه پاکستان به کابل، اظهار کرد: «ما به تلاش‌های خود برای داشتن روابط و تفاهم بهتر با کشور برادر و همسایه‌ ما افغانستان ادامه خواهیم داد.»

شریف گفت که پاکستان پیام قوی و واضح به امارت اسلامی ارسال کرده است که خواهان روابط صلح آمیز با کابل می‌باشد، اما تا زمانی که خاک افغانستان توسط شبه‌نظامیان برای حمله به پاکستانی‌ها استفاده شود، این امر نمی‌تواند اتفاق بیفتد.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور ریشه در افغانستان دارد. امارت اسلامی اما این ادعاها را رد کرده و گفته است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت کشورهای دیگر استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کمیته بین المللی نجات: کاهش کمک‌های امریکا میلیون‌ها افغان را تحت تاثیر قرار داده است

Published

on

(Last Updated On: )

کمیته بین‌المللی نجات روز جمعه اعلام کرد که کمک‌های مالی ایالات متحده برای ۲۳ میلیون افغان حیاتی بوده است، اما این حمایت اکنون در معرض خطر است.

این سازمان در مطلبی روز جمعه نوشته است که کاهش کمک‌ها در حال حاضر اثرات منفی بر آسیب‌پذیرترین جوامع این کشور، به ویژه زنان و کودکان، گذاشته است.

کمیته بین المللی نجات گفته است که به دلیل کاهش کمک‌های مالی ایالات متحده، مجبور شده است برخی از خدمات نجات‌بخش خود را در افغانستان به حالت تعلیق درآورد.

این سازمان گفت که بیش از ۷۰۰ هزار تن از جمله مهاجرین و بیجاشدگان، دسترسی به خدمات بشردوستانه کمیته بین المللی نجات را از دست خواهند داد و همچنین تداوی بیش از ۱۵ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه مختل شده است.

این سازمان خاطرنشان کرد که افغانستان با یک بحران شدید بشری روبه‌رو است و بیش از ۲۲.۹ میلیون نفر به کمک فوری نیاز دارند.

کمیته بین المللی نجات همچنان اعلام کرد که وضعیت به ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر، از جمله بیش از ۳ میلیون کودک و ۱.۲ میلیون زن حامله یا شیرده که از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند، وخیم است.

به گفته این سازمان، در سراسر کشور، بیش از ۱۴ میلیون نفر به مراقبت‌های صحی، دسترسی محدود یا اصلاً دسترسی ندارند.

کمیته بین المللی نجات هشدار داد که کاهش دسترسی به آب آشامیدنی و خدمات حفظ الصحه، خطر شیوع امراض را افزایش داده است و احتمالاً به دیگر کشورها نیز سرایت خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیلزاد: محکومیت حمله کشمیر توسط امارت اسلامی «دلگرم‌کننده» است

Published

on

(Last Updated On: )

زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین امریکا در امور صلح افغانستان، گفته است که محکومیت حمله در کشمیر زیر اداره هند توسط امارت اسلامی یک «تحول دلگرم‌کننده» کننده است.

خلیلزاد روز جمعه در صفحه ایکس خود نوشت که امارت اسلامی از قربانیان این حمله که گردشگران بودند، جانبداری کرده است.

در تیراندازی روز سه‌شنبه هفته گذشته در یک منطقه سیاحتی در پهلگام کشمیر، ۲۶ نفر کشته شدند.

این حمله تنش‌ها میان هند و پاکستان را افزایش داده و دو کشور اقداماتی را علیه یکدیگر اتخاذ کرده اند.

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان این حمله را محکوم نموده و گفته است که این نوع حوادث امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!