Connect with us

تغییرات اقلیمی

اعطای جواز فعالیت معدن زغال سنگ پس از ۳۰ سال در بریتانیا

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

رسانه‌های محلی دولت بریتانیا گزارش داده است برای اولین بار در ۳۰ سال گذشته جواز یک معدن زغال سنگ در این کشور صادر شده است.

دولت بریتانیا اعلام کرده است مایکل گوو، وزیر توسعه و مسکن اجتماعی بریتانیا، پروژه معدن زغال سنگ در شمال غربی کامبریا را تایید کرده است.

در این بیانیه آمده است: «این زغال سنگ که در فاز تولید فولاد استفاده می‌شود اگر در داخل کشور تولید نشود باید از خارج وارد شود.»

بربنیاد گزارش‌ها، پیش‌بینی می‌شود که سالانه ۲.۸ میلیون تن زغال سنگ با سرمایه‌گذاری ۱۶۵ میلیون پوند از معدن استخراج شود و دولت بریتانیا برای اولین بار پس از ۳۰ سال به یک معدن زغال سنگ جواز داده است.

از سوی دیگر، کارشناسان اعلام کرده‌اند که با آغاز بهره‌برداری این معدن، سالانه ۴۰۰ هزار تن گازهای گلخانه‌ای تولید خواهد کرد.

درهمین حال، صلح سبز (سازمان غیردولتی مدافع محیط زیست) از این کار دولت بریتانیا انتقاد کرده است.

دولت بریتانیا پیشتر گزارش داده بود قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ انتشار کاربن را در این کشور به صفر برساند.

تغییرات اقلیمی

سازمان ملل: فرصت زیادی برای نجات بازماندگان زلزله میانمار باقی نمانده است

این شدیدترین زلزله‌ای بود که این کشور جنوب شرقی آسیا در بیش از یک قرن اخیر تجربه کرده است. این زلزله خسارات زیادی به دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالای و نایپی یاتاو وارد کرده است.

Published

on

(Last Updated On: )

یک مقام صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل هشدار داد که برخی مناطق میانمار براثر زلزله ویرانگر اخیر به‌طور کامل ویران شده و این بحران در حال گسترش است.

جولیا ریس گفت که نیازهای زلزله‌زدگان به طور پیوسته در حال افزایش است و فرصت نجات بازماندگان زلزله نیز رو به پایان است.

حاکم نظامی میانمار با اشاره به ۲ هزار و ۷۱۹ کشته و ۴۴۱ مفقودی، هشدار داده که شمار قربانیان زلزله ۷.۷ ریشتری در این کشور از ۳ هزار نفر فراتر خواهد رفت.

گروه‌های کمکی روز سه‌شنبه هشدار دادند که مناطق زلزله‌زده با کمبود شدید غذا، آب، پناهگاه و مراقبت‌های صحی مواجه است و فرصت یافتن بازماندگان نیز به سرعت در حال ختم است.

این شدیدترین زلزله‌ای بود که این کشور جنوب شرقی آسیا در بیش از یک قرن اخیر تجربه کرده است. این زلزله خسارات زیادی به دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالای و نایپی یاتاو وارد کرده است.

اداره‌های سازمان ملل گفتند که شفاخانه‌ها تحت فشار هستند و تلاش‌های نجات به دلیل آسیب‌های زیرساختی و جنگ داخلی مختل شده است.

حکومت نظامی میانمار از جامعه جهانی درخواست کمک کرده است. در پاسخ تاکنون تنها، چین، روسیه و هند به همراه کشورهای همسایه، تیم‌های کمکی و تجهیزات بشردوستانه به این کشور ارسال کرده‌اند تا به عملیات نجات و بازسازی کمک کنند.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

هشدار در باره بحران آب در افغانستان

استیفانی لوس، رئیس این برنامه، در گزارشی گفته که افغانستان به سرمایه گذاری‌های کلان در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

Published

on

(Last Updated On: )

برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد (UN Habitat) می‌گوید که در حال حاضر ۲۱ میلیون نفر در افغانستان با بحران جدی آب مواجه هستند و این کشور به سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

استیفانی لوس، رئیس این برنامه، در گزارشی گفته که افغانستان به سرمایه گذاری‌های کلان در بخش زیربناهای آبی نیاز دارد.

به گفتۀ خانم لوس، شهرهای بزرگ افغانستان مانند، کابل، کندهار و هرات نیز با بحران جدی آب مواجه اند زیرا منابع آب زیرزمینی این شهرها در حال کاهش چشمگیر است.

این در حالیست که برخی مردم در مناطق مختلف افغانستان از کمبود آب شکایت دارند و می‌گویند که کمبود آب به یک چالش جدی در زندگی شان تبدیل شده است.

هشدار برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد در مورد کمبود آب در افغانستان در حالی مطرح شده که براساس تخمین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) هشتاد درصد مردم افغانستان به آب کافی دسترسی ندارند.

سازمان غذا و زراعت ملل متحد FIO علت کمبود آب در افغانستان را ذوب شدن سریع یخچال‌های طبیعی این کشور خوانده و گفته که این یخچال‌ها به دلیل تغییرات اقلیمی در حال ذوب شدن اند که باعث شده تا افغانستان را با کمبود جدی آب مواجه کند و آبیاری و تولید مواد غذایی را هم تهدید می‌کند.

Continue Reading

تغییرات اقلیمی

در سال ۲۰۲۴، بیش از ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان به دلیل حوادث اقلیمی آواره شدند

Published

on

(Last Updated On: )

سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرده است که بیش از نیم میلیون نفر در افغانستان به دلیل حوادث ناشی از تغییر اقلیم در سال ۲۰۲۴ آواره شده اند.

بر اساس گزارش این نهاد، نزدیک به ۹ میلیون نفر در ۱۲ ماه گذشته تحت تأثیر خطرات اقلیمی قرار گرفته و بیش از ۵۰۰ هزار نفر آنان به دلیل سیلاب، خشکسالی و سایر آفات طبیعی بیجا شدند.

در گزارش آمده است که تقریباً از هر پنج بیجاشده، سه نفر به جاهای دیگر در داخل ولایت اصلی خود نقل مکان کرده اند و ولایات هرات و فراه در غرب کشور بیشترین آسیب را دیده اند.

افغانستان پس از دهه‌ها جنگ در جمع فقیرترین کشورهای جهان قرار دارد و از لحاظ آسیب پذیری در برابر تغییرات اقلیمی در رتبه ششم قرار گرفته است.

به گفته سازمان ملل متحد، خشکسالی، سیلاب، تخریب زمین و کاهش حاصل دهی زراعت هدیدهای اصلی در این کشور هستند.

سیلاب‌های ناگهانی در ماه می سال گذشته در افغانستان جان صدها نفر را گرفت و زمین‌های وسیع زراعتی را تخریب کرد، کشوری که ۸۰ درصد مردم آن برای بقا به زراعت وابسته هستند.

سازمان بین المللی مهاجرت همچنان گفته است که بیش از ۱۱ میلیون نفر در افغانستان در معرض خطر بالای اثرات شدید حوادث ناشی از تغییر اقلیم در آینده قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!