Connect with us

اخبار ساحوی

اسرائیل دفتر مرکزی استخبارات حزب الله را در لبنان هدف قرار داد؛ ایران می‌گوید عقب نشینی نمی‌کند

علی فدوی، معاون سپاه پاسداران روز جمعه گفت که اگر اسرائیل بر ایران حمله کند، تهران تاسیسات انرژی و گاز اسرائیل را هدف قرار خواهد داد.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

اسرائیل اعلام کرده که دفتر مرکزی استخبارات حزب الله را در بیروت هدف قرار داده و در حال بررسی خسارات پس از یک رشته حملات بر افراد برجسته این گروه است.

اسرائیل در واکنش به حمله راکتی بالستیک ایران روز سه شنبه، در حال بررسی گزینه ها برای پاسخ دهی است، حمله‌ای که ایران آن را در واکنش به اقدام نظامی اسرائیل در لبنان انجام داده است.

به گزارش رویترز، در حالی که اسرائیل اهداف خود را برای عقب راندن شبه نظامیان حزب الله در لبنان و از بین بردن متحد آن حماس در غزه دنبال می‌کند، قیمت نفت به دلیل احتمال حمله بر تاسیسات نفتی ایران افزایش یافته است.

گفته می‌شود حمله هوایی به بیروت جانشین احتمالی رهبر حزب الله تحت حمایت ایران، سید حسن نصرالله را که یک هفته قبل توسط اسرائیل کشته شده بود، هدف قرار داده است .

سرنوشت هاشم صفی الدین مشخص نیست و نه اسرائیل و نه حزب الله هیچ نظری در این مورد ارائه نکرده اند.

رویترز گزارش داده است که یک انفجار اوایل روز شنبه در حومه‌های جنوبی بیروت شنیده شد. اردوی اسرائیل سه هشدار را برای باشندگان صادر کرد تا فوراً ساحه را ترک کنند.

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده روز جمعه گفت که اگر او در جای اسرائیل باشد، در مورد بدیل‌های حمله بر تاسیسات نفتی ایران فکر خواهد کرد. وی افزود که او فکر می‌کند اسرائیل هنوز به این نتیجه نرسیده است که چگونه به ایران پاسخ دهد.

حکومت لبنان می‌گوید که در یک سال گذشته بیش از دو هزار نفر در این کشور کشته شده اند که بیشتر موارد در دو هفته گذشته رخ داده است.

علاوه بر این، بیش از ۱.۲ میلیون لبنانی آواره شده اند.

سخنگوی ملل متحد ستیفن دوجاریک تلفات غیرنظامیان را «کاملا غیرقابل قبول» خوانده است.

حکومت لبنان با اشاره به کشته شدن ده‌ها زن و کودک، اسرائیل را متهم به هدف قرار دادن غیرنظامیان کرده است.

علی خامنه‌ای، رهبر ایران در سخنرانی نماز جمعه خود گفت که ایران و متحدان منطقه‌ای آن عقب نشینی نخواهند کرد.

خامنه ای گفت که مخالفان اسرائیل در منطقه باید «تلاش‌ها و توانایی های خود را دو برابر کنند… و در مقابل دشمن متجاوز مقاومت کنند،»

او حمله ایران به اسرائیل را قانونی و مشروع خواند.

در همین حال، علی فدوی، معاون سپاه پاسداران روز جمعه گفت که اگر اسرائیل بر ایران حمله کند، تهران تاسیسات انرژی و گاز اسرائیل را هدف قرار خواهد داد.

 

اخبار ساحوی

هشدار رهبر ایران: اگر امریکا سوءنیت نشان دهد، سیلی محکمی خواهد خورد

Published

on

(Last Updated On: )

علی خامنه‌ای، رهبر ایران می‌گوید که تهران نیازی به استفاده از عوامل نیابتی در منطقه ندارد و حوثی‌های یمن که از جمله گروه‌های همسو با این کشور در خاورمیانه هستند، براساس انگیزه‌های خود عمل می‌کنند.

به گزارش رویترز، رهبر ایران این اظهارات را در سخنان روز جمعه خود در تهران بیان کرده است.

دونالد ترمپ، رئیس ‌جمهور آمریکا روز دوشنبه هفته گذشته اعلام کرد که ایران را در قبال هرگونه حمله انجام‌شده توسط حوثی‌ها مسوول می‌داند.

این در حالی است که اداره ترمپ گسترده‌ترین عملیات نظامی امریکا در خاورمیانه را از زمان بازگشت او به کاخ سفید آغاز کرده است.

در طول سال‌ها، ایران با گروه‌هایی در سراسر منطقه همسو شده که خود را «محور مقاومت» در برابر نفوذ اسرائیل و امریکا می‌نامند. این گروه‌ها شامل حماس، حزب‌الله لبنان و گروه‌های شیعه مختلف در عراق می‌شوند.

خامنه‌ای در این باره گفت: «امریکایی‌ها مرتکب اشتباه بزرگی می‌شوند و مراکز مقاومت منطقه‌ای را عوامل نیابتی ایران می‌خوانند. نماینده یعنی چه؟ ملت یمن انگیزه‌های خود را دارد و گروه‌های مقاومت در منطقه نیز انگیزه‌های خودشان را دارند. ایران نیازی به عوامل نیابتی ندارد.»

وی افزود: «آنها [امریکا] تهدید می‌کنند، اما ما هرگز آغازگر رویارویی یا درگیری با کسی نبوده‌ایم. با این حال، اگر کسی با بدخواهی اقدام کند و درگیری را آغاز نماید، سیلی‌های محکمی دریافت خواهد کرد.»

کارشناسان امور یمن، جایی که حوثی‌ها در طول سال‌ها جنگ داخلی کنترول خود را گسترش داده‌اند، می‌گویند این گروه عمدتاً توسط دغدغه‌های داخلی و پایگاه حمایتی خود انگیزه می‌گیرد.

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

مکرون و محمد بن سلمان درباره غزه و روند صلح اوکراین گفتگو کردند

رهبران دو کشور همچنین در مورد سوریه و لبنان گفتگو کردند.

Published

on

(Last Updated On: )

امانویل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه گفت که با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی صحبت کرده و رهبران دو کشور از سرگیری حملات اسرائیل بر غزه را محکوم کردند.

به گزارش رویترز، مکرون گفت که آنها ریاست کنفرانسی را در مورد راه حل دو کشوری با هدف «کمک به احیای دیدگاه سیاسی هم برای اسرائیلی ها و هم برای فلسطینیان» بر عهده خواهند داشت.

مکرون در پستی در ایکس گفت: «بازگشت به آتش بس برای آزادی همه گروگان ها و حفاظت از غیرنظامیان ضروری است.»

به گفته کارکنان صحی نوار غزه، اردوی اسرائیل روز چهارشنبه در روز دوم موج تازه حملات خود بر غزه، ۴۸ فلسطینی را کشت.

در روز اول این حملات، ۴۰۰ نفر کشته شده بودند.

مکرون در دیدار با محمد سلمان همچنان از ابتکار «جده» ولیعهد سعودی که آغاز مذاکرات صلح در اوکراین را ممکن کرد، استقبال نمود.

رهبران دو کشور همچنین در مورد سوریه و لبنان گفتگو کردند.

مکرون گفت: «فرانسه و عربستان سعودی اهداف یکسانی دارند: یک لبنان کاملاً مستقل و یک سوریه متحد و باثبات که مصروف یک انتقال فراگیر است.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

حملات اسرائیل به غزه دست کم ۲۰۰ کشته برجا گذاشت

در سطح منطقه‌ای، مصر و قطر، که نقش میانجی در مذاکرات آتش‌بس داشتند، از سرگیری حملات را محکوم کرده و خواستار توقف عاجل درگیری‌ها شده‌اند.

Published

on

(Last Updated On: )

اسرائیل حملات گسترده و شدیدی را علیه نوار غزه از سر گرفت که به گفته منابع مختلف، یکی از سنگین‌ترین عملیات‌های نظامی این کشور پس از اجرای توافق آتش‌بس محسوب می‌شود.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده از سوی حماس، این تهاجم که صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۸ مارچ) انجام شد بیش از ۲۰۰ کشته بر جای گذاشته است که بخش قابل‌توجهی از قربانیان را غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، تشکیل می‌دهند.

این حملات با استفاده از نیروی هوایی و توپخانه‌ای سنگین انجام شده و مناطقی در شمال، مرکز و جنوب غزه را هدف قرار داده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که اسرائیل به بیش از ۴۵۰ هدف در نوار غزه حمله کرده که شامل زیربنا‌های متعلق به حماس و مناطق مسکونی بوده است.

طبق آمار ارائه‌شده از سوی وزارت صحت غزه، که تحت کنترل حماس است، در این دور از حملات بیش از ۲۰۰ نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شده‌اند. حماس اعلام کرده که بسیاری از قربانیان غیرنظامیانی هستند که در خانه‌ها یا پناهگاه‌های خود هدف قرار گرفته‌اند.

منابع صحی در غزه گزارش داده‌اند که شفاخانه‌ها مملو از زخمیان است و به دلیل کمبود تجهیزات صحی و قطع برق، امکان ارائه خدمات صحی به شدت محدود شده است. سازمان ملل نیز هشدار داده که ادامه این حملات می‌تواند وضعیت انسانی در غزه را به “نقطه غیرقابل بازگشت” برساند، جایی که بیش از یک میلیون نفر پیش‌تر به دلیل جنگ آواره شده‌اند.

در سطح منطقه‌ای، مصر و قطر، که نقش میانجی در مذاکرات آتش‌بس داشتند، از سرگیری حملات را محکوم کرده و خواستار توقف عاجل درگیری‌ها شده‌اند. دولت مصر این اقدام را “تهدیدی برای ثبات منطقه” خوانده و از جامعه جهانی خواسته تا برای جلوگیری از تشدید بحران مداخله کند.

در سطح بین‌المللی، ایالات متحده موضعی محتاطانه اتخاذ کرده و ضمن حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود، خواستار کاهش تلفات غیرنظامیان شده است. اتحادیه اروپا و سازمان ملل نیز از طرفین درخواست خویشتنداری کرده‌اند.

گروه شبه‌نظامی حماس در واکنش به این حمله‌ی گسترده و غیرمنتظره، اسرائیل را به «نسل‌کشی» متهم کرده و از کشورهای عربی، اسلامی و آزادگان جهان خواست که علیه اسرائیل تظاهرات کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!