Connect with us

رویداد های اخیر

اردوی امریکا مسوولیت قتل غیرعمدی ۲۰ غیرنظامی افغان را در سال ۲۰۲۰ پذیرفت

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

اردوی امریکا مسوولیت قتل غیرعمدی ۲۳ فرد غیرنظامی در عملیات‌های نظامی خارجی در سال ۲۰۲۰ را پذیرفته است.

پنتاگون یا وزارت دفاع ایالات متحده امریکا روز گذشته (چهارشنبه ۱۲) اعلام کرد که در سال گذشته ۲۳ غیرنظامی در مناطق جنگی در خارج از امریکا توسط سربازان این کشور به صورت غیرعمدی کشته شده اند.

پنتاگون گفته است که این آمار شامل تلفات عملیات‌های نیروهای امریکایی در عراق، افغانستان، سومالیا، یمن و نایجریا می‌شود.

وزارت دفاع امریکا در گزارش سالانه به کانگرس این کشور نوشته است که:”برآورد می‌کند که در جریان عملیات‌های نظامیان امریکایی در جریان ۲۰۲۰ تقریباً ۲۳ غیرنظامی کشته و حدود ۱۰ تن دیگر زخم برداشته اند.”

به اساس این گزارش اکثر این تلفات غیرنظامی در افغانستان بوده است. براساس بخش غیرسری این گزارش، پنتاگون مسوولیت قتل ۲۰ غیرنظامی در سال گذشته در افغانستان را پذیرفته است.

در این گزارش گفته است که هرچند کانگرس در سال ۲۰۲۰ سه میلیون دالر را پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان غیرنظامی به پنتاگون اختصاص داده است، اما چنین غرامت‌هایی پرداخت نشده است.

این در حالی است که سازمان‌های غیردولتی به صورت مرتب آمار بلندی از تلفات غیرنظامیان را در ساحاتی که نظامیان امریکایی عملیات دارند نشر می‌کنند.

سازمان غیردولتی “جنگ‌های هوایی” که قربانیان حملات هوایی را فهرست می‌کند، گفته است که محافظه‌کارانه‌ترین برآوردها نشان می‌دهند که در سال گذشته ۱۰۲ غیرنظامی در عملیات نیروهای امریکایی در سراسر جهان کشته شده اند؛ آماری که پنج برابر آمار پنتاگون می‌باشد.

این سازمان غیردولتی گفته است که هییت معاونت ملل متحد (یوناما) کشته شدن ۸۹ غیرنظامی و زخمی شدن ۳۱ تن دیگر در عملیات‌های نیروهای امریکایی را در افغانستان مستند کرده است.

در حالی که پنتاگون از کشته شدن یک غیرنظامی در سومالیا خبر داده، سازمان “جنگ‌های هوایی” از کشته شدن هفت غیرنظامی در عملیات نیروهای امریکایی سخن گفته است. این سازمان غیردولتی گفته است که در سوریه و عراق نیز سازمان‌های محلی از کشته شدن شش تن توسط نیروهای امریکایی خبر داده اند.

رویداد های اخیر

هیات‌های افغانستان و پاکستان در اسلام‌آباد دیدار و درباره تجارت گفتگو کردند

Published

on

(Last Updated On: )

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با همتای پاکستانی خود دیدار و دو طرف در مورد تجارت، همکاری‌های ترانزیتی، چالش‌های موجود، راه حل های احتمالی و سایر موضوعات مهم و مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

سفارت افغانستان در اسلام آباد گفته است که قرار است جلسات جداگانه‌ تخنیکی میان تیم‌های تخنیکی هر دو جانب برگزار شود تا درباره‌ چالش‌های موجود به‌گونه دقیق‌تر بحث صورت گرفته و راه‌حل‌های مناسب جهت ارتقاء تجارت دوجانبه جستجو گردد.

وزارت صنعت و تجارت نیز گفته است که در این نشست با تأکید به برادری و دوستی میان افغانستان و پاکستان و منافع متقابل و روابط تاریخی و طولانی‌مدت تجارتی میان دوکشور؛ روی تمدید توافق‌نامه اپتا، تسهیلات ترانزیتی و جلوگیری از قاچاق کالاها، صادرات زغال‌سنگ افغانستان به پاکستان، فعالیت ۲۴ ساعته بندر تورخم، دوطرفه شدن تجارت از بندر غلام‌خان، عبور و مرور موترهای باربری از خاک دو کشور، بانک گرنتی و ترتیب یک میکانیزم جامع جهت تنظیم بنادر بحث و گفتگو گردید.
Continue Reading

رویداد های اخیر

مولانا فضل الرحمان: اسلام آباد از چیز دیگری ناراضی است اما از مهاجرین افغان انتقام می‌گیرد

Published

on

(Last Updated On: )

مولانا فضل الرحمان، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان، اخراج اجباری مهاجرین افغان را نقض حقوق بشر دانسته و از جامعه جهانی و سازمان های حقوق بشری خواسته است تا به این موضوع توجه کنند.

به گزارش روزنامه دان، مولانا فضل الرحمان در یک کنفرانس خبری در پشاور گفت: «مقامات پاکستانی حقوق بشر مهاجرین افغان را با انداختن آنها مثل حیوانات به موتر، زیر پا می‌گذارند. اسلام آباد از چیز دیگری ناراضی است اما از مهاجرین افغان انتقام می‌گیرد. این یک نوع تصمیم احساساتی است.»

او گفت که متخصصان افغان مانند داکتران و انجنیران نباید اخراج شوند و تاکید کرد که اخراج سرمایه‌گذاران و تاجرانی که در پاکستان تجارت می‌کنند، پیامدهای اقتصادی خواهد داشت.

این چهره سیاسی پاکستان تصمیم اخراج مهاجران را «ناسنجیده» توصیف کرد و هشدار داد که به منافع پاکستان ضربه می‌زند.

مولانا فضل الرحمن گفت دانش آموزانی که در پاکستان ثبت نام کرده اند نیز نباید اخراج شوند، چون آموزش یکی از حقوق اساسی بشر است.

او خواهان گفتگو میان افغانستان و پاکستان و ایجاد میکانیزمی برای بازگرداندان افغان‌ها شد.

قابل یادآوریست که حکومت پاکستان اخراج مهاجران افغان را شدت بخشیده و روزانه هزاران تن به کشور عودت می‌کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

انتقاد عبدالکبیر از اخراج اجباری مهاجرین افغان در دیدار با شارژدافیر ناروی

مولوی عبدالکبیر، اخراج اجباری مهاجرین افغان از پاکستان را مغایر با تمام اصول بین‌المللی عنوان کرده و از جامعه جهانی خواسته تا برای رسیدگی به مشکلات این مهاجران همکاری کند.

Published

on

(Last Updated On: )

مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان در دیدار با پیر البرت الساس، شارژدافیر ناروی برای افغانستان گفته که امارت اسلامی برای حل مشکلات به گفت‌گو اولویت می‌دهد.

او در این دیدار، روابط دوجانبه میان افغانستان و کشورهای اروپایی را به سود همه طرف‌ها دانسته و خواستار گسترش این روابط شده است.

مولوی عبدالکبیر، اخراج اجباری مهاجرین افغان از پاکستان را مغایر با تمام اصول بین‌المللی عنوان کرده و از جامعه جهانی خواسته تا برای رسیدگی به مشکلات این مهاجران همکاری کند.

از سوی هم شارژدافیر ناروی در این دیدار از روند اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان انتقاد کرده و گفته که کشوراش به حمایت از مهاجرین افغان از طریق نهادهای بین‌المللی ادامه خواهد داد.

او روابط مستقیم میان امارت اسلامی و ناروی را مهم دانسته و بر ضرورت حل مسائل از طریق گفت‌گو تأکید کرده است.

گفتنی‌است که در سه سال گذشته، مقامات امارت اسلامی برای حل مسائل از طریق گفت‌گوها تاکید کرده اند و از کشورهای جهان خواسته‌اند که نگرانی‌های خود را از این طریق مطرح کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!