Connect with us

اخبار ساحوی

ادامه کمک «بنیاد بیات» به نیازمندان در دایکندی

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

بنیاد بیات برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولایت دایکندی بسته های مواد غذایی کمک کرد.

مسوولان این بنیاد میگویند که آنان مصمم اند تا برای شماری بیشتری از نیازمندان کمک های شان را ادامه دهند.

با گسترش دامنه ی ویروس کرونا در کشور و وضع محدودیت در شماری از ولایت ها،  فقر و ناداری نیز دامن گیر شهروندان کشور شده است.

نعیمی نماینده بنیاد بیات در ولایت دایکندی میگوید: “امروز ما برای فامیل های مستحق یک بوجی آرد ۵۰ کیلویی، یک بوجی برنج و یک پیپ روغن پنج کیلویی توزیع خواهیم داشت.”

خانواده های که این کمک ها را دریافت کرده اند می گویند که این بسته های غذایی در شرایط کنونی می تواند.

 

آنان را تا حدی زیادی کمک کند و از دیگر نهادهای امداد رسان نیز خواهان کمک های بیشتری اند.

شریف باشنده دایکندی میگوید: “از اینکه بنیاد بیات برای ما کمک کرده است تشکری می کنیم، و در همین ماه مبارک رمضان خرچ پیدا کردن هم برای ما بسیار مشکل است.”

مسولان در ولایت دایکندی نیز از کمک های به موقع بنیاد بیات ابراز خرسندی کرده و توزیع این بسته های غذایی را در حل مشکلات کنونی خانواده ها موثر می دانند.

رضا محمدی رییس کار و امور اجتماعی دایکندی میگوید: “ما در کنار تقدیرو تشکری از بنیاد بیات از ایشان خواهشمندیم که کمک های بشردوستانه خود را در دایکندی افزایش بدهند.”

بنیاد بیات همواره در شرایط دشوار با کمک مواد غذایی، ساخت کلنیک ها، کتاب خانه ها، مساجد و شمار دیگر از پروژه های عامه به نیازمندان رسیدگی کرده است.

 

اخبار ساحوی

ترمپ: خیلی زود درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهورامریکا در مسیر بازگشت به قصر سفید از فلوریدا، ادعای جدیدی را درباره مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن و تهران مطرح کرد.

Published

on

(Last Updated On: )

رئیس جمهور امریکا درباره مذاکرات غیرمستقیم با ایران، مدعی شد که «انتظار دارد که به زودی درباره این مسئله تصمیم‌گیری شود.»

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهورامریکا در مسیر بازگشت به قصر سفید از فلوریدا، ادعای جدیدی را درباره مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن و تهران مطرح کرد.

وی سوار بر هواپیمای «ایرفورس‌وان» در جمع خبرنگاران به مذاکرات روز شنبه در مسقط اشاره کرد و مدعی شد: «ما خیلی زود درباره ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد!»

ادعای وی درباره تصمیم‌گیری سریع در حالی مطرح شده است که نخستین دور مذاکرات غیرمستقیم بین واشنگتن و تهران، روز شنبه با مشارکت استیو ویتکاف، فرستاده خاص وی و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و هیئت همراهش در عمان برگزارش شد.

پس از خروج یکطرفه و غیرقانونی ترمپ از توافق «برجام» در دوره نخست ریاست جمهوری‌اش در سال ۲۰۱۸، این مذاکرات غیرمستقیم، برای نخستین بار در بالاترین سطح بین دو کشور برگزار می‌شود.

سی‌ان‌ان دیروز به نقل از یک منبع آگاه نوشت که مذاکرات امریکا و ایران قرار است هفته آینده ادامه پیدا کند و احتمالاً در کشوری اروپایی خواهد بود.

عراقچی بعد از پایان مذاکرات، با اشاره به برگزاری دور اول گفتگوهای غیرمستقیم با هیئت مذاکره کننده امریکایی گفت: «حدود دو ساعت و نیم گفتگوهای غیر مستقیم را به همت و زحمت وزیرخارجه عمان داشتیم. میان دو هیئت در حال رفت و آمد بودند و حدود ۴ بار این رفت و آمد انجام شد. جلسه اول جلسه سازنده‌ای بود و در محیط آرام و محترمانه انجام شد. شنبه آینده دور دوم برگزار می‌شود. هیچ زبان غیر مناسبی به کار گرفته نشد و طرفین تعهد خود را برای پیشبرد این گفتگوها تا رسیدن به توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

دیدار رییس جمهور تاجکستان با سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

Published

on

Tajik president and CSTO chief
(Last Updated On: )

رییس جمهور تاجکستان و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی طی دیداری درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان گفتگو کردند.

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

طرح سازمان پیمان امنیت جمعی برای امنیت سرحدات  تاجکستان با افغانستان شامل سه مرحله می شود که مسوده آن سال گذشته از سوی این سازمان تصویب شد و قرار است تا پایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمام مراحل آن عملی شود.

این درحالیست که امارت اسلامی می گوید: هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه کشورهای دیگر نیست.

بر بنیاد خبرنامه‌ای که سازمان پیمان امنیت جمعی منتشر کرده است، محور اصلی این دیدار، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان بوده است.

در بخشی از اعلامیه سازمان پیمان امنیت جمعی آمده است که: «در این دیدار توجه ویژه‌ای به اجرای مرحله نخست برنامه هدفمند بین‌دولتی سازمان برای تقویت سرحد تاجکستان و افغانستان معطوف شد رئیس‌جمهور تاجکستان، امام علی رحمان، و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی، ایمانگلی تسمگامبتوف، رویکرد سازنده و مبتنی بر علاقه‌مندی کشورهای عضو در اجرای توافقات حاصل‌شده را مورد تأکید قرار دادند و بر اهمیت همکاری نزدیک طرف‌ها در تمامی مراحل این فعالیت مشترک تأکید کردند.»

سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی علاوه بر رییس جمهور تاجکستان با وزیر دفاع، منشی شورای امنیت، معاون اول ریاست امنیت ملی و قومندان نیروهای سرحدی تاجکستان نیز در دوشنبه دیدار داشته و طی این دیدار پیشرفت‌ها در خصوص اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان را مورد بحث و قرار داده اند.

سازمان پیمان امنیت جمعی در حالی برای تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان تلاش می‌کند که امارت اسلامی بارها تأکید کرده است که خاک افغانستان برای هیچ کشوری تهدید نیست و سرحدات افغانستان بیشتر از هرزمان دیگری امن و محفوظ است.

برنامه میان دولتی سازمان پیمان امنیت جمعی برای تقویت سرحدات تاجکستان و افغانستان، مطابق با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی، در ۲۳ سپتمبر ۲۰۱۳ میلادی تدوین شد و هدف آن «تقویت سرحدات تاجکستان با فغانستان» دانسته شده است. اما این مسوده با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی در ماه نومبر سال گذشته میلادی تصویب شد. گفتنیست که اجرای این برنامه شامل سه مرحله می باشد و تاپایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمامی مراحل آن تکمیل خواهند شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

کوریای جنوبی با سوریه روابط دیپلوماتیک برقرار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور خارجه کوریای جنوبی اعلام کرده است که این کشور و سوریه توافقنامه‌ای را در دمشق برای برقراری روابط دیپلوماتیک امضا نموده اند. این اقدام ضربه‌ای به کوریای شمالی محسوب می‌شود که سوریه را در زمان حکومت بشار الاسد، دوست خود می‌دانست.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه کوریای جنوبی گفت که این رویداد نقطه عطفی برای کوریای جنوبی است که اکنون روابط دیپلوماتیک با ۱۹۱ کشور عضو سازمان ملل متحد دارد و «فصل جدیدی را برای همکاری دوجانبه با سوریه باز کرده که به دلیل روابط نزدیکش با کوریای شمالی مدت‌ها از آن دور مانده بود.»

کوریای جنوبی سال گذشته با کیوبا، یکی دیگر از متحدان قدیمی کوریای شمالی، روابط دیپلوماتیک برقرار کرده بود.

رسانه‌های دولتی کوریای شمالی از زمان سرنگونی بشار الاسد، رئیس‌جمهور سابق این کشور در ماه دسمبر، اشاره‌ای به سوریه نداشته اند.

چو تانه یول، وزیر امور خارجه کوریای جنوبی و همتای سوری اش، اسعد الشیبانی، روز پنجشنبه یک بیانیه مشترک را امضا کردند و چو برای به اشتراک گذاشتن تجربه کوریای جنوبی در بخش توسعه برای حمایت از بازسازی سوریه ابراز تمایل کرد.

چو بعداً با احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه ملاقات نمود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!