Connect with us

تجارت

اتحادیه صنعت کاران می‌گوید توان پرداخت مالیات وضع شده را ندارند

منتشر شده

در

اتاق پیشه وران ودکاندارن روزگذشته (سه شنبه ۱۹دلو) دریک نشست مشترک به منظور حل مشکلات صنعت کاران با اعضای امارت اسلامی می‌گوید پیشه‌وران ودکاندارن در کشور با مشکلات مختلفی از جمله پرداخت گزاف مالیات روبه رو اند. رییس این اتاق پیشه‌وران از امارت اسلامی می‌خواهد که مشکلات را از سر راه سرمایه‌گذارن و پیشه‌وران بردارد.

آنان می‌گویند که مالیات وضع شده را پرداخت نمی‌توانند وامارت اسلامی باید در این راستا همکاری شان کند.

رییس اتاق پیشه وران ودکان داران تاکید می‌کند اگر مشکلات موجود حل نشود این کار سبب فرار مالیات وتوقف فعالیت‌های آنان در کشور خواهد شد.

امارت اسلامی اما می‌گوید که برنامه‌های برای حل مشکلات تاجران و سرمایه‌گذاران بزرگ و کوچک روی دست دارند که به زودی مشکلات شان حل می‌شود.

نورالحق عمری، رییس اتاق پیشه وران ودکانداران می‌گوید که:"مالیات وضع شده فعلی که از مدت پنج سال به اینسو تعین گردیده به هیچ وجه در شرایط کنونی اقتصادی قابل پرداخت نبوده وباعث فرار مالیاتی وسقوط فعالیت‌ها میگردد".

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که ، پیشرفت‌های زیادی در نزدیک به ۶ ماه پسین در عرصه‌های مختلف صورت گرفته است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که:" تمام توجه فعلی بعد از ختم جنگ این است که تمام انرژی را که بخاطر ختم اشغال به مصرف گرفته بودیم همان انرژی است از این به بعد در راستای آبادی کشور وپیشبرد اقتصاد وبه پا ایستادن منابع کشور مصرف خواهد شد".

مسوولان وزارت مالیه هم از تخفیف بیش‌از ۵۰ درصدی در پرداخت مالیه، پیشه‌وران و تولید‌کنندگاه کوچک سخن می‌زند.

معراج‌محمد معراج، رییس عمومی عواید وزارت مالیه می‌گوید که:" از پنجاه فیصد بیشتر برشما تخفیف در نظر گرفتیم خواست من از شما این است که مالیات را مصرف شمار نکنید مالیات مصرف نیست این یک سرمایه گذاری است".

همین گونه رهبری وزارت اقتصاد هم تأکید بر همکاری و پشتیبانی از پیشه‌وران و تولیدکنندگان کوچک در کشور دارد.

دین‌محمد حنیف، سرپرست وزارت اقتصاد می‌گوید که:" در بست سال گذشته اشغال بود ده‌ها میلیون دالر زیرنام بازسازی به مصرف رسید ."

محمد‌خالد حنفی، سرپرست وزارت امربالمعروف و نهی از منکر می‌گوید که:"وقتی فضای امن وجود نداشته باشد مردم نگران استند مثلی که در بیست سال گذشته وعمری که گذشت و به تاریخ گذشته نظری کنید. "

بربنیاد گزراش اتاق پیشه وران درپی گسترش ویروس کرونا وعدم حمایت حکومت پیشین چهل درصد پیشه وران از فعالیت بازماندند.

تجارت

روسیه از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی استفاده می‌کند

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

Published

on

به نقل از رویترز، آنتون سیلوانوف، وزیر مالیه روسیه، روز چهارشنبه (۵جدی) گفته است که شرکت‌های روسی استفاده از بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در پرداخت‌های بین‌المللی آغاز کرده‌اند. این اقدام بعد از تحریم‌های غرب علیه معاملات تجاری روسیه انجام شده است.

تحریم‌ها تجارت روسیه با شرکای اصلی‌اش مانند چین یا ترکیه را پیچیده کرده است، زیرا بانک‌های محلی در معاملات مرتبط با روسیه بسیار محتاط هستند تا از فشار امریکا و متحدانش جلوگیری کنند.

سیلوانوف به شبکه تلویزیونی روسیه ۲۴ گفت: «فعلا به طور آزمایشی در معاملات تجارت خارجی می‌توان از بیت‌کوین‌هایی استفاده کرد که ما اینجا در روسیه استخراج کرده‌ایم.»

وی گفت: «چنین معاملات‌‌ در حال حاضر انجام می‌شوند. ما معتقدیم که باید گسترش و توسعه بیشتری پیدا کنند. من مطمئن هستم که این اتفاق در سال آینده رخ خواهد داد. معاملات بین‌المللی با ارزهای دیجیتال نشان دهنده آینده است.»

دولت روسیه پیشتر استفاده از ارزهای دیجیتال در تجارت خارجی را مجاز اعلام کرد و اقداماتی را برای قانونی کردن استخراج ارزهای دیجیتال از جمله بیت کوین انجام داده است.

اوایل ماه جاری، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که دولت فعلی امریکا از دالر به عنوان اهرم فشارهای سیاسی استفاده کرده و همین فشارها بسیاری از کشورهای جهان را مجبور کرده به روش‌های جایگزین روی بیاورند.

پوتین معامله با بیت‌کوین را یکی از این روش‌ها اعلام کرد و نشان داد که دولت کشورش استفاده گسترده از ارزهای دیجیتال را حمایت می‌کند.

Continue Reading

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!