رویداد های اخیر
آریانا و آریانانیوز دو جایزه معتبر سالانه اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه را بهدست آوردهاند
لطفالله ستانکزی، معاون و رئیس بخش تجارتی تلویزیون آریانا و آریانانیوز گفت: «دو جایزه معتبر به دست آوردیم، یکی در بخش تنوع در محیط کاری و دوم در بخش پوشش خبرها مربوط مهاجرین میباشد.»
شبکههای تلویزیونی آریانا و آریانانیوز دو جایزه معتبر سالانه اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه (ایبییو) را دریافت کردهاند. مسوولان شبکه تلویزیونی آریانا و آریانانیوز طی مراسمی امروز (سهشنبه) به مناسبت دریافت این جایزه گفتهاند که بهخاطر پوشش گسترده، اخراج اجباری مهاجران افغان از پاکستان و ایجاد فضای امن و مصون برای کارمندان این شبکه تلویزیونی، جایزه سالانه این نهاد را دریافت کردهاند.
لطفالله ستانکزی، معاون و رئیس بخش تجارتی تلویزیون آریانا و آریانانیوز نیز گفت: «دو جایزه معتبر به دست آوردیم، یکی در بخش تنوع در محیط کاری و دوم در بخش پوشش خبرها مربوط مهاجرین میباشد. ما در رادیو تلویزیون آریانا بسیار خوشحال هستیم و این واقعاً انعکاس خوب کار و محیط کاری ما است. امیدوارهستیم که همکاران ما در بخش و مسلک خود بیشتر بدرخشند.»
مجیبالرحمن بهیر، خبرنگار آریانانیوز در این مراسم گفته است: «این جایزه را از طریق رساندن درد مردم به حکومت بهدست آوردیم. من روزهای بسیار سختی که مهاجرین از پاکستان آمدند را به یاد دارم، آنها روزهای سختی را سپری کردند. جای نبود، در یک شرایط بسیار سخت پاکستان تصمیم گرفته بود و حکومت هم ناگزیر بود که رسیدگی بکند. رسانهها به ویژه ما تلاش کردیم که در آنجا بریم و از همانجا دو سرویس خبری خود را پخش زنده داشته باشیم و با مسوولان آنجا صحبت کردیم.»
در همین حال، شماری از کارمندان شبکه تلویزیونی آریانا و آریانانیوز همچنان گفتهاند که آنان متعهد به کار رسانهای هستند و میخواهند با کار و تلاش بیشتر، مشکلات مردم را بازتاب دهند.
اسلم حجاب، گزارشگر آریانانیوز گفت: «این جایزه به خاطر فعالیتهای ستندرد و معیاری بهدست آمده است. آریانانیوز مسوولیت خود را درقبال بازگشت مهاجرین، رویدادهای طبیعی و سایر مشکلات در کشور ادا کرده و این پروسه را ادامه میدهد. تیم آریانانیوز یک تیم متعهد است و میخواهد همرای مردم خود کار بکند.»
حبیب ناظم، گزارشگر آریانا نیز گفت: «جای خرسندی است که آریانا و آریانانیوز توانستند، این جایزه بزرگ و دستاورد را در بین چندین کشور داشته باشند.»
اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا-اقیانوسیه در سال ۱۹۶۴ میلادی تأسیس شد. این اتحادیه با ۲۵۰ عضو از ۷۰ کشور جهان یکی از بزرگترین و حرفهایترین اتحادیههای رسانهای در سطح جهان محسوب میشود.
هدف از ایجاد این اتحادیه همکاری، هماهنگی، فعالیتهای مشترک و رایزنی در حوزههای برنامهای، تخنیکی، آموزشی، ورزشی، حقوقی و نیروی انسانی در میان اعضا برای تقویت و توسعه رادیو تلویزیونهای منطقه آسیا و اقیانوسیه میباشد.
رویداد های اخیر
نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی با مقامات پاکستانی درباره افغانستان گفتگو کرد
معاون و نماینده خاص سازمان همکاری اسلامی برای افغانستان با مقامهای پاکستانی در مورد افغانستان گفتگو کرده است.
سازمان همکاری اسلامی در اعلامیهای گفته که طارق علی بخیت، معاون و نماینده ویژه این سازمان برای کشور با آمنه بلوچ، معاون وزارت امور خارجه پاکستان و احمد نسیم وریچ، معاون این وزارت در امور افغانستان در اسلامآباد دیدار کرده است.
در اعلامیه آمده که در این دیدار دو طرف در مورد موضوعات مختلف از جمله مسایل سیاسی، اقتصادی و بشردوستانه در پیوند به افغانستان دیدگاههای مشترک داشته و بر ادامه هماهنگی، مشورت و همکاری به نفع ثبات و پیشرفت در افغانستان تاکید کردهاند.
طارق علی بخیت با احمد نسیم وریچ نیز در مورد نشستهای مختلف بینالمللی برای تعامل با افغانستان و احتمالات تقویت و ارتقای این نشستها تبادل نظر کردهاند.
به گفته منبع، معاون سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت تقویت صندوق امانی بشردوستانه افغانستان تحت حمایت بانک توسعه اسلامی نیز تاکید کرده است.
رویداد های اخیر
مجاهد: گزارش بخش زنان سازمان ملل متحد «دقیق» نیست «پروپاگند» است
ذبیحاالله مجاهد در این مورد گفته است: «این نظرسنجی دقیق نیست. متأسفانه همچون نظرها همیشه براساس معلومات از داخل افغانستان تهیه نمیشود بلکه براساس پروپاگندها تهیه میشود.»
سخنگوی امارت اسلامی در واکنش به گزارش بخش زنان سازمان ملل متحد گفته است که نظرسنجی این گزارش «دقیق» نیست بلکه براساس «پروپاگند» تهیه شده است.
ذبیحاالله مجاهد در این مورد گفته است: «این نظرسنجی دقیق نیست. متأسفانه همچون نظرها همیشه براساس معلومات از داخل افغانستان تهیه نمیشود بلکه براساس پروپاگندها تهیه میشود.»
آقای مجاهد تأکید کرده است: «زنان زیادی در افغانستان داریم که مصروف تجارت و کارهایی هستند که در زندگی شان پیشرفت کردند. همچنان عرصههای مختلفی را داریم که در آنجا درچهارچوب حکومت خانمها فعالیت دارند.»
بخش زنان سازمان ملل متحد در گزارشی گفته است که امارت اسلامی مجموع احکام، دستورالعملها و اقدامات شان را با هدف حذف نظاممند زنان از زندگی عمومی و تصمیمگیریها در افغانستان اجرا میکنند.
در بخش دیگر این گزارش آمده که سیاستهای امارت اسلامی دیدگاه خانوادهها را در مورد آموزش دختران در افغانستان تغییر داده است.
این گزارش از سوی سه نهاد مرتبط به سازمان ملل تهیه شده و در نظرسنجیها شماری از زنان گفته اند وقتی از خانه بیرون میشوند احساس امنیت نمیکنند. این احساس باعث شده آنها از جامعه منزوی شوند و به مشکلات روانی مثل افسردگی دچار شوند.
رویداد های اخیر
شواهد نشان میدهد که در خاک ایران بالای شماری از افغانها شلیک و انفجار صورت گرفته است
ماه گذشته حال وش، یک سازمان حقوق بشری ایرانی، گزارش داد که حدود ۳۰۰ افغان که میخواستند از راه سیستان-بلوچستان وارد ایران شوند، در منطقۀ سراوان کلگان این ولایت از سوی نیروهای سرحدی هدف تیراندازی قرار گرفتهاند.
در پی نشر گزارشها در مورد کشته شدن شماری افغانها در خاک ایران، امارت اسلامی افغانستان میگوید که شواهد نشان میدهد که در خاک ایران بالای شماری از افغانها شلیک و انفجار صورت گرفته است.
در اعلامیهای که امروز (پنج شنبه، ۱۰عقرب) از سوی امارت اسلامی نشر شده آمده است که، یافتههای هیأت مؤظف در پیوند به جان باختن و زخمی شدن شماری از افغانها در مرز ایران و پاکستان نشان میدهد که در دره کلگان در خاک ایران بالای شماری از افغانها شلیک و انفجار صورت گرفته است.
در اعلامیه نگاشته شده است که، اخیراً بر اساس هدایت ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان هیأتی به منظور بررسی گزارشاتی مبنی بر جان باختن و زخمی شدن شماری از افغانها در مرز ایران و پاکستان تعیین گردید.
هیأت متذکره تحت ریاست ملا محمد ابراهیم صدر، معین امنیتی وزارت امور داخله که نمایندگان وزارتهای دفاع ملی، امور خارجه، سرحدات، اقوام و قبایل و ریاست عمومی استخبارات موصوف را همراهی می نمودند، به کار آغاز کردند.»
به نقل از اعلامیه: «تا اکنون بر اساس شواهد بدست آمده در دره کلگان در خاک ایران بالای شماری از افغانها شلیک و انفجار صورت گرفته که در این حادثه المناک دو تن جان باخته و ۳۴ تن دیگر زخمی، توسط هیأت منتقل شده اند و شماری دیگر آنها هنوز هم در ایران و پاکستان قرار دارند که هیأت برای دریافت و انتقال آنان مشغول میباشد.»
اعلامیه افزوده است که، تا هنوز تحقیقات کامل رویداد تکمیل نگردیده است و کار هیأت در این خصوص جریان دارد و بعداً جزئیات بررسی منتشر خواهد شد.
این درحالیست که ماه گذشته حال وش، یک سازمان حقوق بشری ایرانی، گزارش داد که حدود ۳۰۰ افغان که میخواستند از راه سیستان-بلوچستان وارد ایران شوند، در منطقۀ سراوان کلگان این ولایت از سوی نیروهای سرحدی هدف تیراندازی قرار گرفتهاند.
حسن کاظمی قمی، سفیر و نمایندهی خاص ایران برای افغانستان، این گزارش را رد کرده است.
این سازمان در گزارش خود از قول دو شاهد عینی گفته بود که از این رویداد فقط ۶۰ تا ۷۰ تن جان سالم به در بردهاند و بقیه همه کشته و زخمی شدهاند.
کلگان بین ایران و پاکستان یک منطقۀ سرحدی است که مربوط ولسوالی سراوان میشود. این منطقه از ولایت نیمروز افغانستان نیز زیاد فاصله ندارد و افغانها بهطور غیرقانونی از این راه تلاش میکنند به ایران بروند.
-
اخبار ساحوی5 روز ago
تصاویر ماهوارهای حاکی از حمله اسرائیل به تاسیسات راکتی ایران است
-
رویداد های اخیر5 روز ago
ده نیروی سرحدی ایران در حملهای نزدیک مرز جنوب شرقی کشته شدند
-
جهان5 روز ago
خامنهای: باید قدرت ایران به اسرائیل فهمانده شود
-
رویداد های اخیر3 روز ago
نماینده خاص ازبیکستان: افغانستان حق دارد از دریای آمو استفاده کند
-
جهان3 روز ago
وزیر خارجه کوریای شمالی به مسکو رفت
-
رویداد های اخیر3 روز ago
امیر جماعت اسلامی پاکستان خواستار گفتگو میان اسلامآباد و کابل شد
-
اخبار ساحوی4 روز ago
ایران: حمله اسرائیل به ایران با پاسخ مناسب روبرو میشود
-
اخبار ساحوی2 روز ago
آلمان سفیر خود را به دلیل اعدام یک شهروند آلمانی-ایرانی از تهران فراخواند