Connect with us

جهان

آتش‌سوزی در فابریکه بتری‌سازی کوریای جنوبی جان ۲۲ کارگر را گرفت

کوریای جنوبی مرکز تولید بتری‌های لیتیوم یونی است که در موترهای برقی کاربرد دارند. این کشور همچنین مرکز فعالیت بزرگ‌ترین موترسازان جهان، هیوندای موتور، و شرکت زیرمجموعه آن، کیا، است که سعی دارند از تولید موترهای احتراق داخلی به تولید موترهای برقی روی بیاورند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مقام‌های آتش‌نشانی کوریای جنوبی اعلام کردند که یک فابریکه بتری‌سازی لیتیومی در کوریای جنوبی به دنبال انفجار چند بتری در روز دوشنبه (۴سرطان) دچار آتش شد و ۲۲ کارگر که بیشترشان اتباع چینی بودند، کشته شدند.

به گزارش رویترز انفجار و آتش‌سوزی بسرعت کارخانه بتری‌سازی آریسل در هواسئونگ در جنوب غربی پایتخت سئول را درنوردید.

به گفته مقام‌ها، قربانیان به احتمال فراوان در عرض چند ثانیه پس از گسترش آتش بر اثر استنشاق گازهای سمی جان باختند. هنوز مشخص نیست چه چیزی باعث انفجار شده است. بخش عمده آتش طی حدود ۶ ساعت خاموش شد.

۱۸ کارگر چینی، ۲ کارگر اهل کوریای جنوبی و ۱ کارگر اهل لائوس در بین قربانیان هستند. کیم جین یونگ، از مقام‌های آتش‌نشانی هواسئونگ، به نقل از مقامات شرکت به خبرنگاران گفت ملیت یکی از کارگران جان‌باخته هنوز تأیید نشده است.

خبرنگار رویترز شاهد بود که آتش‌نشان‌ها جسد ۶ کارگر را از کارخانه بیرون می‌کشند. آقای کیم گفت: «با توجه به شدت آتش‌سوزی، کمک رسانان برای شناسایی قربانیان به مشکل  برخوردند.»

مقام‌های حاضر در محل گفتند که دو نفر به دلیل سوختگی شدید تحت درمان هستند.

چو سون‌هو، مسئول آتش‌نشانی ایالت گیونگ‌گی، گفت: «اکثر خارجی‌های جان‌باخته جزو کارگران موقت بودند که احتمالاً با ساختار کارخانه آشنایی نداشتند. دود و آتش در عرض ۱۵ ثانیه پخش شد و قربانیان احتمالاً با یک یا دو تنفس جان باختند.»

کیم جائه‌هو، استاد پیشگیری از آتش‌سوزی و آفات طبیعی در پوهنتون دائجون، گفت: «آتش احتمالاً آن‌قدر سریع گسترش یافت که کارگران نتوانستند فرار کنند.»

او گفت: «ترکیبات داخل بتری مانند نیکل قابل اشتعال هستند. از این‌رو، در مقایسه با آتش‌سوزی‌های دیگر زمان کافی برای واکنش وجود ندارد.»

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کوریای جنوبی، اواخر روز دوشنبه از محل حادثه بازدید کرد. لی سانگ مین، وزیر داخله، از مقام‌های محلی خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از انتشار مواد شیمیایی خطرناک در منطقه در دستور کار خود قرار دهند.

فابریکه آریسل در سال ۲۰۲۰ در کوریای جنوبی تأسیس شد و در زمینه تولید بتری‌های لیتیومی برای حسگرها و دستگاه‌های ارتباط رادیویی فعالیت می‌کند. براساس آخرین اسناد شرکت و پروفایل لینکدین کارخانه، آریسل ۴۸ کارمند دارد.

این شرکت در بورس کوریای جنوبی فعالیت ندارد اما اسناد شرکت نشان می‌دهند که سهم عمده آریسل به اس-کانکت تعلق دارد. نام اس-کانکت در شاخص کوزدک به ثبت رسیده و سهام آن ۲۲.۵ درصد سقوط کرده است.

تولید بتری با استفاده از مواد بسیار سمی انجام می‌گیرد.

کوریای جنوبی مرکز تولید بتری‌های لیتیوم یونی است که در موترهای برقی کاربرد دارند. این کشور همچنین مرکز فعالیت بزرگ‌ترین موترسازان جهان، هیوندای موتور، و شرکت زیرمجموعه آن، کیا، است که سعی دارند از تولید موترهای احتراق داخلی به تولید موترهای برقی روی بیاورند.

کوریای جنوبی دو سال پیش قانونی را برای مجازات مدیران شرکت‌ها درصورت وقوع حوادث مرگبار وضع کرد. این قانون به دنبال آن به تصویب رسید که هر ساله ده‌ها کارگر در حوادث صنعتی جان خود را از دست می‌دادند.

جهان

ترمپ: زلنسکی تلاش می‌کند از توافق مربوط به مواد معدنی عقب‌نشینی کند

Published

on

(Last Updated On: )

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا  گفته است که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین تلاش می‌کند از توافق مربوط به مواد معدنی خارج شود، و هشدار داد اگر چنین کاری کند، با مشکلاتی بزرگ روبه‌رو خواهد شد.

ترمپ در راه بازگشت به واشنگتن شام یکشنبه (۳۰ مارچ) به خبرنگاران گفت: «او تلاش می‌کند از توافق مواد معدنی کمیاب خارج شود و اگر این کار را بکند، با مشکلاتی روبه‌رو می‌شود، مشکلاتی بزرگ، خیلی بزرگ.»

او افزود: «او می‌خواهد عضو ناتو شود، اما هیچ‌وقت عضو ناتو نخواهد شد. خودش هم این را می‌داند.»

Continue Reading

جهان

کوریای جنوبی، چین و جاپان برای تقویت تجارت منطقه‌ای توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: )

کوریای جنوبی، چین و جاپان پس از پنج سال روز یکشنبه گفتگوی اقتصادی برگزار کردند تا تجارت منطقه‌ای را تسهیل کنند و همکاری‌های سه‌جانبه تجاری را افزایش دهند. این سه قدرت صادراتی آسیا خود را برای تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا آماده می‌کنند.

به گزارش رویتز، سه وزیر تجارت این کشورها توافق کردند که برای مذاکرات جامع و سطح بالا در مورد توافق‌نامه تجارت آزاد کوریای جنوبی-جاپان-چین به منظور ترویج «تجارت منطقه‌ای و جهانی» به طور نزدیک همکاری کنند.

دوکگون آهن، وزیر تجارت کوریای جنوبی گفت: «ضروری است که اجرای RCEP (مشارکت اقتصادی جامع منطقه‌ای) را که سه کشور در آن شرکت کرده‌اند تقویت کنیم و چارچوبی برای گسترش همکاری‌های تجاری بین سه کشور از طریق مذاکرات توافق‌نامه تجارت آزاد کوریای جنوبی-جاپان-چین ایجاد کنیم.»

این وزیران پیش از اعلام ترمپ در روز چهارشنبه هفته جاری برای تعرفه‌های بیشتر در آنچه ترمپ «روز آزادی» می‌نامد، ملاقات کردند.

این سه کشور از شرکای عمده تجاری ایالات متحده هستند، اگرچه در مسائل مختلف از جمله اختلافات مرزی و انتشار فاضلاب رادیواکتیو از نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما با یکدیگر در تضاد بوده‌اند.

آنها از زمان آغاز مذاکرات در سال ۲۰۱۲ پیشرفت چشمگیری در مورد توافق تجارت آزاد سه‌جانبه نداشته‌اند.

RCEP که در سال ۲۰۲۲ اجرایی شد، یک چارچوب تجاری بین ۱۵ کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه است که هدف آن کاهش موانع تجاری است.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که تعرفه‌های وارداتی ۲۵ درصدی بر موترها و قطعات موتر اعمال خواهد کرد، اقدامی که ممکن است به شرکت‌ها آسیب بزند، به ویژه موترسازان آسیایی که از بزرگترین صادرکنندگان موتر به ایالات متحده هستند.

پس از مکزیک، کوریای جنوبی بزرگترین صادرکننده موتر به ایالات متحده است و جاپان در رتبه بعدی قرار دارد.

گفتنی است که وزیران این سه کشور توافق کردند که نشست بعدی خود را در جاپان برگزار کنند.

Continue Reading

جهان

شمار جان باختگان زلزله در میانمار به حدود ۷۰۰ نفر رسید

Published

on

(Last Updated On: )

گزارش‌ها می‌رسانند که تعداد جان باختگان زلزله روز جمعه در میانمار به ۶۹۴ نفر افزایش یافته است و یک هزار و ۶۷۰ تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، حکومت نظامی میانمار در بیانیه‌ای گفت که زیرساخت ها از قبیل سرک، پل و ساختمان تحت تاثیر قرار گرفته اند که منجر به تلفات و جراحات در میان مردم شده است.

در این بیانیه آمده است که عملیات جستجو و نجات در حال حاضر در مناطق آسیب دیده جریان دارد.

جنرال مین آنگ هلینگ، رهبر حکومت نظامی، از کشورها خواست تا کمک کنند.

با این حال کمک‌های بین المللی به میانمار آغاز شده است.

مدل‌سازی پیش‌بینی‌کننده اداره زمین‌شناسی ایالات متحده تخمین زده است که تعداد کشته‌شدگان در میانمار ممکن است از ۱۰ هزار نفر فراتر رود و میزان خسارات ممکن بیشتر از ارزش تولید ناخالص داخلی این کشور باشد.

بیشتر ویرانی‌ها در دومین شهر بزرگ میانمار، ماندالی، رخ داده است.

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا روز جمعه گفت که با مقامات میانمار صحبت کرده است و دولت او به نوعی کمک خواهد کرد.

مقامات تایلند، همسایه میانمار اعلام کرده اند که ۹ نفر در بانکوک جان خود را از دست داده و ۱۰۱ نفر دیگر ناپدید شده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!