Connect with us

رویداد های اخیر

چین: دموکراسی امریکا یک مدل شکسته است که با افغانستان سازگاری نداشت

منتشر شده

در

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفته است که دموکراسی ایالات متحده یک مدل مطلوب نیست، بلکه یک مدل شکسته است، و اجبار دیگران به پیروی از دموکراسی ایالات متحده فقط باعث انحراف یا گمراهی آنها می‌شود.

همچنان به گزارش رویترز، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه، هفته گذشته گفت که واشنگتن "در تلاش است اصطلاح "دموکراسی" را خصوصی کند و اصرار دارد که تنها دموکراسی که ایالات متحده به آن اعتقاد دارد دموکراسی واقعی است.

وی افزود که واشنگتن "ترجیح می‌دهد خطوط تقسیم جدید ایجاد کند، تا کشورها را به کشورهایی که - به نظر آنها - خوب و بد هستند تقسیم کند."

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با تاییدی سخنان دیمیتری گفت که اقدام واشنگتن برای ایجاد این خطوط تقسیم به سادگی دموکراسی را مخدوش می‌کند.

ژائو گفت:" آقای پسکوف درست می‌گوید. ایجاد یک خط تقسیم «دموکراسی در مقابل استبداد» تنها به تقابل ایدئولوژیک دامن می‌زند، که کاملاً تحریف و توهین به دموکراسی است.

ژائو گفت که دموکراسی ایالات متحده یک الگوی نمونه نیست، بلکه یک مدل شکسته است، همانطور که شورش‌ها در کاخ کنگره امریکا نشان داد و افسانه دموکراسی ایالات متحده را بی‌اعتبار کرد.

آخرین گزارش مرکز تحقیقات پیو نشان داد که اکثریت مردم امریکا نسبت به نظام سیاسی کشورشان ابراز ناامیدی عمیق کردند. ژائو گفت: "چراغ دموکراسی" ایالات متحده مدت‌هاست که فروپاشیده است.

او گفت که صادرات دموکراسی ایالات متحده نیز شکست سختی را نشان داده است.

وی در ادامه گفت:"دوم، صادرات دموکراسی ایالات متحده یک شکست است. دموکراسی ایالات متحده نتوانست در افغانستان جا بیفتد، که منجر به شکست و بیرون شدن نیروهای امریکایی و از دست دادن بیش از ۱۰۰هزار افغان شد. ژائو گفت: "بهار عربی" میلیون‌ها پناهنده را ایجاد کرد که آواره و بی‌خانمان شده اند.

وی همچنان گفت که تحمیل دموکراسی ایالات متحده تنها باعث انحراف یا گمراهی دیگران می‌شود.

رویداد های اخیر

نمایندگان ویژه گروه ۷ بر ضرورت ثبات درازمدت در افغانستان تاکید کردند

Published

on

نمایندگان ویژه گروه «جی هفت» مشمول اتحادیه اروپا بر ضرورت گفتگوی ملی برای دستیابی به ثبات درازمدت در افغانستان تأکید کرده‌اند.

این نمایندگان پس از نشستی در مورد افغانستان در جنوا سویس در یک اعلامیه‌ مشترک همچنان خواستار احیای حقوق زنان و مقابله امارت اسلامی با هراس‌افگنی شدند.

در بخشی از اعلامیه آمده است: «دستیابی به صلح و ثبات پایدار نیازمند حکمرانی معتبری است که نماینده تمام اقشار جامعه افغانستان باشد.»

این نمایندگان همچنان گفته‌اند که تصمیم امارت اسلامی مبنی بر منع تحصیل دختران در انستیتوت‌های طبی، عواقب ویرانگری برای شهروندان کشور به‌ویژه مادران و نوزادان‌شان خواهد داشت.

در اعلامیه این ممنوعیت ناپذیرفتنی پنداشته شده و از نظام حاکم در افغانستان خواسته شده است که آن را فوراً لغو کند.

پیشتر کشورها و سازمان‌های بین‌المللی خواستار لغو محدودیت‌ها بر آموزش و کار زنان و دختران شده و بر برگزاری گفتمان ملی تأکید کرده‌اند.

با این حال، در واکنش به این موضوعات امارت اسلامی بارها گفته است که اجازه مداخله در امور داخلی کشور را به کسی نمی‌دهد.

نمایندگان ویژه گروه «جی هفت» همچنان نگرانی خود را نسبت به حملات اخیر تروریستی در کابل و منطقه ابراز داشتند و هشدار دادند که هراس‌افگنی همچنان تهدیدی جدی برای امنیت افغانستان است.

آن‌ها اقدامات امارت اسلامی علیه گروه داعش را تایید اما بر انجام اقدامات قاطع‌تری تأکید کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: افغانستان بدون تعلیم دختران آینده روشن نخواهد داشت

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان می‌گوید که درخواست دختران افغان برای بازگشایی مکاتب و پوهنتون‌ها حق اساسی آنان است و افزوده است که افغانستان بدون تعلیم دختران نمی‌تواند آینده روشن داشته باشد.

آقای کرزی در صفحه ایکس خود نوشته است: «خواسته و صدای دختران کشور ما برای علم و دانش، صدای برحق و برای افغانستان آباد است.»

کرزی تصریح کرده است: «توانمندسازی جوانان (دختران و پسران) تنها راه خودکفایی، رهایی از فقر، توسعه و شکوفایی جامعه است.»

او تاکید نموده که تعلیم برای شکوفایی و انکشاف افغانستان حیاتی بوده و ابراز امیدواری کرده است که هرچه زودتر درهای مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی برای حل و فصل حقوق متقاعدین، محاکم ویژه ایجاد می‌کند

Published

on

خبرگزاری باختر گزارش داده است که مولوی هبت الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی فرمان ایجاد محاکم ویژه را برای حل وفصل حقوق متقاعدین صادر کرده است.

بر بنیاد این فرمان، محاکم باید حقوق متقاعدین را بر اساس شرع و قانون تایید و اجرا کنند.

این در حالیست که متقاعدین همواره از تاخیر در پرداخت حقوق شان ابراز نگرانی کرده و گفته اند که مشکلات اقتصادی شان در حال افزایش است.

همزمان با این نگرانی‌ها، رهبر امارت اسلامی در اوایل سال جاری وضع پول تقاعد از معاشات کارمندان ادارات دولتی را ممنوع کرد.

او همچنان خواستار ارایه معلومات در مورد مدت خدمت کارمندان و مجموع پول وضع شده از معاشات شان زیر نام تقاعد گردیده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!