Connect with us

رویداد های اخیر

پوتزل: یوناما پُلی بین امارت اسلامی و جهان است زیرا انزوا یک گزینه نیست

منتشر شده

در

مارکوس پوتزل، معاون نماینده ویژه سازمان ملل متحد در افغانستان، می‌گوید اگر امارت اسلامی ممنوعیت زنان را لغو کند و به آنها اجازه دهد به مکتب، پوهنتون و کار بازگردند، افغانستان «یک بار دیگر به جامعه بین‌المللی مدغم خواهد شد.»

پوتزل در گفتگو با بخش خبری ملل متحد گفت: «من فکر می‌کنم که مقامات حاکم در افغانستان باید اجازه دهند دختران بالاتر از صنف ششم به مکتب بروند. باید بگذارند دختران به پوهنتون بروند. آنها باید به زنان اجازه دهند در انجوهای بین‌المللی و ملی و برای ادارات ملل متحد کار کنند. و باید اجازه دهند زنان در زندگی اجتماعی شرکت کنند.»

وی افزود: «اگر این اتفاق بیفتد، می‌توانم تصور کنم که افغانستان دوباره به جامعه بین‌المللی مدغم می‌شود و کمک‌کنندگان بین‌المللی نیز در مورد تعامل با افغانستان تجدید نظر کرده و احتمالاً آنرا تقویت خواهند کرد. افغانستان به کمک بین المللی نیاز دارد. و ما به عنوان سازمان ملل متحد می‌خواهیم به آنها کمک کنیم تا به خودشان کمک کنند.»

او گفت که در حال حاضر یوناما «پُلی» بین امارت اسلامی منزوی و بقیه جهان است.

پوتزل با این حال گفت که «حد وسط» در مورد موضوع آموزش زنان و دختران وجود ندارد و فرامین منع مشارکت زنان در جامعه «باید هر چه زودتر لغو شود.»

به گفته وی، افغانستان همچنان بزرگترین تولید کننده تریاک در جهان است، هرچند گزارش‌های میدانی اخیر نشان می‌دهد که کشت خشخاش کاهش یافته است. او گفت که یوناما در حال بررسی این موضوع با امارت اسلامی است تا زمینه های مشترکی برای مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر و قاچاق مواد مخدر پیدا کند و ابزاری برای معیشت جایگزین فراهم نماید.

پوتزل همچنین موضوع امنیتی را مورد بحث قرار داد و گفت که داعش بزرگترین تهدید یوناما در کشور است، اما ادامه داد که شرایط برای سازمان ملل متحد دشوارتر می‌شود زیرا زنان افغان در حال حاضر اجازه ندارند در انجوها و سازمان ملل متحد کار کنند.

او گفت: «این واقعاً همه چیز را پیچیده می کند زیرا ما در کار خود به شدت به زنان متکی هستیم. بدون زنان، بسیار سخت است که سازمان های کمک رسانی حفظ شوند. ما به زنان نیاز داریم که به زنان کمک کنند.»

پوتزول افزود: «ده‌ها هزار خانوار تحت سرپرستی زنان در این کشور وجود دارد، زیرا بسیاری از مردان خانواده‌ها جان خود را در جنگ از دست داده‌اند. و بدون زنان، انجوها و ادارات ملل متحد نمی‌توانند به درستی کار کنند [بنابراین] افراد کمتری به کمک‌ها دسترسی پیدا می‌کنند.»

رویداد های اخیر

برنامه جهانی غذا به حدود ۲۵۰هزار افغان مواد غذایی کمک کرده است

Published

on

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده که با کمک چین به حدود ۲۵۰هزار تن در افغانستان طی ماه‌های گذشته مواد غذایی کمک نموده است.

این نهاد روز پنجشبه، ۲۶ میزان گفته است، این کمک‌ها شامل دو هزار تُن مواد غذایی مشمول آرد، گندم، روغن نباتی، دال، نخود و نمک بوده است.

براساس گزارش، این کمک‌ها دست‌کم به ۳۵ هزار خانواده در سراسر افغانستان توزیع شده است. این سازمان بیان کرده که کمک‌های غذایی چین به افغان‌هایی که در ناامنی غذایی به سر می‌برند، در شرایطی انجام شده است که این سازمان با کمبود بودجه روبه‌رو است.

رئیس برنامه جهانی غذا در افغانستان گفت: «افغانستان یک کانون گرسنگی در جهان است و بیش از سه چهارم مردم در سراسر این کشور نمی‌توانند یک رژیم غذایی مغذی داشته باشند که آن‌ها را از سوءتغذیه باز دارد».

مشاور امور اقتصادی و بازرگانی سفارت چین در افغانستان گفته است که درحال حاضر بسیاری از مردم افغانستان «ناامیدی و گرسنگی» را تجربه می‌کنند.

این نهاد تاکید کرده است که بسیاری از خانواده‌ها در افغانستان برای گذراندن ماه‌های زمستان به کمک‌های غذایی اضطراری دوامدار نیاز دارند.

سازمان ملل گفته است که سال گذشته به دلیل کمبود بودجه قادر به ارائه کمک‌های غذایی به ۱۰ ملیون افغان نشده است و در تابستان امسال نیز ۱۱ میلیون افغان از کمک‌های غذایی این سازمان بازمانده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مقام‌های قطر و بریتانیا در مورد وضعیت افغانستان گفتگو کرده‌اند

Published

on

مقام‌های قطر و بریتانیا در حاشیه نشست مجمع جهانی بشردوستانه در لندن در مورد وضعیت افغانستان گفتگو کرده‌اند.

وزارت امور خارجه قطر با نشر خبرنامه‌ای گفته‌ در این دیدار دو طرف در مورد وضعیت بشری و توسعه‌ در افغانستان به ویژه در بخش صحت و آموزش بحث و تبادل نظر کرده اند.

آنان همچنان در مورد همکاری مشترک در پروژه‌های انکشافی و بشری صحبت کرده اند.

از سوی دیگر، سهیل شاهین، رئیس دفتر سیاسی امارت اسلامی در قطر، با سفیر ترکیه در این کشور درباره روابط دوجانبه افغانستان و ترکیه گفتگو کرده است.

آقای شاهین در ایکس نوشته که در این دیدار در مورد فرصت‌های آموزشی، صحت، زراعت و سرمایه‌گذاری در افغانستان نیز بحث شده است.

در حال حاضر امارت اسلامی روابط رسمی با هیچ کشور جهان ندارد اما روابط غیر رسمی آن با شماری از کشورها به ویژه با همسایه ها گرم به نظر می رسد، چنانچه به گفته‌ کابل در حاضر حاضر ۴۰ نمایندگی سیاسی امارت اسلامی در کشورها فعال هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی هیاتی را برای تحقیق گزارش کشتار افغان‌ها در مرز ایران و پاکستان توظیف کرد

Published

on

امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده که هیاتی را برای انجام تحقیقات در مورد گزارش کشتار افغان‌ها در مرز ایران و پاکستان توظیف کرده است.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که ریاست این هیات را ملا محمد ابراهیم صدر، معین امنیتی وزارت امور داخله بر عهده دارد و این هیات متشکل از نمایندگان وزارت‌های دفاع ملی، امور خارجه، سرحدات و ریاست عمومی استخبارات می‌باشد.

به گفته وی، به هیات وظیفه سپرده شده تا موضوع را به گونه دقیق و همه جانبه تحقیق کند و گزارش خود را به ریاست الوزرا تقدیم و برای اجراآت بعدی هدایت لازم را دریافت کند.

آقای فطرت می‌افزاید که این هیات کار خود را روز گذشته آغاز کرد و تلاش می‌کند هرچه زودتر حقیقت موضوع را معلوم کند.

بر بنیاد گزارش‌هایی که روز چهارشنبه منتشر شد، ۲۶۰ شهروند افغانستان از سوی نظامیان ایرانی در نزدیکی مرز کشته شدند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!