Connect with us

اخبار ساحوی

پاکستان فعالیت حزب عمران خان را ممنوع و علیه او قضیه خیانت ثبت می‌کند

وزیر اطلاعات پاکستان گفت که دولت به دنبال بررسی قانونی در مورد کرسی‌های اختصاصی در پارلمان خواهد بود.

منتشر شده

در

وزیر اطلاعات پاکستان روز دوشنبه اعلام کرد که حکومت قصد دارد فعالیت حزب سیاسی عمران خان، صدر اعظم پیشین را ممنوع کند و ستره محکمه این کشور را به ثبت اتهام خیانت علیه او سوق دهد.

به گزارش رویترز، عطاء الله طرار، وزیر اطلاعات پاکستان گفته است که اقدام برای ممنوعیت فعالیت تحریک انصاف پاکستان بر اساس اتهام اثبات شده دریافت پول خارجی از منابع غیرقانونی در پاکستان، و شورش حامیان آن در سال گذشته که تأسیسات نظامی را هدف قرار دادند، صورت گرفت.

وی گفت: «دولت فدرال قضیه‌ای را برای ممنوعیت فعالیت تحریک انصاف پاکستان مطرح خواهد کرد.»

طرار افزود که دولت همچنین یک مرجع قانونی علیه عمران خان و عارف علوی، رئیس جمهور سابق، به اتهام خیانت بر اساس قانون اساسی کشور در ستره محکمه ارائه خواهد کرد.

ذوالفقار بخاری، مشاور عمران خان گفت که این تصمیم حرکتی به سمت «حکومت نظامی نرم» است. وی افزود: «این نشانه وحشت است زیرا آنها متوجه شده اند که محکمه ها را نمی‌توان تهدید کرد و تحت فشار قرار داد.»

این در حالی است که پاکستان مجبور است اصلاحاتی مانند افزایش مالیات بر درآمد زراعتی را انجام دهد تا هفت میلیارد دالر از صندوق بین المللی پول دریافت کند.

ستره محکمه پاکستان هفته گذشته دستور داده بود که حزب تحریک انصاف واجد شرایط برای بیش از ۲۰ کرسی اختصاصی اضافی در پارلمان است، موضوعی که فشار بر دولت ائتلافی ضعیف این کشور را تشدید کرد.

نامزدان حزب تحریک انصاف پس از آنکه از شرکت در انتخابات هشتم فبروری منع شدند، به عنوان نامزدان مستقل اشتراک کردند.

وزیر اطلاعات پاکستان گفت که دولت به دنبال بررسی قانونی در مورد کرسی‌های اختصاصی در پارلمان خواهد بود.

به گزارش رویترز، دلایل اقدام برای ممنوعیت فعالیت حزب عمران خان شامل لابی‌گری این حزب در واشنگتن برای جلب حمایت مجلس نمایندگان ایالات متحده از قطعنامه‌ای علیه انتخابات پاکستان و نوشتن نامه به صندوق بین المللی پول برای تحقیق در مورد انتخابات قبل از ارائه کمک به این کشور است.

کمیسیون حقوق بشر پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس گفت که از اقدام برای ممنوعیت حزب تحریک انصاف شوکه شده و دولت باید تصمیم خود را پس بگیرد.

خان که از آگست سال گذشته بدینسو در زندان است، روز شنبه به همراه همسر سومش از اتهام ازدواج غیرقانونی تبرئه شد، اما پس از صدور دستورات جدید مقامات برای دستگیری، همچنان در زندان باقی ماند.

خان در سال ۲۰۱۸ به قدرت رسید و در سال ۲۰۲۲ پس از متشنج شدن روابط اش با اردوی قدرتمند پاکستان، برکنار شد.

اخبار ساحوی

رئیس‌ جمهور ایران: از زمان آغاز کار من هیچ موشکی به روسیه فرستاده نشده است

این در حالی است که امریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان و همچنین اتحادیه اروپا گزارش‌ها درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه را تائید و تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای ایران وضع کرده‌اند.

Published

on

مسعود پزشکیان می‌گوید از زمانی که او کارش را به عنوان رئیس‌ جمهور ایران آغاز کرده است، این کشور برای روسیه موشک ارسال نکرده است؛ اما او تاکید کرده است که ایران برنامه موشکی خود را کنار نمی‌گذارد.

بر اساس گزارش‌ رویترز ، او در یک نشست خبری گفته است: «اگر موشک نداشته باشیم مثل غزه هر وقت دل‌شان بخواهد بر سر ما بمب پرتاب می‌کنند.»

پیش از این وزیران خارجه کشورهای عضو گروه هفت در بیانیه‌ای مشترک از ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه ابرازنگرانی کردند و گفتند که در این زمینه اقدام خواهند کرد.

اما رئیس جمهور ایران می‌گوید: «ممکن است قبلاً بین دو کشور موشک رد و بدل شده باشد؛ چون ممنوع هم نبوده؛ اما از آن زمانی که ما آمدیم، چیزی به روسیه نداده‌ایم. به‌ هیچ عنوان در این مدت موشکی به روسیه ندادیم.»

این در حالی است که امریکا، بریتانیا، فرانسه، آلمان و همچنین اتحادیه اروپا گزارش‌ها درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه را تائید و تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای ایران وضع کرده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

امریکا بر تامین کنندگان چینی برنامه راکت‌های بالستیک پاکستان تحریم وضع کرد

لیو افزود که چین «قاطعانه» از حقوق و منافع شرکت‌ها و افراد چینی محافظت خواهد کرد.

Published

on

وزارت امور خارجه امریکا روز پنجشنبه تحریم‌‎هایی را علیه یک موسسه تحقیقاتی و چندین شرکت چینی وضع کرد که به گفته آن در تامین برنامه راکت‌های بالستیک پاکستان دخیل بوده اند.

به گزارش رویتر، واشنگتن به طور مشابه سه شرکت مستقر در چین را در اکتوبر ۲۰۲۳ به دلیل تامین اقلام قابل استفاده برای راکت‌های پاکستان هدف تحریم قرار داده بود.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه امریکا در بیانیه‌ای گفت که موسسه تحقیقاتی اتومات سازی بیجینگ برای صنعت ‌ماشین سازی، با پاکستان برای تهیه تجهیزات آزمایش موتورهای راکت برای سیستم‌های شاهین-۳ و ابابیل و احتمالاً برای سیستم‌های بزرگ‌تر، همکاری کرده است.

میلر گفت که تحریم‌ها همچنین شرکت های مستقر در چین از قبیل Hubei Huachangda Intelligent Equipment Co، Universal Enterprise و Xi'an Longde Technology Development، را در کنار Innovative Equipment  مستقر در پاکستان و یک تبعه چینی، به دلیل انتقال آگاهانه تجهیزات تحت محدودیت‌های تکنالوژی راکتی، هدف قرار داده است.

میلر گفت: «همانطور که اقدامات امروز نشان می دهد، ایالات متحده به اقدام علیه تکثیر تسلیحات و فعالیت های مربوط به تدارکات نگران کننده، در هر کجا که رخ دهد، ادامه خواهد داد.»

لیو پنگیو، سخنگوی سفارت چین در واشنگتن گفت: «چین قاطعانه با تحریم‌های یکجانبه و صلاحیت قضایی بلندمدت که هیچ مبنایی در قوانین بین‌المللی یا مجوز شورای امنیت سازمان ملل ندارد، مخالف است.»

لیو افزود که چین «قاطعانه» از حقوق و منافع شرکت‌ها و افراد چینی محافظت خواهد کرد.

 

 

Continue Reading

اخبار ساحوی

نگرانی امریکا از انتقال راکت‌های بالستیک ایران به روسیه

یکی از مقام‌های امریکایی به رویترز گفته است که آن‌ها از نزدیک شاهد انتقال موشک‌های بالقوه ایران و روسیه هستند.

Published

on

امریکا می‌گوید که هرگونه انتقال راکت‌های بالستیک ایران به روسیه، جنگ اوکراین را تشدید می‌کند.

خبرگزاری رویترز، گزارش داده که ایالات متحده نگران ارسال راکت‌های بالستیک فتح-۳۶۰ ایران به مسکو است.

رویترز ماه گذشته گزارش داد بود که روسیه منتظر ارسال صدها راکت از ایران است و ده‌ها انجنیر نظامی این کشور در ایران در حال آموزش سلاح‌های هدایت‌شونده ماهواره‌ای برای استفاده نهایی در جنگ اوکراین هستند.

از جانبی، روزنامه وال‌استریت ژورنال روز گذشته به نقل از یک مقام امریکایی گزارش داده بود که موشک‌های کوتاه‌برد اکنون توسط ایران به روسیه تحویل داده شده است.

شان ساوت، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفته است: «ما از آغاز تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین نسبت به تعمیق مشارکت امنیتی بین روسیه و ایران هشدار داده‌ایم و از این گزارش‌ها نگران هستیم.»

در همین حال، یکی از مقام‌های امریکایی به رویترز گفته است که آن‌ها از نزدیک شاهد انتقال موشک‌های بالقوه ایران و روسیه هستند.

این تحرکات احتمالی پس از آن صورت می‌گیرد که امریکا و شریکان اروپایی‌اش هشدار داده‌اند که چنین اقداماتی از سوی ایران می‌تواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد.

کشورهای غربی در ماه‌های اخیر با نگرانی روزافزون روابط ایران و روسیه را تماشا می‌کنند‌.

گفتنی است که دفتر نماینده‌گی ایران در سازمان ملل متحد همچنان اعلام کرده بود که موضع تهران در مورد مناقشه اوکراین غیرقابل تغییر است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!