Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت خارجه پاکستان: روند اخراج مهاجران افغان بدون مدرک تعلیق نشده است

دولت پاکستان مرحله نخست اخراج افغان‌های بدون مدرک را به گونه رسمی در خزان سال گذشته آغاز کرد. براساس آمارهای رسمی ۵۴۱ هزار مهاجر افغان در این مرحله از پاکستان اخراج شدند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان ادعای سازمان پناهندگان سازمان ملل متحد مبنی بر تعلیق روند اخراج مهاجران فاقد مدرک اقامتی در این کشور را رد کرد.

ممتاز زهرا بلوچ گفته است: «طرح بازگرداندن مهاجران بدون مدرک پابرجاست و به صورت منظم و مرحله به مرحله اجرا می‌شود».

فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در امور مهاجرین روز سه‌شنبه در پایان سفر سه روزه خود به پیشاور و اسلام‌آباد، تعلیق طرح بازگشت افغان‌ها را تایید کرد.

ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان دو روز بعد از اظهارات آقای گراندی گفت: «این واقعیت ندارد. توجه داشته باشیم که چنین تفاهمی از سوی دولت پاکستان با سازمان پناهندگان سازمان ملل صورت نگرفته است».

فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، در پی دیدار با مقامات پاکستان در بیانیه‌ای رسمی از تعلیق «طرح بازگرداندن مهاجران غیرقانونی» ابراز قدردانی کرده و از دولت پاکستان خواستار تضمین‌هایی مبنی بر توقف آن شده بود.

دولت پاکستان مرحله نخست اخراج افغان‌های بدون مدرک را به گونه رسمی در خزان سال گذشته آغاز کرد. براساس آمارهای رسمی ۵۴۱ هزار مهاجر افغان در این مرحله از پاکستان اخراج شدند.

فیلیپو گراندی در سفر سه روزه به پاکستان با شهباز شریف، صدراعظم این کشور، محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه و دیگر مقامات ارشد پاکستان دیدار کرد.

گراندی، خواستار تقویت تلاش‌ها برای دست یافتن به راه حل‌های بلندمدت به مهاجران افغان و حمایت جامعه میزبان از آن‌ها شد.

کابینه پاکستان پس از سفر کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان به این کشور، اعلام کرد که اقامت ۱.۴۵ میلیون پناهجوی افغان را برای یک سال دیگر تمدید کرده است. براساس این تصمیم، پناهجویان دارای کارت «پی‌او‌آر» می‌توانند تا ۳۰ جون سال ۲۰۲۵ در پاکستان بمانند.

 

خبرهای مرتبط:

کمیشنر عالی پناهندگان سازمان ملل خواهان یافتن راه‌حل درازمدت برای وضعیت مهاجرین افغان در پاکستان شد

اسحاق‌ دار و فیلیپو گراندی درباره مهاجران افغانستان گفتگو کردند

رویداد های اخیر

بیکدلی: ایران مصمم به همکاری در پروژه‌های توسعه آب و انرژی با افغانستان است

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت انرژی و‌ آب می‌گوید که ایران مصمم به همکاری در اجرای پروژه‌های توسعه آب و انرژی با افغانستان است.

این اظهارات را علی رضا بیکدلی، سرپرست سفارت ایران در کابل طی دیداری با سرپرست وزارت انرژی و آب مطرح کرده است.

آقای بیکدلی و عبداللطیف منصور در این دیدار همچنان ضمن تاکید بر توسعه و گسترش همکاری‌ها میان کابل و تهران، پیرامون مسائل کمبود آب و خشکسالی‌ها نیز گفتگو کرده‌اند.

آقای منصور در این دیدار افزود که زمینه برای سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده و امارت اسلامی از همکاری‌های انکشافی و اقتصادی با کشورهای همسایه استقبال می‌کند.

در همین حال، اعضای بخش خصوصی نیز گفته‌اند که روابط اقتصادی با ایران قابل گسترش است و این می‌تواند برای ثبات اقتصادی بین دو کشور مهم باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی از عمان خواست زندانیان افغان را آزاد کند

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت امور خارجه در جریان سفرش به عمان از حکومت آن کشور خواسته است تا در زمینه کاهش مدت حبس زندانیان افغان و آزادی آنان همکاری کند.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه که امروز (جمعه) منتشر شد، امیر خان متقی با وزیر امور اداری سلطان عمان، مقامات اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و وزیر اوقاف و امور دینی آن کشور به گونه جداگانه دیدار کرده است.

در این خبرنامه آمده است که متقی خواهان آغاز پروازهای مستقیم میان دو کشور و هماهنگی عمان با سفارت افغانستان در زمینه ارائه خدمات قونسلی به افغان‌های مقیم آن کشور شده است.

او همچنان خواستار افزایش تجارت میان دو کشور شده است.

آقای متقی به وزیر اوقاف عمان گفت که تجارب دو کشور در زمینه مساجد، حجاج و اوقاف با یکدیگر شریک شود و عمان در بخش بازسازی مساجد در افغانستان همکاری کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یونان در ملل متحد: هیچ تعاملی با امارت اسلامی نباید به ضرر زنان تمام شود

Published

on

(Last Updated On: )

معاون نماینده ویژه یونان در امور خانواده در یک نشست سازمان ملل متحد گفته است که امارت اسلامی به تبعیض جنسیتی در افغانستان ادامه داده است و هیچ تعاملی با آن نباید به ضرر زنان تمام شود.

این نشست روز پنجشنبه زیر نام از «افغانستان تا نیویارک: زنان افغان خواهان اقدام اند» در حاشیه شصت و نهمین نشست «کمیسیون جایگاه زنان» در نیویارک برگزار شد.

آینوس استماتکوس، نماینده یونان گفت که امارت اسلامی با وضع قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر سعی کرده تا زنان را به طور کامل از عرصه اجتماعی حذف کند.

او گفت که محدودیت‌های امارت اسلامی بر کار زنان در ملل متحد و انجوها، تاثیرات شدیدی بر روند کمک‌رسانی در افغانستان گذاشته است.

این مقام یونانی از امارت اسلامی خواست تا به «نقض سیستماتیک» حقوق زنان در افغانستان پایان دهد.

ایزابیل روم، نماینده فرانسه در این نشست نیز گفت که سلب حقوق زنان سلب حقوق نیمی از جامعه است و فرانسه در این باره خاموش نخواهد نشست.

ستیفنی کوپس کمپبل، نماینده استرالیا یاد آور شد که استرالیا، کانادا، آلمان و ندرلند اقدام علیه امارت اسلامی را آغاز کرده اند.

این کشور ها پیش از این اعلام کرده بودند که از امارت اسلامی به محکمه بین المللی عدالت به دلیل نقض حقوق زنان شکایت می‌کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی گفته است که حقوق زنان در افغانستان مطابق شریعت تامین است و کشورها نباید در موضوعات داخلی افغانستان مداخله نمایند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!