Connect with us

اخبار ساحوی

هشدار رهبر ایران: اگر امریکا سوءنیت نشان دهد، سیلی محکمی خواهد خورد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

علی خامنه‌ای، رهبر ایران می‌گوید که تهران نیازی به استفاده از عوامل نیابتی در منطقه ندارد و حوثی‌های یمن که از جمله گروه‌های همسو با این کشور در خاورمیانه هستند، براساس انگیزه‌های خود عمل می‌کنند.

به گزارش رویترز، رهبر ایران این اظهارات را در سخنان روز جمعه خود در تهران بیان کرده است.

دونالد ترمپ، رئیس ‌جمهور آمریکا روز دوشنبه هفته گذشته اعلام کرد که ایران را در قبال هرگونه حمله انجام‌شده توسط حوثی‌ها مسوول می‌داند.

این در حالی است که اداره ترمپ گسترده‌ترین عملیات نظامی امریکا در خاورمیانه را از زمان بازگشت او به کاخ سفید آغاز کرده است.

در طول سال‌ها، ایران با گروه‌هایی در سراسر منطقه همسو شده که خود را «محور مقاومت» در برابر نفوذ اسرائیل و امریکا می‌نامند. این گروه‌ها شامل حماس، حزب‌الله لبنان و گروه‌های شیعه مختلف در عراق می‌شوند.

خامنه‌ای در این باره گفت: «امریکایی‌ها مرتکب اشتباه بزرگی می‌شوند و مراکز مقاومت منطقه‌ای را عوامل نیابتی ایران می‌خوانند. نماینده یعنی چه؟ ملت یمن انگیزه‌های خود را دارد و گروه‌های مقاومت در منطقه نیز انگیزه‌های خودشان را دارند. ایران نیازی به عوامل نیابتی ندارد.»

وی افزود: «آنها [امریکا] تهدید می‌کنند، اما ما هرگز آغازگر رویارویی یا درگیری با کسی نبوده‌ایم. با این حال، اگر کسی با بدخواهی اقدام کند و درگیری را آغاز نماید، سیلی‌های محکمی دریافت خواهد کرد.»

کارشناسان امور یمن، جایی که حوثی‌ها در طول سال‌ها جنگ داخلی کنترول خود را گسترش داده‌اند، می‌گویند این گروه عمدتاً توسط دغدغه‌های داخلی و پایگاه حمایتی خود انگیزه می‌گیرد.

 

اخبار ساحوی

Trump says he expects to make a decision on Iran very quickly

Trump, who has threatened military action if no deal is reached on halting Iran’s nuclear program, told reporters aboard Air Force One that he met with advisers on Iran and expected a quick decision. He gave no further details.

Published

on

(Last Updated On: )

U.S. President Donald Trump said on Sunday that he expected to make a decision on Iran very quickly, after both countries said they held “positive” and “constructive” talks in Oman on Saturday and agreed to reconvene this week.

Trump, who has threatened military action if no deal is reached on halting Iran’s nuclear program, told reporters aboard Air Force One that he met with advisers on Iran and expected a quick decision. He gave no further details.

“We’ll be making a decision on Iran very quickly,” he said.

Axios cited two sources with knowledge of the issue as saying that a second round of nuclear talks between the United States and Iran would take place next Saturday in Rome.

The talks held in Oman on Saturday were the first between Iran and a Trump administration, including the U.S. president’s 2017-2021 first term. Officials said they took place in a “productive, calm and positive atmosphere.”

On Saturday, Trump told reporters the U.S.-Iran talks were going “okay,” adding, “Nothing matters until you get it done, so I don’t like talking about it, but it’s going okay. The Iran situation is going pretty good, I think.”

Continue Reading

اخبار ساحوی

دیدار رییس جمهور تاجکستان با سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

Published

on

Tajik president and CSTO chief
(Last Updated On: )

رییس جمهور تاجکستان و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی طی دیداری درباره امنیت سرحد آن کشور با افغانستان گفتگو کردند.

این سازمان در خبرنامه‌ای گفته که دیدار امام علی رحمان و ایمانقلی تاسماگبتوف در شهردوشنبه انجام شده و محور آن، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدی تاجکستان با افغانستان بوده است.

طرح سازمان پیمان امنیت جمعی برای امنیت سرحدات  تاجکستان با افغانستان شامل سه مرحله می شود که مسوده آن سال گذشته از سوی این سازمان تصویب شد و قرار است تا پایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمام مراحل آن عملی شود.

این درحالیست که امارت اسلامی می گوید: هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه کشورهای دیگر نیست.

بر بنیاد خبرنامه‌ای که سازمان پیمان امنیت جمعی منتشر کرده است، محور اصلی این دیدار، اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان بوده است.

در بخشی از اعلامیه سازمان پیمان امنیت جمعی آمده است که: «در این دیدار توجه ویژه‌ای به اجرای مرحله نخست برنامه هدفمند بین‌دولتی سازمان برای تقویت سرحد تاجکستان و افغانستان معطوف شد رئیس‌جمهور تاجکستان، امام علی رحمان، و سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی، ایمانگلی تسمگامبتوف، رویکرد سازنده و مبتنی بر علاقه‌مندی کشورهای عضو در اجرای توافقات حاصل‌شده را مورد تأکید قرار دادند و بر اهمیت همکاری نزدیک طرف‌ها در تمامی مراحل این فعالیت مشترک تأکید کردند.»

سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی علاوه بر رییس جمهور تاجکستان با وزیر دفاع، منشی شورای امنیت، معاون اول ریاست امنیت ملی و قومندان نیروهای سرحدی تاجکستان نیز در دوشنبه دیدار داشته و طی این دیدار پیشرفت‌ها در خصوص اجرای مرحله اول برنامه تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان را مورد بحث و قرار داده اند.

سازمان پیمان امنیت جمعی در حالی برای تقویت امنیت سرحدات تاجکستان با افغانستان تلاش می‌کند که امارت اسلامی بارها تأکید کرده است که خاک افغانستان برای هیچ کشوری تهدید نیست و سرحدات افغانستان بیشتر از هرزمان دیگری امن و محفوظ است.

برنامه میان دولتی سازمان پیمان امنیت جمعی برای تقویت سرحدات تاجکستان و افغانستان، مطابق با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی، در ۲۳ سپتمبر ۲۰۱۳ میلادی تدوین شد و هدف آن «تقویت سرحدات تاجکستان با فغانستان» دانسته شده است. اما این مسوده با تصمیم شورای امنیت سازمان پیمان امنیت جمعی در ماه نومبر سال گذشته میلادی تصویب شد. گفتنیست که اجرای این برنامه شامل سه مرحله می باشد و تاپایان سال ۲۰۲۹ میلادی تمامی مراحل آن تکمیل خواهند شد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

کوریای جنوبی با سوریه روابط دیپلوماتیک برقرار کرد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور خارجه کوریای جنوبی اعلام کرده است که این کشور و سوریه توافقنامه‌ای را در دمشق برای برقراری روابط دیپلوماتیک امضا نموده اند. این اقدام ضربه‌ای به کوریای شمالی محسوب می‌شود که سوریه را در زمان حکومت بشار الاسد، دوست خود می‌دانست.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه کوریای جنوبی گفت که این رویداد نقطه عطفی برای کوریای جنوبی است که اکنون روابط دیپلوماتیک با ۱۹۱ کشور عضو سازمان ملل متحد دارد و «فصل جدیدی را برای همکاری دوجانبه با سوریه باز کرده که به دلیل روابط نزدیکش با کوریای شمالی مدت‌ها از آن دور مانده بود.»

کوریای جنوبی سال گذشته با کیوبا، یکی دیگر از متحدان قدیمی کوریای شمالی، روابط دیپلوماتیک برقرار کرده بود.

رسانه‌های دولتی کوریای شمالی از زمان سرنگونی بشار الاسد، رئیس‌جمهور سابق این کشور در ماه دسمبر، اشاره‌ای به سوریه نداشته اند.

چو تانه یول، وزیر امور خارجه کوریای جنوبی و همتای سوری اش، اسعد الشیبانی، روز پنجشنبه یک بیانیه مشترک را امضا کردند و چو برای به اشتراک گذاشتن تجربه کوریای جنوبی در بخش توسعه برای حمایت از بازسازی سوریه ابراز تمایل کرد.

چو بعداً با احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه ملاقات نمود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!