Connect with us

تجارت

نمایشگاه پنج‌روزه برای ترویج تولیدات داخلی در هرات برگزار شد

منتشر شده

در

اتاق صنایع و معادن هرات می‎گوید که کارخانه‌داران در یک نمایشگاه پنج‌روزه در این ولایت تولیدات داخلی خود را به دید عموم گذاشته‌اند.

به گفته مسوولان در این اتاق، بیش از ۲۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید و کارخانه‌داران قراردادهای تازه را با سرمایه‌داران و تاجران دیگر ولایات امضا کردند.

توریالی غوثی، معاون اتاق صنایع و معادن هرات، در مورد این نمایشگاه می‌گوید: «غرفه‌ها بسیار خوب بود، امکانات بسیار خوب بود، مردم همه مراجعه کرده بودند، از هرات و سایر ولایات شرکت کرده بودند و اکثر قراردادها در این نمایشگاه صورت گرفته است.»

مسوولان افزوده‌اند که کارخانه‌داران تولیدات خود را در ۱۲۰ غرفه به نمایش گذاشته‌اند.

لبنیات، مواد غذایی، پلاستیک، دوا و لوازم خانه از اجناس بوده که شرکت کنندگان به این نمایشگاه آورده‌اند.

به گفته مسوولان، استقبال مردم در مقایسه با سال گذشته بهتر بوده و کارخانه‌داران را نسبت به آینده امیدوار کرده است.

یک تن از شرکت کنندگان می‌گوید: «اگر همیشه از این نمایشگاه‌ها برگزار شود و مردم بیایند اجناس تولیدات داخلی را بیبینند، ان‌شاء‌الله که ما بتوانیم جلو جنس که از خارج میاید، بگیریم و خود ما برویم به سوی خودکفایی.»

یکی دیگر از شرکت کنندگان نیز گفت: «بیشتر مردم از تولیدات داخلی آگاهی ندارند و زمانی که همچو نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، از تولیدات داخلی آگاه می‎شوند.»

در همین حال، برخی از شرکت کنندگان می‌گویند که نیاز است به خاطر معرفی تولیدات داخلی، نمایشگاه‌های بیشتری برگزار شود و مردم با استفاده از اجناس داخلی تشویق شوند.

در حال حاضر شهرک صنعتی هرات در بخش لبنیات، نوشیدنی‌های غیرالکولی و برخی مواد غذایی به خودکفایی رسیده است، اما انتظار صنعت‌کاران این است تا مردم به خرید تولیدات داخلی تشویق شوند.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!