رویداد های اخیر

قانع: امارت اسلامی درپیوند به قاچاق انسان قاطعانه مبارزه کرده است

وزارت داخله در پیوند به قاچاق انسان ۲۱۰ قضیه را به ثبت رسانده و بیش از ۳۰۰ مظنون را دستگیر کرده است.

Published

on

(Last Updated On: )

سخنگوی وزارت امور داخله در واکنش به گزارش ایالات متحده امریکا در ارتباط به قاچاق انسان می‌گوید که امارت اسلامی در پیوند به قاچاق انسان «قاطعانه» مبارزه کرده است و دستاوردهایی نیز در مورد این مسئله دارد.

عبدالمتین قانع در یک پیام صوتی امروز (چهارشنبه) گفته که این ادعاهای امریکا را رد می‌کند و وزارت داخله در پیوند به قاچاق انسان ۲۱۰ قضیه را به ثبت رسانده و بیش از ۳۰۰ مظنون را دستگیر کرده است.

به گفته قانع، اداره به نام قاچاق انسان تحت معینیت ارشد امور امنیتی وزارت داخله در مرکز و ولایات ادارات خود را دارد و در این قسمت قاطعانه مبارزه می‌کند.

او افزوده که وزارت داخله ستراتیژی واضح در قسمت مبارزه با قاچاق انسان دارد و موارد قاچاق انسان در افغانستان محدود است.

امارت اسلامی در حالی این اظهارات را مطرح می‌کند که وزارت خارجه ایالات متحده امریکا در گزارشی گفته که افغانستان جزء یازده کشوری است که دولت‌های‌شان الگو یا سیاست قاچاق انسان را دنبال می‌کنند.

این وزارت در گزارش سالانه خود در مورد قاچاق انسان گفته که حکومت کنونی افغانستان هیچ گامی برای جلوگیری از قاچاق برنداشته و کمترین توجه به مسئله قاچاق انسان کرده است.

انتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا در این مورد گفته است: «گزارش قاچاق انسان در سال ۲۰۲۴ یک ارزیابی جامع و عینی از تلاش‌های مبارزه با قاچاق انسان در ۱۸۸ کشور از جمله ایالات متحده است. برای بیش از دو دهه، این گزارش موارد قاچاق را مستند کرده، زمینه‌های پیشرفت و عدم پیشرفت در این مورد را برجسته و ابتکارات موثری را برای مبارزه با قاچاق انسان شناسایی نموده است.»

علاوه بر این، سیندی دییار، سفیر دفتر نظارت و مبارزه با قاچاق انسان امریکا بیان کرده است که افغانستان در زمینه مبارزه با قاچاق انسان در پائین‌‌ترین رده یعنی در ردیف سوم قرار دارد.

آقای دییار تصریح نموده است: «برای پنجمین سال متوالی، وزارت خارجه امریکا یازده کشور را که سیاست یا الگوی قاچاق انسان را دنبال می‌کنند، در ردیف سوم قرار داده که شامل افغانستان، برما، چین، کیوبا، اریتره، ایران، کوریا، روسیه، سودان جنوبی، سوریه و ترکمنستان می‌شود.»

این وزارت پیشنهاد کرده است که تلاش‌ها باید برای شناسایی قربانیان افزایش یابد، قربانیان نباید به‌گونه غیرموجه مجازات شوند، همکاری با جامعه مدنی برای حفاظت از افراد متضرر مرد و زن بیشتر و قانون مبارزه با قاچاق انسان تصویب شود و همچنان هرنوع قاچاق انسان جرم شناخته شود.

مطالب مرتبط: 

مجاهد: قاچاق انسان در افغانستان بی‌اساس است

Trending

خروج از نسخه موبایل