بی بی سی فارسی
شکایت جانی دپ از روزنامه بریتانیایی: اتهام کتک زدن همسر سابق کاملا دروغ است


وکیل جانی دپ میگوید اتهام موکلش مبنی بر داشتن خشونت خانگی علیه همسر سابقش امبر هرد “کاملا دروغ” است.
این هنرپیشه آمریکایی از نشریه سان و سردبیر اجرایی آن، دن ووتون به دلیل چاپ مقالهای در آوریل ۲۰۱۸ شکایت کرد.
در این مقاله جانی دپ به عنوان “فردی که همسرش را کتک میزند”، معرفی شده بود.
آقای دپ اتهام به کار بردن خشونت در رابطه با خانم هرد را به شدت رد کرد. هر دو نفر سهشنبه (۷ ژوئیه) صبح در دادگاهی در لندن حاضر شدند.
دیوید شربورن، وکیل آقای دپ گفت که این شکایت در مورد پرونده “یک تهمت بیاساس در جدیترین شکل ممکن” علیه آقای دپ است که در این پرونده او از سوی خانم هرد با تهمتهایی مهم روبرو شده است که “آسیبها آن برای تمام عمر باقی میماند.”
بیشتر بخوانید:
- جانی دِپ؛ قطع سر انگشت بازیگر آمریکایی موضوع اصلی پرونده افترا علیه روزنامه سان
- طلاق جانی دپ از امبر هرد نهایی شد
- جانی دپ ‘هر ماه دو میلیون دلار خرج میکند’
- جانی دپ به ضرب و جرح همسرش متهم شد
- سخنان جنجالی جانی دپ درباره ‘ترور’ ترامپ
او گفت: “مقالهها شامل حملاتی همهجانبه است که در آن اتهاماتی مانند “کتک زدن همسر” مطرح میشود و همین طور شامل وحشتناکترین آزارهای جسمی است. تکلیف این تهمتها مشخص است. ادعاهای خانم هرد کاملا دروغ است.”
“اتهامی که این پرونده مطرح است خشونت علیه خانم هرد نیست، بلکه خشونت او نسبت به آقای دپ است.”
آقای شربرون، جانی دپ را به عنوان اولین شاهد احضار کرد و از او در مورد فایل ضبط شدهای از گفتگوی او با خانم هرد در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۵ سئوال کرد.
آقای دپ گفت که هم او و هم خانم هرد، هنگامی که رابطه داشتند، مکالمههایشان را ضبط میکردند.

خانم هرد در بیانیهاش به عنوان شاهد گفت، مکالمههایشان را به این دلیل ضبط میکرده که “به جانی دپ یادآوری کند هنگامی که الکل یا مواد مخدر مصرف میکند، چه رفتاری دارد، چون او بعدا اعمالش را فراموش میکرد یا منکر حرفهایی که زده بود، میشد.”
آقای دپ اما این موضوع را رد کرد و گفت که قصد خانم هرد از گردآوری مکالمههایشان چیزی “بسیار متفاوت” بوده است.
شرکت اداره کننده روزنامه سان قبلا تلاش کرده بود تا جلوی این پرونده را بگیرد اما قاضی نیکول هفته گذشته دستور به جریان افتادن پرونده را صادر کرد.
مقاله روزنامه سان در رابطه با اتهاماتی است که خانم هرد که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ همسر بازیگر مجموعه فیلمهای دزدان دریای کارائیب بود.
انتظار میرود که شاهدانی شامل همبازیهای سابق آقای دپ مانند ونسا پارادایس و وینونا رایدر از طریق ویدئو شهادت دهند و پیشبینی میشود که فرآیند دادرسی سه هفته طول بکشد.
ماه گذشته در مراحل مقدماتی دادرسی، قاضی نیکول گفت که آقای دپ با ارائه ندادن پیغامهای مرتبط با اتهام استفاده از مواد مخدر، دادگاه را دور زده است.
وکلای شرکت اداره کننده روزنامه سان مدعی هستند که در پیغامهایی که آقای دپ در سال ۲۰۱۵ فرستاده، تلاش کرده تا مواد مخدر بدست آورد. این همان دورهای است که او با خانم هرد در استرالیا بود و به خشونت خانگی متهم شده است.

وکیل آقای دپ گفت که این پیامها ربطی به موضوع پرونده ندارند، زیرا با منابعی که روزنامه سان در آن برای متهم کردن آقای دپ به خشونت خانگی استفاده کرده، مرتبط نیستند.
قاضی نیکول گفت این اتهام دور زدن دادگاه از سوی آقای دپ را نادیده میگیرد مشروط بر این که آقای دپ از امبر هرد به دلیل اتهام مشابه دور زدن دادگاه در پروندهای که الان در آمریکا جریان دارد، شکایت نکند.
جانی دپ ۵۷ ساله نامزد دریافت جایزه اسکار و بفتا شده است و برای فیلم سوئینی تاد: آرایشگر شیطانی خیابان فلیت برنده جایزه گلدن گلوب ۲۰۰۸ شد. او فوریه سال ۲۰۱۵ با امبر هرد (که اکنون ۳۴ سال دارد)، بازیگر فیلمهای دختر دانمارکی و آکوا من ازدواج کرد اما این زوج ۱۵ ماه بعد از یکدیگر جدا شدند.
بی بی سی فارسی
‘آبی به رنگ آسمان’ در آپارات

این هفته در آپارات فیلم ‘آبی به رنگ آسمان’ ساخته امیر رفیعی به نمایش درمیآید. پس از آن آپارات با فرید اسماعیلپور تحلیلگر فیلم و عباس رضوی سرمربی پیشین باشگاه استقلال گفتگو خواهد کرد.این هفته در آپارات فیلم ‘آبی به رنگ آسمان’ ساخته امیر رفیعی به نمایش درمیآید. پس از آن آپارات با فرید اسماعیلپور تحلیلگر فیلم و عباس رضوی سرمربی پیشین باشگاه استقلال گفتگو خواهد کرد.
درباره فیلم
روزی روزگاری باشگاه فوتبالی بود به نام تاج که بنیه مالی و امکانات زیادی در داخل و خارج از ایران داشت. انقلاب که شد همه ورزشگاهها و ساختمانهای ورزشی این باشگاه درست مثل اسمش مصادره شد. بعد یک تیم استقلال درست شد که از تاج فقط رنگ آبیاش را حفظ کرده بود، به اضافه چند بازیکن متعصب و کسانی مثل منصور پورحیدری و ناصرحجازی. این دوهم سالهاست که دیگر نیستند. باشگاه استقلال که حالا یک تیم کاملا دولتی شده، سالهای سال است که معمولا وضع مالی خوبی ندارد و به اصطلاح هشتش گرو نهاش است. باشگاهی محدود به فوتبال که برای همان هم هر هفته دنبال یک زمین تمرین می گردد. پرسپولیس، رقیب اصلی استقلال یا تاج هم که مثل استقلال مدیران سفارشی دولتی را بالای سر خوش میبیند، به لحاظ مالی دست کمی از استقلال ندارد. اما گذشته تاج یا استقلال چگونه بوده است؟ در فیلم ‘آبی به رنگ آسمان’ به این موضوع پرداخته میشود.
ویژگی فیلم
‘ آبی به رنگ آسمان’ ساخته امیر رفیعی درباره تاریخچه تیم فوتبال استقلال است. این فیلم مستندی گزارشی بود درباره تاریخچه یک باشگاه. البته بعد از این قهرمانیهای آخر که دیدیم، تیم ‘استقلال’ فراز و فرودهاي بسیاری را پشت سر گذاشته و افراد بسیاری به این باشگاه به عنوان مربی و بازیکن آمده و رفته اند. اما آنچه بيش از هر چيز ديگرى در این مدت به چشم آمده، تغییر پیاپی مديران این باشگاه و همین طور باشگاه پرسپولیس توسط وزارت ورزش و جوانان است. مديرانی كه معمولا شناختى از مدیریت ورزشی نداشته اند و فقط در رقابت با باشگاه رقیب، بدهیهاى مالی را بيشتر و بيشتر كردهاند .
درباره کارگردان
امیر رفیعی مستندساز متولد ۱۳۵۹ در تهران است. او دانشآموخته مهندسی کشاورزی و کارشناسی ارشد علوم اجتماعی است. او مدتی به عنوان مشاور با باشگاه استقلال تهران همکاری داشته و در سال ۱۳۹۴ مستند ‘ من ناصر حجازی هستم.. ‘را به عنوان پژوهشگرو تهیهکننده به روی پرده برده است. فیلم ‘آبی به رنگ آسمان’ به کارگردانی او در سال ۱۳۹۷ در جشنواره سینما حقیقت در ایران به نمایش درآمده است ..
درباره کارشناسان
عباس رضوی بازیکن و مربی بازنشسته فوتبال و سرمربی پیشین تیم استقلال است. او در سال ۱۳۲۴ در تهران به دنیا آمد و با تیم فوتبال افسر که از تیمهای پایهای تاج سابق بود فوتبالش را شروع کرد. او مربیگری خود را همزمان با بازی برای تیم اقبال به عنوان دستیار در تیم جوانان تهران آغاز کرد و سهم بزرگی در بازیکنسازی فوتبال تهران به عهده گرفت. او در چندین باشگاه ایرانی مانند برق شیراز، ابومسلم و استقلال تهران در دهه پنجاه مربیگری کرد. تیم برق شیراز با مربیگری رضوی در سال ۱۳۵۶ عنوان بهترین تیم شهرستانی جام تخت جمشید را به دست آورد. در دهه شصت، او در سطوح نوجوانان و جوانان با تیم های ملی ایران کار میکرد. او همچنین به عنوان دستیار، با چندین مربی مشهور مانند رودلف ایلووفسکی، کلامان ماذلی، حشمت مهاجرانی کار کرده است. وی از دهه ۹۰ میلادی به عنوان مربی و سرمربی در چند باشگاه فوتبال در سوئد و مجارستان مشغول به کار بوده است.
فرید اسماعیلپور فیلمساز، پژوهشگر و دانشجوی مقطع دکترای سینما در دانشگاه سوربن فرانسه است. فعالیت سینمایی خود را در نوجوانی با تحصیل در دورههای آموزش فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ایران و ساخت فیلمهای کوتاه تجربی آغاز کرد. پس از آن او کوشید تا با ساخت سه فیلم مستند درباره موسیقی فولکلور خراسان و یک فیلم درباره شیخ احمد جامی، صوفی و شاعر قرن ششم (مجموعه فرهنگ فولکلوریک خراسان)، سهم خود را در حفظ و انتقال این فرهنگ ایفا کند. وی تاکنون هشت فیلم مستند و چهار فیلم کوتاه داستانی و تجربی در کارنامه خود دارد. بعضی از فیلمهای او عبارتند از: ‘نوایی ‘، ‘ژنده پیل ‘، ‘نیمکت سنگی ‘، ‘آوریل بیرحمترین ماههاست ‘ و ‘نامه ایرانی ‘. اسماعیلپور در کنار فیلمسازی به عنوان نویسنده و مترجم با نشریههای سینمایی همکاری میکند و نیز کتاب ‘پیدایش سینمای مولف ایران، ابراهیم گلستان ‘ از وی به زبان فرانسه در پاریس منتشر شده است ….
گفتگوی آپارات – آبی به رنگ آسمان
گفتگوی آپارات با عباس رضوی سرمربی پیشین استقلال ومربی موفق فوتبال در چند باشگاه فوتبال در سوئد و مجارستان و فرید اسماعیلپور پژوهشگر سینما و مستند ساز درباره فیلم ‘آبی به رنگ آسمان’ساخته امیر رفیعی را اینجا ببینید .
ساعات پخش به وقت ایران
جمعه ۹ شب
شنبه ۱۱ صبح
یکشنبه ۱۲ شب
سهشنبه ۳ بعدازظهر
چهارشنبه ۱۲ شب
تکرار جمعه ۲ بامداد
ساعات پخش به وقت افعانستان
جمعه ۱۰ شب
شنبه ۱۲ ظهر
دوشنبه ۱ بامداد
سهشنبه ۴بعدازظهر
پنجشنبه ۱ بامداد
تکرار جمعه ۳ بامداد
آرشیو برنامه های آپارات
برای دسترسی به صفحات برنامههای گذشته آپارات روی اینجاکلیک کنید.
مشاهده برنامه از طریق وبسایت بیبیسی فارسی
این فیلم در ساعات اعلام شده در جدول فوق از طریق کلیک بر روی اینجا، لینک پخش زنده تلویزیون وبسایت بیبیسی فارسی
و یا اینجا، لینک پخش زنده تلویزیون بیبیسی فارسی در کانال بیبیسی فارسی در یوتیوب نیز قابل مشاهده است.
آدرس پست الکترونیک برنامه آپارات: aparat@bbc.co.uk
آدرس فیس بوک برنامه آپارات: https://www.facebook.com/bbcpersiantv
می توانید از طریق پنجره زیر هم با ما تماس بگیرید:
بی بی سی فارسی
‘الاکلنگهای صورتی’ بین دیوار مرزی آمریکا و مکزیک؛ برنده جایزه طراحی سال ۲۰۲۰


در حالی که معمولا دیوارها برای دور نگهداشتن مردم از هم طراحی میشوند، طراحی و نصب این الاکلنگها توانسته است مردم دو سمت مرز مکزیک و آمریکا را به هم نزدیک کند.
حالا این الاکلنگها که “دیوار تیتر-توتر” (دیوار الاکلنگ) نام دارد، جایزه سال ۲۰۲۰ “طراحی بیزلی” را، که توسط موزه طراحی لندن برگزار میشود، بعنوان طرح سال به خود اختصاص داده است.

این الاکلنگها در بین بخشهایی از دیوار مرزی آمریکا و مکزیک نصب شدهاند و به مردم هر دو کشور امکان میدهند تا با هم الاگلنگ بازی کنند.

این الاکلنگها را رونالد رائل و ویرجینیا فراتلو در منطقه آناپرا در شهر سیوداد خوارس در مکزیک نصب کردند. اگرچه این الاکلنگها فقط به مدت ۲۰ دقیقه آنجا نصب بودند، فیلمهای ویدیویی که نشان میدادند مردم از آنها استفاده میکنند، در فضای مجازی دست به دست میگشتند و به اشتراک گذاشته میشدند.

سازندگان این الاکلنگها، ۱۰ سال را صرف این پروژه کرده و گفتهاند که میخواهند در مورد مسئله مرز “کاملا رک و پوستکنده اما با استفاده از طنز و مزاح” صحبت کنند.

تیم مارلو، مدیر اجرایی و سرپرست موزه طراحی لندن که این جایزه را اهدا کرد، گفت “دیوار تیتر-توتر (دیوار الاکلنگ) راههای جدید ارتباط انسانی را ترویج و تشویق میکند. این یک یادآوری مبتکرانه و تکاندهنده است که چگونه بشر میتواند از نیروهایی که میکوشند ما را از هم جدا کنند، عبور کند”.

بی بی سی فارسی
نقاشی ۵۰۰ ساله که به سرقت رفته بود در کمد آپارتمانی در ناپل پیدا شد


یک نقاشی مسروقه ۵۰۰ ساله در کمدی در یک آپارتمان در ایتالیا پیدا شده و به موزه صاحب اثر برگردانده شده است – جایی که خدمه موزه اصلا از ناپدید شدن آن خبر نداشتند.
این کپی از “سالواتور موندی” روز شنبه در کمد اتاق خوابی در شهر ناپل پیدا شد، اثری که ظاهرا کار یکی از شاگردان لئوناردو داوینچی بوده است.
پلیس گفت صاحب این آپارتمان به ظن دریافت اجناس مسروقه دستگیر شده است.
جیووانی ملیلو دادستان ناپل به خبرگزاری فرانسه گفت: “این نقاشی روز شنبه به لطف عملیات درخشان پلیس کشف شد.”
این اثر بخشی از مجموعه “موزه دُما” در کلیسای سن دامنیکو ماژیور ناپل است.
اما آقای ملیلو گفت که مقام ها از سرقت این اثر آگاه نبودند چون به دلیل همه گیری کرونا “اتاقی که نقاشی در آن نگهداری می شد برای سه ماه بسته بود”.
نسخه اصلی “سالواتور موندی” گرانترین اثر هنری جهان است که تصور می شود داوینچی کشیده باشد و در سال ۲۰۱۷ مرمت شد.
-
اخبار ویژه4 روز پیش
ایران از امریکا خواست به برجام بازگردد
-
اخبار ویژه4 روز پیش
بلینکن: امریکا توافقنامه اش را با طالبان بازنگری میکند
-
اخبار ویژه4 روز پیش
سازمان همکاری اسلامی: کشتار، خشونت و هراسافگنی در تضاد با جوهر اسلام است
-
اخبار ساحوی3 روز پیش
سقوط چند روستا به دست طالبان در بدخشان
-
اخبار ساحوی3 روز پیش
فرودگاه هرات به «خواجه عبدالله انصاری» نامگذاری شد
-
رویداد های اخیر2 روز پیش
غنی: نیاز صلح است تا طالبان روابط خود را با پاکستان قطع کند
-
رویداد های اخیر2 روز پیش
پاکستان خواهان عملی شدن توافقنامه صلح با طالبان است
-
جهان4 روز پیش
بایدن به امریکاییها: با هم از عهده تمام مشکلات بر میآییم