Connect with us

علم و تکنالوژی

جاپان، انگلیس و ایتالیا یک جیت جنگی مشترک می‌سازند

منتشر شده

در

جاپان ، بریتانیا و ایتالیا در حال ادغام پروژه‌های نسل بعدی جت‌های جنگنده خود در یک مشارکت پیشگامانه در اروپا و آسیا هستند که اولین همکاری بزرگ دفاع صنعتی جاپان در خارج از ایالات متحده از زمان جنگ جهانی دوم است.

به گزارش خبرگزاری رویترز؛ سه کشور در نظر دارند پروژه‌های ساخت جنگنده خود را با هم ادغام کنند و تا سال ۲۰۳۵ یک جنگنده نسل جدید مشترک بسازند.

در گزارش رویترز آمده است که با توجه به تهاجم روسیه به اوکراین و تشدید فعالیت‌های نظامی چین در اطراف جاپان و تایوان، این توافق ممکن است به جاپان کمک کند تا با قدرت نظامی رو به رشد همسایه بزرگ‌تر خود مقابله کند و به بریتانیا نقش امنیتی بیشتری در منطقه بدهد.

در همین حال جاپان در ماه جاری طرحی را برای تقویت نظامی اعلام خواهد کرد که انتظار می‌رود مصارف دفاعی خود را دو برابر کرده و به حدود دو درصد از تولید ناخالص داخلی برساند.

ریشی سوناک، صدراعظم بریتانیا به طور جداگانه گفته است که کشورش باید در فناوری دفاعی باقی بماند و این توافق مشاغل جدیدی را ایجاد می‌کند.

این سه کشور هنوز جزئیاتی در مورد چگونگی ادامه پروژه، از جمله سهم‌های کاری و محل توسعه را بررسی نکرده‌اند.

منابع آگاه به رویترز گفته اند که بریتانیا همچنین از جاپان خواسته است تا نحوه ارائه مجوزهای امنیتی به قراردادی‌های که در این جنگنده کار می‌کنند را بهبود بخشد.

ایالات متحده امریکا نیز از این توافق مشترک استقبال کرده است.

علم و تکنالوژی

وزارت خزانه‌داری امریکا: هکرهای چینی اسناد را به سرقت بردند

به گفته رویترز، اف‌بی‌آی به درخواست‌های رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانه‌داری ارجاع داد.

Published

on

وزارت خزانه‌داری گفته هکرها پروتکل‌های یک ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافته‌اند

بر اساس نامه‌ای که روز دوشنبه به رویت رویترز رسید، هکرهای تحت حمایت دولت چین اوایل این ماه به وزارت خزانه‌داری ایالات متحده نفوذ کرده و اسنادی را از کامپیوترهای آن سرقت کرده‌اند.

در این نامه آمده است که هکرها پروتکل‌های یک ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری ثالث را نقض کرده و به اسناد غیرمحرمانه دسترسی یافته‌اند، و مقامات این واقعه را یک «حادثه بزرگ» توصیف کرده‌اند.

بر اساس این نامه، هکرها به یک کلید دسترسی پیدا کردند که توسط فروشنده برای امن‌سازی یک سرویس ابری مورد استفاده قرار می‌گرفت. این سرویس برای ارائه پشتیبانی فنی از راه دور به کاربران دفاتر وزارت خزانه‌داری استفاده می‌شد.

با دسترسی به این کلید سرقت‌شده، هکرها توانستند امنیت سرویس را فریب بدهند، از راه دور به برخی کامپیوترهای کارکنان وزارت خزانه‌داری دسترسی پیدا کنند، و به برخی اسناد غیرمحرمانه ذخیره‌شده توسط این کارکنان دسترسی یابند.

وزارت خزانه‌داری پس از هشدار ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری «بیاندتراست» اعلام کرد که در حال همکاری با سازمان امنیت سایبری و زیربنا‌های ایالات متحده و همچنین پولیس فدرال «اف‌بی‌آی» برای ارزیابی تأثیر این نفوذ هکری است.

به گفته رویترز، اف‌بی‌آی به درخواست‌های رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد، و سازمان امنیت سایبری و زیربناهای ایالات متحده نیز سؤالات را به وزارت خزانه‌داری ارجاع داد.

بیاندتراست نیز به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداد، اما در وب‌سایت خود اعلام کرد که اخیراً یک «حادثه امنیتی» را شناسایی کرده که تعداد محدودی از مشتریان نرم‌افزار پشتیبانی از راه دور این شرکت را تحت تأثیر قرار داده است. در این بیانیه آمده در این حادثه یک کلید به خطر افتاده و تحقیقاتی در حال انجام است.

به گفته رویترز، یک سخنگوی سفارت چین در واشینگتن نیز به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداد، چرا که بیجنگ به طور معمول مسئولیت خود در حوادث جاسوسی سایبری را انکار می‌کند.

Continue Reading

علم و تکنالوژی

ایران ممنوعیت واتس‌اپ و گوگل‌پلی را لغو کرد

ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و تکنالوژی معلوماتی ایران، گفته است که این اقدام “اولین گام برای رفع محدودیت‌ها بر اینترنت” است.

Published

on

خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، گزارش داده است که مقام‌های این کشور ممنوعیت دسترسی به پلتفورم پیام‌رسان واتس‌اپ متعلق به شرکت متا و همچنین خدمات اپلیکیشن گوگل‌پلی را به عنوان گام نخست در راستای کاهش محدودیت‌های اینترنتی از میان برداشته اند.

ایرنا گزارش داده است که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در شورای عالی فضای مجازی گفته است: «برای رفع محدودیت‌های دسترسی به برخی از پلتفورم‌های معروف خارجی مانند واتس‌اپ و گوگل پلی رای اکثریت به دست آمده است.»

این خبرگزاری همچنین به نقل از ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و تکنالوژی معلوماتی ایران، گفته است که این اقدام "اولین گام برای رفع محدودیت‌ها بر اینترنت" است.

ایران از کشورهای در جهان است که جدی‌ترین محدودیت‌ها بر دسترسی به اینترنت را اعمال می‌کند. این محدودیت‌ها شامل ممنوعیت و فیلتر ساختن رسانه‌های اجتماعی مستقر در ایالات متحده مانند فیس‌بوک، ایکس و یوتیوب است.

خدمات پیام‌رسانی تلگرام نیز در اپریل سال ۲۰۱۸ با حکم محکمه در ایران ممنوع شد. با این حال، ایرانی‌هایی که از دانش خوب در مورد استفاده از تکنولوژی برخوردار هستند، از این محدودیت‌ها با استفاده از فیتلرشکن‌ها (وی‌پی‌ان) عبور می‌کنند.

پیش از این از رسانه‌های اجتماعی به طور گسترده در اعتراضات ضد دولتی در ایران استفاده شده است.

Continue Reading

علم و تکنالوژی

دونالد ترمپ: تیک‌تاک ارزش ماندن برای مدتی در امریکا را دارد

آقای ترمپ روز دوشنبه با رییس اجرائیه تیک تاک نیز دیدار کرده است. او پس از این دیدار و در همان روز در یک نشست خبری گفت که به لطف موفقیت کمپاین انتخاباتی‌اش در این اپلیکیشن، «نقطه ای گرم» برای تیک تاک دارد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده روز یک‌شنبه (۲ جدی) اعلام کرد که طرفدار اجازه دادن به تیک تاک برای حداقل مدت کوتاهی در امریکا است.

او در سخنرانی‌اش در میان جمعی از حامیان محافظه‌کارش در فینیکس آریزونا گفته است که در طول مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری خود، میلیاردها بازدید از پلتفرم رسانه‌های اجتماعی داشته است.

رویترز نوشته است که این اظهارات آقای ترمپ یکی از قوی‌ترین پیام‌هایی است که نشان می‌دهد او با خروج احتمالی این پلتفرم اجتماعی چینی از بازار ایالات متحده مخالف است.

این در حالی است که سنای ایالات متحده در ماه اپریل سال جاری میلادی، قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن، بایتدانس که به عنوان شرکت مادر تیک تاک خوانده می‌شود، به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی مالکیت این پلتفرم اجتماعی را به امریکایی‌ها واگذار کند.

گفتنی است که مالکان تیک تاک به دنبال لغو این قانون هستند و ستره محکمه ایالات متحده با رسیدگی به این پرونده موافقت کرده است. اما اگر محکمه به نفع شرکت بایتدانس رای ندهد، این اپلیکیشن در ۱۹ جنوری سال آینده، یک روز قبل از روی کار آمدن ترمپ، عملاً در ایالات متحده ممنوع می‌شود.

اما مشخص نیست که دونالد ترمپ چگونه دستور واگذاری تیک تاک را که با اکثریت قاطع در مجلس سنا تصویب شد، لغو خواهد کرد.

آقای ترمپ روز دوشنبه با رییس اجرائیه تیک تاک نیز دیدار کرده است. او پس از این دیدار و در همان روز در یک نشست خبری گفت که به لطف موفقیت کمپاین انتخاباتی‌اش در این اپلیکیشن، «نقطه ای گرم» برای تیک تاک دارد.

وزارت عدلیه ایالات متحده استدلال کرده است که مالکیت چین بر تیک تاک یک تهدید مداوم برای امنیت ملی امریکا است؛ موضعی که اکثر قانون‌گذاران ایالات متحده از آن حمایت می‌کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!