Connect with us

تجارت

ایجاد رستورانت توسط یک زن در بلخ

منتشر شده

در

یک زن در ولایت بلخ با هزینۀ شخصی‌اش یک رستورانت را برای ارایه خدمات به باشنده‌گان این ولایت به ویژه زنان ایجاد کرده است.

راحله یوسفی که مالک این رستورانت است، می‌گوید این تجارت را به‌خاطر انگیزه دهی زنان جهت خودکفایی آنان ایجاد کرده است.

خانم یوسفی می‌گوید: «خانم‌ها می‌توانند که کار کنند، کسی که در اجتماع باشه و به‌ یک‌باره‌گی خانه‌ نشین شود سخت است، من زیاد فکر کردم که باید یکجای به خود بسازم و کار کنم.»

درهمین حال، شماری بانوان از ایجاد این محل ابراز امید‌واری می‌کنند و از حکومت می‌خواهند که زنان تجارت‌پیشه را حمایت کند.

از سویی هم، ایجاد این رستورانت با استقبال زنان بلخی نیز مواجه شده است. برخی از بانوان که به این محل آمده‌اند از حکومت می‌خواهند که جهت حضور فعال زنان برنامه‌های حمایتی را بیشتر کند.

نبی زاده، باشنده بلخ می‌گوید: «واقعاً خوشحال استم وقتیکه چنین خانم‌ها را می‌بینم که از خود توانایی نشان می‌دهند و از حکومت هم می‌خواهم چنین خانم‌های تجارت‌پیشه را حمایت کنند.»

درهمین حال، مسوولان در اتاق صنعت و معادن بلخ هرچند از نبود بازار فروش برای تولیدات زنان سخن می‌زنند اما بر حمایت از زنان متشبث تأکید دارند.

امام‌الدین سنایی زاده، مسوول اتاق صنعت و معادن بلخ خاطرنشان کرد: «ما به‌خاطر از این که مشکلات خانم‌ها بیشتر است، عضویت وتمام خدمات را برای‌شان رایگان کردیم.»

محبوبه زمانی، معاون اتاق تجارت و صنایع زنان در شمال نیز گفت: «خواست ما از حکومت فقط تأمین امنیت و تشویق خانم‌های تجارت‌‌پیشه است.»

این رستورانت در حالی از سوی یک زن ایجاد شده‌ است که زنان متشبث و تجارت‌پیشه در بلخ از عدم حمایت حکومت، نبود بازار فروش برای تولیدات شان و مشکلات دیگر شکایت دارند.

تجارت

طی مراحل گمرکی در تورخم از ۵۰۰ لاری در روز به ۱۰ لاری کاهش یافته است

Published

on

اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان اعلام کرده که طی مراحل گمرکی در گذرگاه تورخم از ۴۰۰ الی ۵۰۰ لاری در روز به ۵ الی ۱۰ لاری کاهش یافته است.

فضل مقیم خان، رئیس اتاق تجارت و صنعت سرحد پاکستان این مطلب را در مراسم امضای یک تفاهمنامه با اتاق مشترک تجارت و صنعت پاکستان و افغانستان به منظور توسعه تجارت و همکاری‌های دوجانبه بیان کرد.

او گفت که حجم تجارت بین پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر در سال به ۱ میلیارد دالر کاهش یافته است.

به گفته وی، وضع تعرفه دو درصدی بر موترهای باربری از سوی حکومت ایالت خیبرپختونخوا به هدف توسعه زیربناها، بر تجارت و ترانزیت تاثیر گذاشته است.

Continue Reading

تجارت

بانک مرکزی پاکستان از افزایش صادرات این کشور به افغانستان خبر داد

Published

on

بانک مرکزی پاکستان گزارش داده که صادرات این کشور به افغانستان در چهار ماه بین جولای و اکتوبر امسال به بیش از ۲۹۱ میلیون دالر افزایش یافته است.

به گزارش این نهاد، ارزش صادرات پاکستان به افغانستان در همین مدت در سال گذشته حدود ۱۸۲ میلیون دالر بود.

بانک مرکزی پاکستان گفته است که صادرات این کشور به هفت کشور منطقه مشمول افغانستان حدود ۴ درصد افزایش یافته است. کشورهای دیگر عبارتند از: چین، بنگله‌دیش، سریلانکا، هند، نیپال و مالدیف.

این در حالیست که اخیراْ اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان خاطرنشان کرد که حجم تجارت بین این دو کشور در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

Continue Reading

تجارت

نگرانی اتاق مشترک تجارت پاکستان و افغانستان از کاهش میزان تجارت میان این دو کشور

Published

on

ضیاءالحق سرحدی، معاون ارشد اتاق مشترک تجارت و صنایع پاکستان و افغانستان، در مورد کاهش شدید سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستان، آقای سرحدی در یک بیانیه‌ مطبوعاتی روز چهارشنبه اجرای مالیات دو درصدی توسعه زیربناها توسط حکومت ایالتی خیبرپختونخوا برای محموله‌های صادراتی را یکی از دلایل کاهش سطح تجارت با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد که حجم تجارت دوجانبه پاکستان و افغانستان در گذشته نزدیک به ۲.۵ میلیارد دالر بود، اما اکنون به ۷۰۰ میلیون دالر کاهش یافته است.

آقای سرحدی همچنان بسته شدن مکرر گذرگاه‌ تورخم، اجرای طرح صدور سند موقت برای رفت و آمد موترهای باربری، و محدودیت‌ها در بندر کراچی را از دلایل دیگر کاهش سطح تجارت میان پاکستان و افغانستان عنوان کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!