Connect with us

1393انتخابات

اصلاح نظام انتخاباتی قبل از برگزاری انتخابات یک ضرورت است – بارکزی

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

689DE3DD-B99E-44B7-A98E-C8D510E38640_mw1024_s_n

کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی کشور می گوید؛ اصلاح نظام انتخاباتی قبل از برگزاری انتخابات مجلس نمایندگان و انتخابات احتمالی شوراهای ولسوالی های کشور یک ضرورت است.

 

شکریه بارکزی – رییس کمیسیون ویژه اصلاح نطام انتخاباتی می­گوید؛ بدیلی جز انتخابات در افغانستان وجود ندارد و اصلاح روند آن دور از گرایش­های سیاسی اعضای این کمیسیون انجام خواهد شد.

کمیسیون تازه ایجاد شده اصلاحات انتخاباتی تأکید دارد که با وجود چالش­­ها و مخالفت­های موجود در کشور، کار خود را آغاز خواهد کرد.

شکریه بارکزی، رییس کمیسیون ویژه اصلاح نظام انتخاباتی:

 

“کمیسیونی ایجاد شده علاوه از اصلاح نظام انتخاباتی به گسترش دموکراسی و بقای آن تلاش کند و ما از سوی رییس جمهور موظف شده ایم تا روند مخدوش دموکراسی که اعتبار خود را پیش مردم از دست داده است، اصلاح کنیم.”

 

بر اساس فرمان محمد اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان، صدیق الله توحیدی معاون و علی امیری، عبدالقدیر کریاب، بشیر فاروق، امین الله احمدی، فیض الله ذکی، کاوون کاکر، صبرینا ثاقب، گل احمد مددزی، عزیز الله رفیعی، عبدالمجید غنی زاده و تادامیچی یاماموتو به نمایندگی از سازمان ملل متحد به حیث اعضا و شاه سلطان عاکفی و وژمه فروغ منشی­های کمیسیون ویژه اصلاح انتخابات مقرر شده اند.

شکریه بارکزی:

“آوردن اصلاح قبل از رفتن به طرف انتخابات یک ضرورت است که نباید نادیده گرفته شود و پیش از وقت است که بگوییم این چگونه انجام خواهد شد؛ ولی ما کار خود را با در نظر داشت صلاحیت­هایی که در فرمان رییس جمهوری داریم و بر مبنای قانون اساسی آغاز خواهیم کرد .”

 

انتخابات در افغانستان بحران­های زیادی را پشت سر کرده و اصلاح روند آن کار دشواری به نظر می­رسد. اینکه تلاش حکومت وحدت ملی مشروعیت را به نهادهای انتخاباتی کشور بر می­گرداند یا نه غیر قابل پیش بینی است.

خبرنگار: وحید نویسا

Advertisement

جهان

ثبت نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد جدید کرونا در یک روز در هند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

هند در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۴۲۹ مورد جدید کرونا ثبت کرده که این بالاترین آمار روزانه مبتلایان کرونا در این کشور است.

با این حساب شمار مجموعی مبتلایان در این کشور به ۹۳۵۰۰۰ نفر رسیده است.

وزیر صحت هند صبح امروز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸۲ بیمار کووید-۱۹ نیز جان باخته اند.

این در حالی است که موسسه فناوری هند روز چهارشنبه کیت تست ارزان قیمت را برای استفاده عموم راه اندازی کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آنادولو، این کیت جدید به نام «COROSURE » را در مقایسه با کیت های آزمایش موجود که در حال حاضر حدود ۶۰ دالر است، با قیمت ۵۰۰ روپیه هندی (۶.6 دالر) در دسترس است.

رام گوپال راوو مدیر این نهاد  گفته است: “این فناوری باید الگوی آزمایش کووید-۱۹ را در کشور(هند) تغییر دهد، هم از نظر مقیاس و هم هزینه … دو میلیون تست [در هر ماه] با قیمت نازل.”

 آقای راوو افزوده است که امیدوار است که این کیت های آزمایش جدید بتواند هند را در شکست ویروس کرونا کمک کند. این کشور ۱.۳ میلیارد نفوسی، هم اکنون دارای حدود یک میلیون مبتلای کرونا است که تا هنوز ۲۴۳۰۹ نفر جان باخته اند.

Continue Reading

1393انتخابات

اتحادیه‌ شرکت‌های ترانسپورتی باربری فعالیت‌های شان را متوقف ساختند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی، فعالیت‌های شان را در تمام کشور متوقف ساختند.

بخش باربری اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی به دلیل آنچه افزایش فساد در وزارت ترانسپورت، ریاست ترافیک، وزارت مالیه، وزارت داخله و وزارت فواید عامه می‌خوانند دست به اعتصاب کاری زده و فعالیت‌های شان را در سراسر کشور متوقف ساخته اند.

مسوولان در این اتحادیه‌ها می‌گویند تا زمانی‌که حکومت خواسته‌های آنان را بر آورده نسازد به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

محمد والی، معاون اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی باربری اظهار می‌دارد: “ما از رییس جمهور این خواست را داریم تا مشکلات مان را حل کند اگر این وضعیت ادامه یابد ما در تمام بخش ها فعالیت خود را توقف می‌دهیم.”

همچنان عبدالصبور، یک تن راننده موتر باربری می‌گوید: “در هر ترازو، پولیس، ترانسپورت و شاروالی از ما پول می گیرد، کاملاً دل ما را از کار و از این سکتور سیاه کرده اند.”

در همین حال، بزرگ راه کابل-قندهار را موترهای باربری بسته اند، به گفته ی آنان تا زمانی‌که به خواست‌های شان رسیدگی نشود به اعتصاب شان ادامه می‌دهند.

همزمان با این مسوولان در اتحادیه شرکت‌های ترانسپورتی می‌گویند که حکومت باید هر چه عاجل به خواست‌های آنان جواب مثبت بدهد.

حزب الله، راننده موتر باربری در این مورد بیان می‌دارد: “از نزد ما از فراه تا ارغندی پول تقاضا می‌شود، خط سیر، کتابچه، شاروالی و ترازو، همه ی آنان مشکل شده است برای ما.”

از سویی هم، مهدی روحانی، سخنگوی وزارت فواید عامه می‌گوید: “سکتور خصوصی بخش مهم نظام ما است، اعتصاب کاری حق قانونی آنان است ما تلاش می‌کنیم تا این مشکل را از طریق گفتگو حل کنیم.”

این در حالی‌ست که چندی پیش وزارت ترانسپورت گفته بود که در چند سال گذشته با کشورهای مختلف منطقه در مورد رفت و آمد وسایط باربری تفاهم صورت گرفته است، اما اتحادیه‌های ترانسپورتی در کشور نتوانسته اند که معیارها را برای این رفت و آمدها تکمیل کنند. همچنان مسوولان وزارت ترانسپورت از اتحادیه‌های خصوصی ترانسپورتی خواسته بودند که هر چه عاجل‌تر وسایط باربری شان را به اساس معیارهای جهانی برابر سازند. این وزارت نیز تاکید ورزیده بود که حکومت از این اتحادیه‌ها در این بخش حمایت خواهد کرد.

Continue Reading

انتخابات ۹۸

انتخابات ۹۷: چالش‌های انتخاباتی ریاست جمهوری

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!