Connect with us

اخبار ساحوی

دیوید کامرون : نتایج نشست سه جانبه در بریتانیا بی پیشینه بوده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

حامد کرزی رییس جمهوری افغانستان و آصف علی زرداری در بریتانیا تعهد کرده اند که تا شش ماه آینده به توافق صلح که منجر به ثبات منطقه شود، دست یابند.

پس از نشست سه جانبه روئسای جمهوری افغانستان، پاکستان و بریتانیا، این سه رهبر در محل سکونت رسمی دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا در شمال لندن با هم برای بار دوم گفتگو کرده اند.

رییس جمهورپاکستان، ثبات درافغانستان را به نفع پاکستان نیز عنوان نمود و نخست وزیر بریتانیا در رابطه به نتایج این نشست سه جانبه میان افغانستان، پاکستان و بریتانیا گفت:” این نشسته بی پیشنیه بوده است”.

همزمان با این رییس جمهوری افغانستان آرزو نمود تا توافقاتی که در نشست های چند جانبه صورت میگرد جنبه عملی بیابد.

براساس اعلامیه دفتر نخست وزیر بریتانیا، دیوید کامرون گفته است که “حامدکرزی و آصف علی زرداری در گفتگوهای مربوط به تامین صلح در مناطق مرزی افغانستان و پاکستان به سطح بی سابقه  ای از همکاری ها دست یافته اند”.

همزمان با این وکتوریا نولاند سخنگوی وزارت خارجه امریکا از برگزاری نشست سه جانبه میان افغانستان ، پاکستان و بریتانیا استقبال کرده گفت:” همان طورکه میدانید، روند صلح و مصالحه به رهبری افغان ها مطمین ترین راه برای پایان دادن به خشونت و حصول اطمینان از ثبات پایدار در افغانستان و منطقه است. ما معتقدیم که نشست سه جانبه بریتانیا ، افغانستان و پاکستان که در آن از روند صلح افغانستان حمایت شد، نشان دهنده تعهد این کشور ها برای افغانستان است و ما نیز از آن حمایت میکنیم”.

همزمان با این برخی از آگاهان در مورد برگزاری نشست سه جانبه میان افغانستان، پاکستان و بریتانیا دیدگاه های متفاوت دارند.

اجمل بلوچ زاده فعال جامعه مدنی در باره این اینکه آیا پاکستان میتواند طالبان را به میز مذاکره بکشاند؟ گفت: طالب های که هنوز هم در دسترس پاکستانی ها  قرار دارند و سیاست پاکستانی ها را در افغانستان تطبیق میکنند دقیقاً که توانایی اینرا دارند تا با حکومت افغانستان مذاکره نمایند.

اما یک بدنه بزرگ از طالبان، زمانیکه از زیر سیاست های پاکستان فرار کردند و آدرس های دیگری را دریافت کردند بخاطر مبارزه علیه پاکستان و حکومت افغانستان ، دشوار خواهد بود تا آنها به میز مذاکره کشانده شوند” .

این سومین نشست میان مقام های ارشد افغانستان ، پاکستان و بریتانیا برای یافتن راه های ثبات در منطقه بوده است.

اما پرسش اینجاست که چه زمانی پاکستان حاضر خواهد شد تا طالبان را به میز مذاکره بکشاند؟  کشوری که متهم به حمایت از هراس افگنی در خاکش است.

Advertisement

اخبار ساحوی

وزیر خارجه عربستان می‌گوید کشورش در پروژه‌های مختلف در پاکستان سرمایه‌گذاری خواهد کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۹, ۱۴۰۳)

وزیر خارجه عربستان سعودی روز سه‌شنبه (۲۸حمل) گفت که کشورش در پروژه‌های مختلف در پاکستان به طور قابل توجهی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

وزیرخارجه پاکستان گفته که حوزه مورد علاقه سرمایه‌گذاران سعودی زراعت، معدن، تکنالوژی اطلاعات و هوانوردی است.

پیشتر اسلام‌آباد اعلام کرده بود که عربستان سعودی متعهد به سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد دالری در پاکستان است.

شاهزاده فیصل بن فرحان بن عبدالله، وزیر خارجه سعودی به هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی با پاکستان، در رأس یک هیئت روز دوشنبه (۲۷حمل) وارد اسلام‌آباد شد.

اسحاق‌دار، وزیرخارجه پاکستان در یک کنفرانس خبری گفت که پاکستان درباره پروژه‌های بالقوه برای سرمایه‌گذاری به هیئت سعودی اطلاعات مفصل ارائه کرده است.

وزیر خارجه سعودی گفت که توضیحات حکومت پاکستان درباره فرصت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری تحسین برانگیز بود.

او گفت: «این به ما اطمینان لازم را می‌دهد که اقدامات خود را در رابطه به پروژه هایی که ارزش سرمایه‌گذاری را دارند، آغاز کنیم.» او افزود: « من مطمین هستم گام‌های چشمگیری را برخواهیم داشت.»

هیئت عالی‌رتبه سعودی برای پیگیری تفاهم میان شهباز شریف، صدراعظم پاکستان و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در دیدار اخیر آنها در مکه برای تقویت همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور آمده است.

شهبازشریف هفته گذشته با ولیعهد سعودی دیدار کرد و در مورد تسریع یک بسته سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد دالری گفتگو کرد که پاکستان برای تقویت ذخایر ارز خارجی رو به کاهش خود و پرداخت قرض‌های خارجی خود به آن نیاز دارد.

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که پاکستان به دنبال دریافت بیست و چهارمین کمک مالی از صندوق بین المللی پول است.

محمد اورنگ‌زیب، وزیر دارایی پاکستان برای شرکت در نشست‌های بهاری صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در واشنگتن به سر می‌برد که در آنجا مذاکرات رسمی برای برنامه قرض جدید را آغاز خواهد کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

قوماندان سپاه پاسداران: اگر اسرائیل بر ایران حمله کند، واکنش ما تُند تر خواهد بود

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۶, ۱۴۰۳)

قوماندان عمومی سپاه پاسداران ایران به اسرائیل هشدار داده است که اگر این رژیم به عملیات انتقام جویانه ایران پاسخ دهد، واکنش تهران «مسلماً بسیار سخت» خواهد بود.

حسین سلامی روز یکشنبه گفت: «رژیم صهیونیستی از رفتارهای گذشته خود دست بردارد و از این حرکت عبرت بگیرد. اگر این رژیم هرگونه واکنشی نشان بدهد، مطمئناً واکنش ما بر اساس این تجربه جدیدی که به دست آوردیم، قطعاً سخت‌تر خواهد بود.»

وی افزود: « از این پس رژیم صهیونیستی در هر نقطه‌ای به منافع، شخصیت‌ها و شهروندان و دارایی‌ها ما حمله کند، ما از مبدأ جمهوری اسلامی ایران او را مورد تهاجم متقابل قرار خواهیم داد.»

شنبه شب، سپاه پاسداران ایران در پاسخ به حمله بر نمایندگی دیپلوماتیک ایران در سوریه در اوایل ماه اپریل، حملات گسترده ای را علیه اسرائیل انجام داد.

اوایل روز یکشنبه، محمد باقری، لوی درستیز ایران گفت که حملات انتقام جویانه ایران بز اسرائیل پایان یافته است و همچنین نسبت به واکنش «سخت تر» در صورت پاسخ اسرائیل هشدار داد.

باقری صبح یکشنبه گفت: «عملیات از نظر ما تمام شده است، اما نیروهای مسلح آماده هستند و در صورت لزوم وارد عمل می‌شویم.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران با صدها طیاره بی‌پیلوت و راکت بر اسرائیل حمله انتقام جویانه کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۶, ۱۴۰۳)

ایران اواخر روز شنبه در اولین حمله مستقیم خود بر اسرائیل، طیاره‌های بی پیلوت انفجاری و راکت‌هایی را به سوی آن پرتاب کرد. این حمله انتقام جویانه تهدید درگیری گسترده‌تر در منطقه را افزایش داده چنانچه ایالات متحده متعهد شده که از اسرائیل حمایت «آهنین» می‌کند.

به گزارش رویترز، در پی این حمله، زنگ‌های خطر در اسرائیل به صدا در آمده و خبرنگاران در اسرائیل صدای تپش‌ها و انفجار‌های شدیدی را شنیده اند که رسانه‌های محلی آن را رهگیری هوایی طیاره‌های بی‌پیلوت انفجاری ‌می‌دانند. مقام‌ها گفته اند که یک دختر هفت ساله به شدت مجروح شده است.

دانیل هاگاری، سخنگوی اردوی اسرائیل گفته است که ایران ده‌ها راکت را به سمت اسرائیل شلیک کرد که بیشتر آنها در خارج از مرزهای اسرائیل رهگیری شدند. او گفت که آنها شامل بیش از ۱۰ راکت کروز بود.

هاگاری گفت که تا کنون بیش از ۲۰۰ فروند طیاره بدون سرنشین و راکت ایرانی پرتاب شده و یک مرکز نظامی اسرائیل آسیب دیده است.

اردوی اسرائیل بعداً گفت که به هیچ یکی از ساکنان توصیه نمی‌کند که برای پناه گرفتن آماده شوند. به نظر می‌رسد این تجدید نظر در هشدار قبلی، نشان دهنده پایان تهدید باشد.

چینل تلویزیونی ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام اسرائیلی که نامش فاش نشده است، گفت که اسرائیل «پاسخ بزرگی» به این حمله خواهد داشت.

ایران متعهد شده بود که حمله اسرائیل به قونسلگری خود در دمشق در اول اپریل را که منجر به کشته شدن هفت افسر سپاه پاسداران از جمله دو قوماندان ارشد شده بود، تلافی کند. اسرائیل مسوولیت حمله به قونسلگری را نه تایید و نه رد کرده است.

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد به امریکا گفت: «اگر رژیم اسرائیل اشتباه دیگری را مرتکب شود، پاسخ ایران به طور قابل ملاحظه‌ای شدیدتر خواهد بود.»

ایران همچنان به امریکا هشدار داده که دور باشد و اکنون این «مسئله را پایان یافته می‌داند.»

انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، حمله ایران را محکوم کرده و گفت که «عمیقاً از خطر واقعی تشدید تنش ویرانگر در سطح منطقه نگران است.»

قصر سفید اعلام کرده که جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا و بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسرائیل شنبه شب تیلفونی صحبت کردند.

بایدن که روز جمعه به ایران هشدار داده بود که حمله نکند، سفر آخر هفته خود به ایالت دلاور را کوتاه کرد و به واشنگتن بازگشت تا با مشاوران امنیت ملی خود از جمله وزرای دفاع و امور خارجه دیدار کند. او متعهد شد که در کنار اسرائیل می‌باشد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!