Connect with us

اخبار ساحوی

عدم پرداخت بدهی های شهرداری کابل این نهاد را به کسر بودجه مواجه ساخته است

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

MANICIPALITY   3_10_2015_DARI _SOT.avi_snapshot_00.11_[2015.10.03_16.50.40]

 

بیش از دو میلیارد افغانی نهاد های دولتی و شرکت های خصوصی از شهرداری کابل بده کار هستند.

مسوولان شهرداری کابل با ابراز این مطلب می گویند که این موضوع به ریاست جمهوری نیز گزارش داده شده و خواهان همکاری نهاد های مسوول هستند.

معاون شهرداری کابل تاکید می ورزد که قانون شهرداری ها در شرایط کنونی پاسخگوی نیاز مندی ها نیست و نیاز است تا این قانون تغییر کند و پرداخت مالیات اجباری شده و مجازات هم دراین قانون گنجانیده شود.

عدم پرداخت مالیه ازسوی نهاد های دولتی، شرکت های خصوصی  و مالکان شماری از ساختمان های شیرپور کابل به شهرداری کابل چالش های زیادی را در بخش عواید این نهاد به میان آورده است.

مسوولان شهرداری کابل که برای گزارش دهی از کارکرد های یک ساله این نهاد در بخش های گونه گونه پایتخت سخن میگفتند، تاکید دارند که بسیاری پول های عوایدی شهرداری کابل از سوی مقروضین پرداخت نشده و کسر بودجه یی را به میان آورده است.

محمد اسلم اکرمی معاون شهرداری کابل میگوید ” مقروضین شهرداری کابل نهاد های دولتی و شرکت های خصوصی هستند که ازاین میان نهاد های دولتی تنها چهار صد و هفتاد میلیون افغانی قرض دار هستند که پول های شان را نپرداخته اند و نیز شرکت های ساختمانی اونکس، گلبهار سنتر و مالکان شماری از ساختمان های شیرپورهستند و این مورد ما از ریاست جمهوری خواهان همکاری شده ایم.”

آقای اکرمی خواهان تغییر قانون شهرداری ها است و میگوید که این قانون کهنه چالش های کنونی را حل کرده نمیتواند و برای کسانی که مالیات شان را نمیپردازند، هیچ جزای تعیین نشده است.

آقای اکرمی گفت ” ما متکی به قانون چهل سال قبل کار میکنیم و این قانون کهنه است و پاسخگوی نیازمندی های کنونی جامعه ما نیست و هیچ جزایی به کسانی که مالیات شان نمی پردازند در برابر شان وجود ندارد و این موضوع جدی و نگران کننده است باید به آن حکومت رسیده گی کند.”

درهمین حال سرپرست شهرداری کابل می گوید که این نهاد از رهگذر گرد آوری مالیه با دشواری های مواجه است و اگر این سیستم کمپیوتری برای شهرداری ایجاد شود، این دشواری ها تا اندازه زیادی ازمیان برداشته خواهد شد.

عبدالاحد واحد سرپرست شهر داری کابل میگوید” ما بودجه اختیاری داریم و عواید شهرداری کابل گردآوری میشود و از آن برای پروژه ها تخصیص داده میشود و اگر سیستم جمع آوری عواید شهرداری کابل کمپیوتری شود، به یقین گفته میتوانم که مشکلات کابل حل خواهد شد و خود شهرداری کابل به یک دونر بزرگ مبدل خواهد شد.”

این درحالیست که شهرداری کابل عملی سازی ماستر پلان تازه شهری را آغاز کرده و بربیناد این ماستر پلان افزون بر ساخت جاده های بیشتر، برنامه انکشاف شهری و تنظیم مجدد زمین در همکاری با مردم عملی خواهد شد، دیده شود که شهرداری کابل قادر به عملی کردن این برنامه های بزرگ خواهد شد.

 

 

گزارش از رفیع صدیقی

Advertisement

اخبار ساحوی

امریکا می‌گوید که از ادامه پروژه خط لوله گاز ایران – پاکستان حمایت نمی‌کند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۹, ۱۴۰۳)

ایالات متحده امریکا روز سه‌شنبه (۷ حمل) اعلام کرد که از ادامه پروژه خط لوله گاز ایران – پاکستان حمایت نمی‌کند و نسبت به تجارت با تهران که خطر تحریم‌های واشینگتن را دارد، هشدار داد.

به نقل از خبرگزاری رویترز خط لوله گاز ایران – پاکستان که به عنوان خط لوله صلح شناخته شده است، پروژه‌ای درازمدت میان تهران و اسلام‌آباد است و طی سال‌ها بارها به تاخیر افتاده و تامین مالی آن با مشکل مواجه شده. این خط لوله، گاز طبیعی را از ایران به پاکستان که در همسایگی شرقی آن قرار دارد می‌رساند.

ایران و پاکستان در تابستان گذشته یک طرح تجاری پنج ساله را امضا کردند و به این توافق رسیدند که سطح تجارت دوجانبه خود را به ۵ میلیارد دالر افزایش دهند.

طی روزهای اخیر اظهارات ضد و نقیضی از مقام‌های پاکستان درباره چگونگی سیاست اسلام‌آباد در قبال تحریم‌های واشینگتن علیه تهران شنیده شده است. ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، گفت که دولت پاکستان برای ساخت خط لوله واردات گاز طبیعی از ایران به معافیت تحریمی و مجوز امریکا نیازی ندارد.

اما از سوی دیگر مصدق ملک، وزیر نفت پاکستان، تاکید کرده که کشورش به دنبال معافیت تحریمی ایالات متحده است.

یکی از سخنگوهای وزارت خارجه ایالات متحده روز سه‌شنبه در نشستی خبری گفت: «ما همیشه به همه توصیه می‌کنیم که تجارت با ایران، خطر تحریم‌های ما را به همراه دارد و از همه خواسته‌ایم که کاملا به جوانب امر دقت کنند.»

پیش از آن نیز دونالد لو، دستیار وزیر خارجه امریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی، گفته بود که اسلام آباد برای انجام تجارت گاز با ایران درخواست معافیت از تحریم‌ها نکرده است و اساسا واشینگتن از آن حمایت نمی‌کند.

ماه گذشته، دولت موقت پاکستان موافقت خود را برای آغاز ساخت بخش ۸۰ کیلومتری خط لوله، عمدتاً برای جلوگیری از پرداخت میلیاردها دالر جریمه به ایران برای سال‌ها تاخیر در یک پروژه ۷ میلیارد دالری، صادر کرد.

دو طرف قرارداد خرید و فروش گاز را در جو ن ۲۰۰۹ برای خط لوله‌ای امضا کردند که ۷۵۰ میلیون تا ۱ میلیارد فوت مکعب در روز، گاز را از میدان پارس جنوبی ایران به پاکستان که در معرض کمبود برق قرار دارد، صادر کند.

در حالی که ایران مدعی است که ساخت ۹۰۰ کیلومتر خط لوله را در سمت خود تا سال ۲۰۱۱ به پایان رسانده است، ساخت و ساز در سمت پاکستان تاکنون آغاز نشده است.

در طول سال‌ها، ایران بارها پاکستان را به دلیل نقض قرارداد به داوری بین‌المللی و جریمه ۱۸ میلیارد دالری تهدید کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

مسکو: امریکا، انگلیس و اوکراین در حمله تروریستی روسیه نقش داشتند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۸, ۱۴۰۳)

الکساندر پرتنیکوف، رئیس اداره امنیت فدرال روسیه، گفت که سرویس‌های امنیتی اوکراینی حمله تروریستی به مرکز کروکوس در نزدیکی مسکو را تسهیل کردند.

او افزود: «این حمله تروریستی توسط افراط گرایان اسلامی انجام شد، اما سرویس‌های امنیتی روسیه می‌دانند که چه کسی عاملان را سازماندهی و جذب کرده است».

پرتنیکوف سپس گفت: «ایالات متحده، انگلیس و اوکراین پشت حمله به صالون کنسرت در مسکو هستند؛ سرویس‌های اطلاعاتی غربی و اوکراین برای بی ثبات کردن روسیه باید حمله کروکوس را انجام می‌دادند.»

پرتنیکوف تاکید کرد که سازمان او تمام تلاش خود را برای شناسایی سازمان دهندگان این حمله تروریستی به کار خواهد گرفت. او گفت کرد که اطلاعات روسیه به خوبی می‌داند که رژیم کی‌یف تروریست‌ها را در غرب آسیا آموزش داده است.

رئیس اداره امنیت فدرال روسیه در ادامه گفت که تروریست‌ها قصد فرار به سمت اوکراین را داشتند و اوکراینی‌ها منتظرشان بودند.او افزود: «آن طرف مرز می‌خواستند از آن‌ها مانند قهرمانان استقبال کنند.»

ولادیمیر پوتین نیز روز گذشته در مورد این حمله گفت:‌ «ایالات متحده از طریق کانا‌های مختلف تلاش می‌کند همه را متقاعد کند که ظاهراً هیچ اثری از کی‌یف در حمله تروریستی خونین در کروکوس وجود ندارد و این اقدام، کار گروه تروریستی داعش است، ما می‌دانیم که چه کسی فرمان حمله تروریستی در کروکوس را داده است».

شام جمعه ۲۲ مارچ ۲۰۲۴ چهار فرد مسلح مربوط به گروه داعش با ورود به تالار کروکوس سیتی در کراسنوگورسک، در حومه مسکو، حداقل ۱۳۷ تن را کشته و بیش از ۱۵۸ نفر دیگر زا رخمی کردند و ساختمان تالار را به آتش کشیدند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

پایگاه هوایی نیروی بحری پاکستان در بلوچستان مورد حمله قرار گرفت

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۳)

رسانه‌های پاکستانی گزارش داده اند که نیروهای امنیتی آن کشور دوشنبه شب شش تن را که قصد نفوذ به پایگاه هوایی نیروی بحری در ایالت بلوچستان را داشتند، کشتند.

روزنامه دان به نقل از سعید احمد عمرانی، کمیشنر منطقه مکران گزارش داده که تبادل آتش و انفجارهای شدید در اطراف میدان هوایی تربت رخ داده است.

وی گفته است: «افراد مسلح از سه طرف بر میدان هوایی حمله کردند، اما نیروهای امنیتی بلافاصله پاسخ دادند و تلاش آنان را برای نفوذ به محوطه ناکام کردند.»

با این حال، او آماری از تلفات ارائه نکرده است.

«پی ان اس صدیقی» یکی از بزرگترین پایگاه‌های هوایی نیروی بحری پاکستان است.

مقام‌های امنیتی دوشنبه شب گفتند: «شش تروریست در خارج از محدوده میدان هوایی تربت کشته شدند تا امنیت پایگاه تضمین شود».

آنان افزودند: «هیچ خسارتی بر تاسیسات نیروی بحری حساس گزارش نشده است.»

مردم محل گفته اند که صدای بیش از ۱۲ انفجار در شهر تربت شنیده شده و تیراندازی که حوالی ساعت ۱۰ شب آغاز شد، تا اواخر شب ادامه داشت.

اردوی آزادی‌بخش بلوچستان مسوولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!