Connect with us

اخبار ساحوی

کمیسیون های انتخاباتی: حکومت از فرامین فرا قانونی خود داری کند

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

vlcsnap-2016-01-06-17h55m02s146

کمیسیون های انتخاباتی از رد فرمان تقنینی رئیس جمهور درباره فعالیت کمیته گزینش از سوی شورای ملی استقبال می کنند و از حکومت می خواهند که پس از این از فرامین فرا قانونی خود داری کند.

رئیس کمیسیون رسیده گی به شکایت های مجلس سنا با ابراز این مطلب می گوید که با رد این فرمان هر گونه اجراات کمیته گزینش غیرقانونی است و باید این کمیته منحل گردد.

وی میافزاید که روند اصلاحات ازسوی حکومت وحدت ملی به گونه غیرقانونی و بنابر یک مصلحت سیاسی آغاز شده است.

رئیس جمهور فرمان تقنینی را برای فعالیت کمیته گزینش به شورای ملی فرستاد، اما شورای ملی این فرمان را با اکثریت آرا رد کرد. کمیسیون های انتخاباتی با استقبال از این تصمیم شورای ملی می گویند که حکومت باید از صدور فرامین فرا قانونی خوداری کند. رئیس کمیسیون رسیدگی به شکایت های انتخاباتی می گوید که آغاز روند اصلاحات انتخاباتی هم غیرقانونی بوده است.

رئیس کمیسیون رسیدگی به شکایت های انتخاباتی عبدالستار سعادت مِگوید: “ما از شورای ملی ستایش می کنیم که به فرمان تقنینی رئیس جمهور نه گفتند و هر فرمانی که از سوی شورای ملی رد میشود اعتبار آن ساقط است و هر گونه اجراات کمیته گزینش غیر قانونی است و خواست ما این که حکومت از صدور فرمان های فرا قانونی خود داری کند.”

درهمین حال کمیسیون مستقل انتخابات می گوید که کمیته گزینش بر بنیاد تفاهم نامه سیاسی ایجاد شده نه بربنیاد قوانین نافذه کشور، بنابر این به هیچ کسی اجازه مداخله در استقلالیت این کمیسیون داده نخواهد شد.

رئیس کمیسیون مستقل انتخابات احمد یوسف نورستانی میگوید: “کمیته گزینش به اساس یک تفاهم نامه سیاسی به میان آمده و ما از رئیس جمهور می خواهیم که همچو فرمان ها را صادر نکند و حکومت مکلف است که انتخابات را برگزار کند و بودجه آن را از هر راه که میشود فراهم نماید و ما به هیچ نهاد داخلی و خارجی اجازه نمی دهیم که در استقلالیت کمیسیون انتخابات مداخله نمایند.”

هر چند انتخابات گذشته یک صدو پنجاه میلیون دالر هزینه برداشته است، اما مسوولان کمیسیون های انتخاباتی تاکید می ورزند که انتخابات پیش رو از پنجاه تا هشتاد و سه میلیون دالر تخمین شده که حکومت مکلف است تا این بودجه را در اختیار کمیسیون برای برگذاری انتخابات سال آینده قرار دهد.

گزارش از رفیع صدیقی

Advertisement

اخبار ساحوی

بریتانیا تحریم‌های جدید علیه صنعت طیاره بی‌پیلوت سازی ایران وضع کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۷, ۱۴۰۳)

بریتانیا روز پنجشنبه در واکنش به حمله ایران بر اسرائیل در اوایل ماه جاری میلادی، تحریم‌های جدیدی را علیه صنعت ساخت طیاره‌ نظامی بی‌پیلوت ایران اعلام کرد.

این اقدامات که با هماهنگی ایالات متحده و کانادا انجام شده است، چهار کسب و کار و دو رئیس را در شبکه‌ای از شرکت‌های ساخت طیاره‌های بی‌پیلوت هدف قرار می‌دهد.

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا در بیانیه‌ای گفت: «حمله خطرناک رژیم ایران بر اسرائیل خطر هزاران تلفات غیرنظامی و تشدید تنش در منطقه را با خود داشت.»

وی افزود: «امروز بریتانیا و شرکای ما پیام روشنی ارسال کرده اند – ما مسوولان رفتار بی‌ثبات کننده ایران را مورد بازخواست قرار خواهیم داد.»

بریتانیا همچنین اعلام کرد که ممنوعیت‌های جدیدی را برای صادرات طیاره‌های بی‌پیلوت و قطعات راکتی به ایران اعمال خواهد کرد تا توانایی‌های نظامی آن را محدود کند.

هفته گذشته، بریتانیا در اقدامی هماهنگ با ایالات متحده، در پی حمله ایران بر اسرائیل، تحریم‌هایی را علیه شخصیت‌ها و سازمان‌های نظامی ایران اعمال کرد.

ایران در سیزدهم اپریل به عنوان یک حمله انتقام‌جویانه برای حمله به ساختمان سفارت خود در دمشق، طیاره های بدون سرنشین و راکت‌هایی را به سمت اسرائیل پرتاب کرد، اقدامی که خطر تشدید بیشتر درگیری‌ها در خاورمیانه را افزایش داد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترکیه در گزارش حقوق بشر امریکا را به استانداردهای دوگانه در مورد غزه متهم کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۶, ۱۴۰۳)

به گزارش خبرگزاری رویترز، ترکیه روز چهارشنبه (۵ثور) ایالات متحده را به داشتن استاندارد‌های دوگانه در حوزه حقوق بشر متهم کرده و از ناتوانی وزارت خارجه این کشور در انعکاس جنایات اسرائیل در جنگ غزه انتقاد کرد.

در بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه ترکیه آمده است: «ما عمیقا از اینکه بحران انسانی در جنګ غزه در گزارش سالانه وزارت خارجه امریکا منعکس نشده است، نگران هستیم. این گزارش با انگیزه‌های سیاسی و به دور از بی طرفی نگارش شده است. ما از واشنگتن می‌خواهیم به استاندارد‌های دوگانه خود در این زمینه پایان بخشد.»

وزارت خارجه ترکیه در ادامه امریکا را متهم به ارتباط با شبه نظامیان کُرد سوری متهم کرد؛ گروه که از سوی انقره تروریستی محسوب می‌شود.

انقره در پایان گزارش با محکوم کردن جنگ اسرائیل در غزه، خواستار استقرار آتش بس فوری شد.

این بیانیه همچنین حمایت همه جانبه و بی، چون و چرای کشور‌های غربی از تل آویو در این جنگ را مورد انتقاد قرار داد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رئیس جمهور ایران برای بهبود روابط برای سفر سه روزه وارد پاکستان شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۳, ۱۴۰۳)

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران صبح امروز (دوشنبه، ۳ثور) در راس یک هیات عالی رتبه سیاسی-اقتصادی وارد پایتخت پاکستان شد.

رسانه‌های وابسته به ایران گزارش داده اند که  این سفر سه روزه  با محوریت توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجارتی، گفتگوهای دو جانبه و رایزنی‌های منطقه‌ای با عالی‌ترین مقام‌های پاکستان انجام می‌شود.

قرار است طی این سفر رئیس جمهور ایران با آصف‌علی زرداری، رئیس جمهور آن کشورنیز  دیدار کند.

از سوی هم در گزارش رسانه‌های ایرانی آمده است که قراراست در جریان سفر رئیس جمهور ایران به کشور پاکستان « تعدادی سند همکاری میان دو کشور در زمینه‌های تجارتی، صحت، اقتصادی، امنیتی، قضایی و زراعتی» از سوی وزیران مربوطه و در حضور سران دو کشور امضاء شود.

این سفر تنها سه ماه پس از حمله ایران به نقاطی در خاک ایالت بلوچستان پاکستان و حمله متقابل پاکستان به نقاطی در ایالت سیستان و بلوچستان ایران انجام شده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!