Connect with us

جهان

پناهندگان اقتصادی دو باره بر گشتانده خواهند شد- انگلا مرکل

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

vlcsnap-2015-12-03-10h20m04s144

جلب حمایت آلمان از روند ادامه حضور نیرو های خارجی به ویژه آلمان در افغانستان، نقش بیشتر آن کشور را در انکشاف برنامه های اقتصادی و از همه مهمتر دریافت راه حل برای سیل از پناهندگان افغان که، به آلمانپناه گرفته اند از برنامه سفر رییس جمهور غنی به برلین است.

 

انگلا مرکل نخست وزیر آلمان در نشست مشترک با رییس جمهور غنی گفت: پناهندگان افغان بیشتر به دلایل اقتصادی بهآلمان آمده اند که، نمی توانند در این کشور باقی بمانند.

 

انگلا مرکل نخست وزیر آلمان میگوید، زمانیکه شماری به دلایل اقتصادی تحریک به بیرون شدن از کشور میشوند نه اینکه تهدید مستقیم متوجه جان شان باشد، در اینگونه موارد ما باید آنان را به افغانستان دوباره بفرستیم. ما باید هرچه در توان داریم، انجام دهیم تا یک آینده بهتر برای افغان ها ایجاد شود.

 

وی افزوده است؛ شماری از افغان هایکه با نظامیان آلمانی در افغانستان وظیفه اجرا کرده اند و با تهدید جدی روبرو هستند من با وزیر داخله ما صحبت کردیم که، این مسوولیت ماست تا آنان را بپذیریم

 

و اما شماری دیگری که به سادگی و به منظور زندگی بهتر از افغانستان بیرون میشوند، باید دوباره به کشور شان برگردند.

 

انگلا مرکل میگوید؛ ما از حکومت افغانستان خواستیم که، صدور پاسپورت برای شهروندانش را محدود کند و در این مورد نیز صحبت کردیم که یک راه حل این خواهد بود که پناهجویان در بخش های امن افغانستان انتقال داده شوند، جایی که برنامه های انکشافی میتواند متمرکز شود.

 

ما میدانیم که مناطق در افغانستان است که، در وضعیت بد امنیتی قرار دارد در حالی که در شماری دیگر از محلات وضعیت امنیتیبهتر است.

 

با این حال رییس جمهور غنی می گوید: وظیفه دارند تا راهی حل برای پناهندگان افغان دریافت کنند.

 

رییس جمهور غنی میگوید،رسیدگی به مهاجرت قانونی وظیفه ماست و، اما رسیدگی به مهاجرت های غیر قانونی نیازمند یک برنامه کامل چند جانبه است. من واقعاً انتظار دارم که، وزیر داخله شما به افغانستان سفر کند و یکجا با وزیر انکشاف افغانستان یک برنامه همه جانبه را طرح کنند.

 

برخورد با پناهندگان افغان در المان موردی دیگر بود که رییس جمهور غنی با ان اشاره کرد .

 

وی میگوید، حکومت افغانستان و آلمان در مورد پناهجویان به روند های قانونی متوسل میشوند، قانون مهاجرت آلمان و کنوانسیون های بین المللی که رییس جمهور کرزی امضا کرده بود، واضع است. هر دو طرف به مسیر قانونی حرکت میکنیم تا مطمین شویم که، قانون عملی شده و مردم به زندگی شرافتمندانه شان ادامه میدهند میخواهم تاکید کنم که، راه های قانونی واضع است.

 

رییس جمهور غنی می گوید: حمایت آلمان از سی هزار افغان نه، بلکه از سی میلیون صورت خواهد گرفت.

 

بگفته وی، در گام نخست وظیفه آلمان ایجاد یک افغانستان با ثبات است. حمایت آلمان متوجه سی میلیون افغان است نه اینکه به سی هزار افغان رسیدگی کند. ما باید فکر کنیم که سرمایه گزاری بر سی هزار نفر شود و یا به سی میلیون افغان. ما خواهان کمک به افغانستان با ثبات و تداوم حمایت جرمنی هستیم.

 

قابل یادآوریست که رییس جمهور افغانستان دو روز با آلمان داخل ؛گفتگو گردیده است.

 

گزارشگر: ظاهرقادری.

 

Advertisement

جهان

گزارشگر خاص حقوق بشر سازمان ملل اسرائیل را به نسل‌کشی متهم کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۸, ۱۴۰۳)

یک کارشناس سازمان ملل روز سه‌شنبه (۷ حمل) با ارائه گزارشی به کمیته حقوق بشر این نهاد بین‌المللی، اسرائیل را به نسل‌کشی در جریان حمله به نوار غزه متهم کرده و خواستار اعمال تحریم‌های فوری و تحریم تسلیحاتی این کشور شد.

اسرائیل که در این نشست حضور نداشت اتهام این کارشناس سازمان ملل را رد کرده است.

به گزارش رویترز، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر خاص حقوق بشر سازمان ملل در مناطق فلسطینی، همزمان با ارائه گزارش خود با عنوان «ساختارشناسی یک نسل کشی»، وظیفه‌اش را تهیه گزارش درباره «بدترین اعمال بشریت» و ارائه نتایج تحقیقاتش ذکر کرد.

گزارشگر خاص حقوق بشر سازمان ملل، ضمن اشاره به کشته‌شدن هزاران فلسطینی از زمان آغاز حمله اخیر اسرائیل، در بخشی از اظهاراتش گفت: «معتقدم مبانی مستدلی برای این باور وجود دارد که ارتکاب نسل‌کشی علیه فلسطینیان به عنوان یک گروه ساکن در غزه تحقق یافته است.»

فرانچسکا آلبانیز خطاب به کمیته حقوق بشر سازمان ملل افزود:‌« از کشورهای عضو خواهش می‌کنم با عمل به تعهداتشان در قالب اعمال تحریم تسلیحاتی و تحریم‌های دیگر علیه اسرائیل، از عدم تکرار این رویداد در آینده اطمینان حاصل کنید.»

هیئت دیپلماتیک اسرائیل اعلام کرده که هدف جنگ این کشور غیرنظامیان فلسطینی نیست، بلکه گروه اسلام‌گرای حماس است.

در پی حمله اعضای حماس به جنوب اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی، بنا بر اعلام اسرائیل، ۱۲۰۰ تن که اغلب ملکی بودند کشته و ۲۵۳ تن هم به گروگان گرفته شدند.

هئیت نمایندگی اسرائیل افزوده که گزارشگر خاص حقوق بشر « به جای یافتن حقیقت تلاش می‌کند با وارونگی وقیح و تحریف‌شده واقعیت، به طرح استدلال‌های ضعیف بپردازد.»

فرانچسکا آلبانیز یکی از چندین کارشناس حقوق بشری مستقلی بشمار می‌رود که از سوی سازمان ملل برای تهیه گزارش و ارائه مشاوره در بحران‌ها و امور خاص ماموریت یافته‌ است و دیدگاه او بازتاب‌دهنده موضع کمیته حقوق بشر سازمان ملل محسوب نمی‌شود.

این نُخستین باری نیست که اسرائیل در جریان حمله اخیر به غزه، به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌شود.

به‌تاز گی لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا (لولا)، رئیس‌جمهوری برازیل، اسرائیل را به ارتکاب «نسل‌کشی» علیه فلسطینی‌ها متهم کرد.

پیش از آن هم افریقای جنوبی در شکایتی به دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه هالند، اسرائیل را به «نسل‌کشی» علیه فلسطینی‌ها متهم و رفتار اسرائیل با فلسطینی‌ها در غزه را با دوران آپارتاید در این کشور مقایسه کرد.

اسرائیل این اتهام را به شدت رد کرده و در مقابل می‌گوید که گروه شبه نظامی حماس از غیر نظامیان فلسطینی به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

Continue Reading

جهان

قطر از قطعنامه شورای امنیت ملل متحد در مورد آتش بس در غزه استقبال کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۳)

وزارت امور خارجه قطر از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که خواستار آتش بس فوری در غزه در ماه مبارک رمضان شده، استقبال کرده است.

این وزارت با نشر بیانیه‌ای گفته که قطر امیدوار است که این اقدام گامی به سوی توقف دائمی خصومت‌ها در غزه باشد، «به ویژه با توجه به شرایط فاجعه بار انسانی که غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان از آن رنج می‌برند.»

این بیانیه بر لزوم اجرای قطعنامه به ویژه توقف درگیری‌ها، تسهیل ورود فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به تمام مناطق غزه و مشارکت مثبت در مذاکرات جاری تاکید کرده است.

در بیانیه آمده است: «این وزارت ابراز امیدواری می‌کند که رای ۱۴ کشور به این قطعنامه، تغییری اساسی در آگاهی جامعه بین‌المللی از جدی بودن وضعیت غم‌انگیز در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و به‌ویژه نوار غزه ایجاد کند و تلاش‌های بین المللی را برای اعمال راه حل دو دولتی و از سرگیری روند صلح بر اساس قطعنامه‌های بین المللی و ابتکار صلح عربی تقویت کند.»

این وزارت همچنین بر موضع قاطع قطر در حمایت از حقوق مشروع مردم فلسطین از جمله حق آنان برای ایجاد کشور مستقل خود در مرزهای سال ۱۹۶۷ با بیت المقدس شرقی به‌حیث پایتخت آن تاکید کرده است.

قطر نقش کلیدی را در تسهیل و میانجیگری مذاکرات بین حماس و اسراییل در چند ماه گذشته به امید دستیابی به توافقی در مورد آتش بس در غزه و مبادله گروگان‌ها ایفا کرده است.

شیخ محمد بن عبدالرحمن، صدر اعظم قطر یکشنبه در دوحه با مارتین گریفیث، معاون سرمنشی سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفتگو کرد تا راه‌های تسهیل ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را مورد بررسی قرار دهد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد دوشنبه قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن خواستار آتش‌بس فوری میان اسراییل و حماس و همچنین آزادی همه گروگان‌ها شد. امریکا به این قطعنامه رای ممتنع داد.

چهارده عضو دیگر شورا به این قطعنامه رای مثبت دادند. این قطعنامه توسط ۱۰ عضو منتخب این شورا پیشنهاد شده بود.

عمار بن ‌جامع، نماینده الجزایر در سازمان ملل متحد گفته است: «مردم فلسطین رنج‌های زیادی را متحمل شده اند. این حمام خون برای مدت طولانی ادامه داشته است. این وظیفه ماست که قبل از اینکه دیر شود به این حمام خون پایان دهیم.»

بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسراییل، اظهار کرده است که خودداری امریکا از وتوی این قطعنامه، «عقب‌نشینی آشکار» از موضع قبلی آن است و به جنگ اسراییل و تلاش برای آزادی بیش از ۱۳۰ گروگانی که هنوز در دست حماس هستند، لطمه می‌زند.

اما جان کربی، سخنگوی قصر سفید، به خبرنگاران گفته است: «رای ما نشان‌دهنده تغییر در سیاست ما نیست. هیچ چیزی در مورد سیاست ما تغییر نکرده است.»

اسراییل از زمان حمله هفتم اکتوبر سال گذشته توسط حماس که در آن حدود ۱۲۰۰ نفر کشته شدند، یک تهاجم گسترده را بر غزه راه اندازی کرده است.

از آن زمان تاکنون بیش از ۳۲ هزار و ۲۰۰ فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان، در غزه جان باخته و بیش از ۷۴ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

Continue Reading

جهان

تصادم موتر مسابقه در هنگری چهار تماشاچی را کشت و چندین تن دیگر را زخمی کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۶, ۱۴۰۳)

مقام‌های هنگری اعلام کرده اند که یک موتر مسابقه در شمال آن کشور از جاده منحرف شده و با تماشاچیان برخورد کرد. در این حادثه چهار تن جان باخته و هشت تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش رویترز، پولیس هنگری در وب‌سایت خود بیان کرده است که دلیل این تصادف که یکشنبه رخ داد، هنوز مشخص نیست.

اداره خدمات اضطراری به سایت خبری Index.hu گفته است که چندین امبولانس و هلیکوپتر امدادی وارد محل حادثه شدند. برگزارکنندگان مسابقه را متوقف کردند.

Index.hu گزارش داده که یک کودک با جراحات وخیم به شفاخانه منتقل شد، یک نفر دیگر نیز به شدت مجروح و شش نفر دیگر جراحات خفیف را متحمل شده اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!