Connect with us

اخبار ساحوی

حافظ سعید رهبر شاخه خراسان گروه داعش به ولایت کنر پناه اورده است: سید خیل

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

7

 

 

حافظ سعید رهبر شاخه خراسان گروه داعش به ولایت کنر پناه اورده است، فرمانده پولیس کنر با بیان این مطلب میگوید پس از شکست داعشیان در ولایت ننگرهار هشتاد و پنج خانواده داعشی نیز به ولسوالی سرکانوی این ولایت امده اند .

عبدالحبیب سید خیل تاکید دارد که داعش روند جلب و جذب در شماری از ولسوالی های کنر را نیز اغاز کرده است. در همین حال وزارت دفاع ملی از بین بردن فرماندهان و جنگجویان داعش در سال جاری را از اولویت های نظامیان افغان میداند.

حافظ سعید شهروند پاکستان که رهبری شاخه خراسان گروه داعش را بر دوش دارد بار ها خبر مرگ اش به گوش ها رسیده است. فردی که حالا در بخش های کوهستانی کنر در همسایه گی پاکستان دیده شده است. مقام های محلی کنر معتقد اند که فشار های نظامیان افغان در ننگرهار پایه های داعشیان را به لرزه در اورده و این فشار ها باعث پناه اوردن بیش از ۸۰خانواده وابسته به حافظ سعید به این ولایت شده است.

عبدالحبیب سیدخیل فرمانده پولیس کنرمیگوید ” انها مجبور به فرار از اچین ننگرهار به کنر شده و تا حال۸۵خانواده که متعلق به حافظ سعید هستند به ولسوالی سرکانو امده اند خود حافظ سعید هم دیده شده در کنر . داعش در چند ولسوالی جلب و جذب را نیز اغاز کرده است.”

۲۰۱۶ سال پرکار و ازمون جدی برای نظامیان افغان در پیکار با هراس افگنی گفته شده است سالی که این نیرو ها مجبور اند در کنار مبارزه با بیش از 20 گروه طالب با داعش نیز رویارویی کنند.

دولت وزیری سخنگوی وزارت دفاع ملیمیگوید ” شما میدانید که داعش در افغانستان شکست خورده است در ولایت کنر نیز انها نمیتوانند کدام موفقیت داشته باشند و از این ولایت نیز از بین خواهند رفت.”

بر بنیاد گزارش ها رادیو داعش از سه روز به این سو نشرات اش را در ولسوالی اچین ننگرهار دوباره اغاز کرده و بر علیه دولت افغانستان تبلیغ میکند در این میان اگاهان ، نیز افغانستان را بستر امن برای داعش ندانسته گوشزد میکنند در سال جاری این گروه برای گسترش حملات اش تلاش خواهد کرد.

میاگل وثیق اگاه امور سیاسیگفت ” گروه تروریستی داعش از یک گوشه به گوشه ی دیگر پناه میبرد تا بتواند به فعالیت های تروریستی خود ادامه دهد”.

شاخه خراسان داعش که تا کنون مسوولیت چندین حمله مرگبار را نیز بردوش گرفته است در ماه جنوری سال ۲۰۱۵میلادی موجودیت اش را اعلام کرد که گروه های ناراضی طالبان افغان و پاکستانی اعضای ان هستند این گروه همچنان در فهرست سیاه ایالات متحده امریکا درج شده است.

گزارشگر: فواد ناصری

Advertisement

اخبار ساحوی

رئیس جمهور ایران برای بهبود روابط برای سفر سه روزه وارد پاکستان شد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۳, ۱۴۰۳)

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران صبح امروز (دوشنبه، ۳ثور) در راس یک هیات عالی رتبه سیاسی-اقتصادی وارد پایتخت پاکستان شد.

رسانه‌های وابسته به ایران گزارش داده اند که  این سفر سه روزه  با محوریت توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجارتی، گفتگوهای دو جانبه و رایزنی‌های منطقه‌ای با عالی‌ترین مقام‌های پاکستان انجام می‌شود.

قرار است طی این سفر رئیس جمهور ایران با آصف‌علی زرداری، رئیس جمهور آن کشورنیز  دیدار کند.

از سوی هم در گزارش رسانه‌های ایرانی آمده است که قراراست در جریان سفر رئیس جمهور ایران به کشور پاکستان « تعدادی سند همکاری میان دو کشور در زمینه‌های تجارتی، صحت، اقتصادی، امنیتی، قضایی و زراعتی» از سوی وزیران مربوطه و در حضور سران دو کشور امضاء شود.

این سفر تنها سه ماه پس از حمله ایران به نقاطی در خاک ایالت بلوچستان پاکستان و حمله متقابل پاکستان به نقاطی در ایالت سیستان و بلوچستان ایران انجام شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

وزیر خارجه ایران در باره حادثه اصفهان: اشیا در هوا مانند بازیچه اطفال بود، دخالت اسرائیل ثابت نشده است

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱, ۱۴۰۳)

وزیر امور خارجه ایران روز جمعه اعلام کرد که تهران در حال تحقیق درباره حادثه اصفهان بوده و تا کنون ارتباط آن با اسرائیل ثابت نشده است.

به گزارش رویترز، حسین امیرعبداللهیان به تلویزیون امریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» گفت که اشیا از داخل ایران بلند شدند و قبل از سرنگونی چند صد متر را در هوا پیمودند.

امیرعبداللهیان گفت: «آنها… بیشتر شبیه اشیایی هستند که بچه های ما با آن بازی می‌کنند، نه طیاره‌های بدون سرنشین.»

وی با بیان اینکه ایران در حال بررسی این موضوع است، گفت: «برای ما ثابت نشده است که بین اینها و اسرائیل ارتباطی وجود دارد.»

رسانه ها و مقامات ایرانی گزارش داده اند که انفجارهای اوایل روز جمعه در اصفهان ناشی از هدف قرار دادن سه طیاره بدون سرنشین بود. آنها از این حادثه به‌عنوان حمله «نفوذی‌ها» یاد کرده اند.

امیرعبداللهیان هشدار داد که اگر اسرائیل انتقام بگیرد و علیه منافع ایران اقدام کند، پاسخ بعدی تهران فوری و در سطح بزرگ خواهد بود.

او گفت: «اما در غیر این صورت، کار ما تمام است. موضوع به پایان رسیده است.»

به گزارش رویترز، به نظر می‌رسد این حمله یک پایگاه نیروی هوایی ایران را در نزدیکی شهر اصفهان، در مرکز این کشور هدف قرار داده است، اما خسارات عمده وارد نکرده است.

اسرائیل درباره این حادثه چیزی نگفته است. انتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده تصریح کرده که ایالات متحده در هیچ عملیات تهاجمی شرکت نداشته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله‌ی راکتی اسرائیل به سایتی در ایران

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳۱, ۱۴۰۳)

سی‌ان‌ان با تایید حمله اسرائیل به ایران به نقل از مقام‌های آامریکایی گفت که هدف‌های اسرائیل تأسیسات هسته‌ای یا غیرنظامی نبودند. خبرگزاری مهر از تعلیق برخی از پروازها در ایران خبر داد. فارس نوشت که سه انفجار حوالی پایگاه شکاری اردو در شمال غرب اصفهان شنیده شده است. یک مقام ایرانی هم به رویترز گفت حمله رخ‌داده راکتی نبوده است.

خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا) نوشت سیستم دفاع هوایی ایران در آسمان چند ایالت در این کشور، فعال شده است. شبکه‌ی خبری سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام امریکایی تأیید کرد که گزارش‌ها در ایران ناشی از حمله‌ی متقابل اسرائیل به ایران است.

سی‌ان‌ان همچنین به نقل از مقام‌های امریکایی گفت که هدف‌های اسرائیل تأسیسات هسته‌ای یا غیرنظامی نبودند. این شبکه خبری بعدتر گزارش داد که یکی از هدف‌ها یک پایگاه راداری بوده است.

جنیفر جاکوبز، گزارشگر کاخ سفید خبرگزاری بلومبرگ در پیامی در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: مقام‌های اسرائیلی به ایالات متحده خبر داده بودند که بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده حمله تلافی‌جویانه خواهند کرد.»

همزمان ای بی سی نیوز امریکا به نقل از مقامی امریکایی مدعی شد که راکت‌های اسرائیلی به سایتی در ایران اصابت کرده اند. این مقام امریکایی نتوانست حمله به سایت هایی در سوریه و عراق را تأیید کند.

با وجود این تا این لحظه رسانه‌های رسمی ایران «حمله‌ی خارجی» را تکذیب می‌کنند. خبرگزاری «تسنیم»، نزدیک به سپاه پاسداران، نوشته است : «برخلاف شایعات و ادعاهای رسانه‌های اسرائیلی، تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر حمله از خارج به اصفهان یا هیچ یک از نقاط دیگر کشور وجود ندارد.»

مقامات ایرانی به المیادین گفته‌اند که هیچ حمله‌ای به ایران نشده و خبرهای منتشر شده درباره حمله اسرائیل کذب‌ و بخشی از جنگ رسانه‌ای هستند.

رویترز نوشت یک مقام ایرانی در گفتگو با این خبرگزاری گفته است که حمله به ایران راکتی نبوده است؛ بر خلاف آنچه پیش‌تر یک مقام امریکایی به‌ ای‌بی‌سی گفته بود.

این مقام ایرانی که نامش نیامده به رویترز گفت که که انفجارهای شنیده شده در اصفهان در نتیجه فعال شدن سیستم‌های دفاع هوایی ایران بوده و هیچ حمله راکتی علیه ایران انجام نشده است.

خبرگزاری حکومتی «مهر» نیز از قول منابع موثق حکومتی که نام آنها نیامده است نوشت: تاسیسات هسته‌ای در ایالت اصفهان در امنیت کامل است.

سفارت امریکا در اورشلیم پس از گزارش حمله اسرائیل به ایران، هشدار امنیتی صادر کرد. تایمز اسرائیل نوشت که سفارت ایالات متحده در اورشلیم خطاب به کارمندان وزارت خارجه این کشور و خانواده‌های آنها نوشت که «در پی گزارش‌هایی مبنی بر انجام حمله تلافی‌جویانه اسرائیل در داخل ایران» احتیاط فراوان کنند.

در این هشدار امنیتی سفارت امریکا از کارمندانش خواسته که سفرهایشان را به مناطق تل آویو، بئرشبا و اورشلیم محدود کنند. کارمندان مجاز به تردد بین این سه شهر هستند.

اردوی اسرائیل و دفتر صدراعظم این کشور حاضر نشدند گزارش‌های مقام‌های امریکایی مبنی بر حمله اسرائیل به ایران را تأیید یا تکذیب کنند.

اردوی اسرائیل در پاسخ به پرسشی در مورد گزارش‌ انفجارها و حملات در ایران و سوریه به خبرگزاری فرانسه گفت: «در حال حاضر اظهارنظری نداریم». دفتر صدراعظم این کشور هم از پاسخ دادن در این مورد، خودداری کرد.

سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا) هم از اظهار نظر خودداری کرده است.

نخستین گزارش‌ها از حمله

ابتدا جورازلم پست از شنیده شدن «صدای انفجار در ایران، سوریه و عراق» داد.

اندکی بعد شبکه خبر جمهوری اسلامی نیز در زیرنویس خبرش نوشت: «صدای انفجار شدید در اصفهان شنیده شد. منبع صدا هنوز مشخص نیست.»

صدای انفجار در تبریز هم شنیده شد و ایرنا تأیید کرد که منشاء صدای انفجار فعالیت سیستم دفاع هوایی بوده است:

طبق پیگیری‌های خبرنگار ایرنا مشخص شد، سیستم دفاع هوایی تبریز در پی مشاهده شی مشکوک شلیک کرده است.

ایرنا افزود که هیچ انفجاری در خود شهر تبریز رخ نداده است.

ایران نوانسز که نزدیک به وزارت خارجه ایران است، با استناد به گزارش صدا و سیما نوشت چند طیاره بدون سرنشین کوچک در حریم هوایی ایالت اصفهان سرنگون شده‌اند.

رسانه تایمز اسرائیل نوشت زنگ خطر در شهرهای نزدیک مرز لبنان به دلیل وجود طیاره‌های دشمن به صدا درآمده است.

این رسانه نوشت به دلیل ورود طیاره دشمن به حریم هوایی اسرائیل، زنگ‌های هشدار در بسیاری از مناطق شمالی در نزدیکی مرز با لبنان به صدا در آمده‌اند و اردو به شهروندان دستور داده که به پناهگاه بروند.

با وجود تایید یک مقام رسمی امریکایی که این حمله اسرائیل به ایران است، خبرگزاری مهر نوشت «تاکنون شواهدی از اصابت و حمله وجود ندارد».

خبرگزاری فارس که نزدیک به حکومت ایران است در کانال تلگرام خود نوشت صدای انفجار در شهر قهجاورستان، در شمال غرب اصفهان شنیده شده است. این خبرگزاری نوشت «هنوز علت این صداها مشخص نیست» و در ادامه توضیح داد «شهر قهجاورستان در نزدیکی میدان هوایی اصفهان و پایگاه هشتم شکاری نیروی هوایی ارتش واقع است.»

این خبرگزاری بعدا گزارش داد که سه انفجار حوالی پایگاه شکاری اردو در شمال غرب اصفهان شنیده شده است و سیستم دفاع هوایی ایران در واکنش «به یک شی که احتمال داده می‌شود ریزپرنده باشد» فعال شده است.

فارس نوشت «رادار اردو» از اهداف احتمالی بوده و تایید کرد که شیشه‌های چند ساختمان اداری در این محدوده شکسته شده است.

پایگاه هشتم شکاری اصفهان که صدای انفجار در نزدیکی آنجا شنیده شده، از جمله آشیانه‌های طیاره های F-۱۴ ایران است.

پایگاه هوایی شهید بابایی در دست نیروی هوایی اردوی ایران است و از جمله خانه انواع جنگنده‌های ایران شامل اف۷، اف۱۴، پی‌سی۷، تجهیزات جنگنده‌ها، تجهیزات راداری و سیستم دفاع هوایی است.

حمله به عراق و سوریه

رسانه اسرائیلی جورازلم پست از شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان، در مرکز ایران و همچنین در ایالت سویدا در جنوب سوریه، همچنین در محدوده ایالت‌های بغداد و بابل در نخستین ساعات صبح جمعه خبر داد و آن را به نقل از «گزارشات محلی» منتشر کرد.

عراق تا این لحظه هر انفجاری داخل این کشور را تکذیب کرده اما گفته رادارهایش چندین طیاره بدون سرنشین را ردگیری کرده اند.

خبرگزاری ایران (ایرنا) به نقل از صابرین نیوز که نزدیک به سپاه است نوشت ایالت السویداء در جنوب سوریه هم هدف حمله اسرائیل قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، اسرائیل میدان هوایی «الثعله» در سویداء را هدف قرار داده است.چندین نقطه در حومه درعا در جنوب سوریه هم هدف حملات اسرائیل قرار گرفته‌اند.

ایرنا نوشت که میدان هوایی زراعتی در شهر ازرع، میدان هوایی نظامی الثعله و گردان راداری واقع میان شهر ازرع و دهستان قرفا در جنوب سوریه از دیگر مناطقی هستند که هدف حمله اسرائیل بودند.

همزمان با این حملات، صدای انفجار در منطقه الامام ایالت بابل عراق نیز شنیده شده و این را شبکه المیادین نزدیک به حزب الله لبنان تأیید کرده است. ایرنا نوشته است که در مورد صدای انفجار در بابل آنها نمی‌توانند مستقل تایید کنند که ماهیت انفجار چه بوده است.

تغییر پروازها در ایران

خبرگزاری اسوشیتدپرس نوشت که پروازها در غرب ایران بدون هیچ توضیحی، تغییر مسیر داده‌اند. شرکت‌های هوایی امارات و فلای دبی مستقر در شهر دبی، امارات متحده عربی، که حدود ساعت ۴:۳۰ صبح بر فراز آسمان غرب ایران بودند، تغییر مسیر دادند.

این خبرگزاری نوشت: «هشدارهای محلی به هوانوردان حاکی از آن بود که فضای هوایی ممکن است بسته شده باشد.»

خبرگزاری مهر از تعلیق برخی از پروازها در ایران خبر داد.

این خبرگزاری به نقل از مدیر روابط عمومی شرکت میدان هوایی نوشت پرواز‌های تهران، اصفهان و شیراز، میدان‌‌های غرب، شمال غرب و جنوب غرب به حالت تعلیق درآمدند. این شرکت از مسافران خواسته است که پیش‌ از حرکت، اطلاعات پرواز را چک کنند.

به گزارش مهر، پروازهای میدان خمینی و مهرآباد تا ساعت ۱۰:۳۰ صبح امکان پذیرش و اعزام مسافر راه نخواهد داشت.

نقشه پروازها بر فراز ایران نشان می‌دهد که هم‌زمان با انتشار خبر حمله اسرائیل به منطقه ای در اصفهان، بسیاری از طیاره‌ها بر فراز حریم هوایی ایران، تغییر مسیر داده‌اند. هنوز به‌صورت رسمی وضعیت پرواز‌ها و اینکه آسمان ایران منطقه پرواز ممنوعه است یا نه، اعلام نشده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!